Határozott egyéniség vagy, aki szívesen szegődik azon dolgok nyomába, amelyek iránt szenvedélyesen rajong. Független és gyakran impulzív vagy, ugyanakkor mindig tudod, hogyan kell megfelelően viselkedni társas helyzetekben.

KAKAS
Magabiztos vagy, és szereted megmutatni a képességeidet, amikor csak tudod, mégis távol áll tőled a hivalkodás. Rendkívül támogató személyiség vagy, ösztönösen meg akarod védeni a szeretteidet.

RÁK
A kemény külsőd nagyon is puha és érzékeny belsőt takar. A rák mozgásához hasonlóan neked is több irányba kell elmozdulnod ahhoz, hogy biztosan elérd a céljaidat.

IMÁDKOZÓSÁSKA
Akkor vagy a legboldogabb, ha nyugalom és csend van az életedben, szó szerint és átvitt értelemben is. A zajos és kaotikus helyzetekben gyorsan túlterhelt leszel, emiatt nehezen találod fel magad, holott alapvetően okos és türelmes típus vagy.

FARKAS
Született vezető és túlélő vagy, intelligens és félelmet nem ismerő, aki a saját útját akarja kitaposni. Remekül elvagy a saját társaságodban, egy cseppet sem bánod, ha egyedül kell töltened az idődet.

SÓLYOM

Vérbeli vezető típus vagy. Szenvedélyesen szeretsz utazni, és pozitív energiáiddal másokat is arra inspirálsz, hogy lássanak világot. Társaid erős és kiegyensúlyozott jellemedről ismernek.

KUTYA

Rendkívül hűséges, kedves és védelmező vagy. Az ember legjobb barátjához hasonlóan te is szeretsz az emberek kedvében járni, és szívesen gondoskodsz szeretteidről.

PILLANGÓ
Természetes kecsességgel és szépséggel rendelkezel. Megvan benned az a képesség, hogy átvészeled a nehéz helyzeteket, sőt még jobban is kerülsz ki belőlük, mint ahogy belementél. Másokat is inspirál lenyűgöző önfejlesztő technikád és rugalmasságod.

GALAMB
Szelíd, reményteljes és ártatlan vagy. A nyugalom és a béke érzését közvetíted mindenki felé, akivel csak találkozol, emiatt az emberek szeretnek a közeledben tartózkodni. Te vagy a kiegyensúlyozottság nagykövete.

(forrás: elle.hu)


Logika, kvíz Laza