Úgy döntöttünk, hogy többet szeretnénk megtudni arról, mennyit lehet keresni egy webkamera oldalon, és rátaláltunk Hanna valós történetére Budapestről. Őszintén beszélt a bevételeiről, sőt, konkrét számokat adott meg.

Hanna aktív az Instagramon, és nemrég mesélt a követőinek a BongaCams-os bevételeiről, sőt, posztolt egy fényképet egy 8 296,04 eurós csekkről – egy hónapért. A mennyiség az ország átlagfizetésének többszöröse, és ez nem meglepő, mivel a tömeges önelszigetelődésnek köszönhetően a webkamera oldalak még népszerűbbé váltak világszerte.

Ezen kívül hasznos tippeket is megoszt alkalmanként a történeteiben:

– Hogyan növeld a bevételt és a népszerűséget;

– Hogyan gondoskodj róla, hogy budapesti felhasználók ne láthassák a közvetítéseidet;

– Hogyan lehet még a BongaCams-on pénzt keresni, stb.

Az egyik bejegyzése rengetek lájkot kapott. Hanna azt mondta, hogy egy nap 1 228 eurót ért el! „Köszönöm, BongaCams!!!  Köszönöm mindenkinek, aki nézte a közvetítéseimet és a napjaimat boldogabbá tette!

Elkezdett aktívan utazgatni, amíg a BongaCamson dolgozott, és most csodálatos, gyönyörű fényképeket posztol és történeteket készít az egzotikus helyekről, amiket sikerült meglátogatnia. „Ha valaki azt mondja nekem fél évvel ezelőtt, hogy ennyire új irányt vesz az életem, nem hittem volna el!” – írta az Instagramon.

Sok hasonló példát lehet találni. Mind azt bizonyítják, hogy a webkamera az egyik legjobb jövedelemforrás napjainkban.

Sokan egyetértenek abban, hogy a BongaCams nem csak stabilitást, hanem szabadságérzetet is ad. Bárhonnan közvetíthetsz, akár mobiltelefonról is, miközben jó pénzt is kereshetsz vele bármikor. Nincsenek speciális követelmények, kivéve, hogy a minimum életkor 18 év, így bármikor elkezdhetsz dolgozni.

Bármennyire is paradoxonnak hangzik, a világjárvány sok nőnek segített új lehetőségeket találni és felfedte a webkamera oldalakban rejlő hatalmas lehetőséget, ami lehetővé teszi számukra, hogy kiváló összegeket szerezzenek anélkül, hogy elhagynák az otthonukat.


Munka