A Polygon (MATIC) akár $1,50-re is emelkedhet Michaël Van De Poppe szerint

A Polygon (MATIC) felfelé tartó pályán mozog, és hamarosan elérheti az új csúcsokat. Michaël Van De Poppe, a híres kripto elemző, nemrég az X-en (Twitter) bemutatott egy diagramot a Polygon árának jövőjéről. Az analitikus szerint a Polygon kripto hamarosan fordulat előtt áll, $1,25 és $1,50 közötti céltartománnyal.

Az elemző megjegyezte, hogy a MATIC token fenntartja a magasabb idősíkú támogatási szinteket is. Ez a Polygon ár-előrejelzés bikapiaci lendületre helyezi, és ennek eredményeként az egyik legjobb alternatív érmének számít, de nem egyedülálló a piacon.

A Chainlink (LINK) 100%-kal növekszik, és akár $22,86-ra is emelkedhet

A Chainlink (LINK) értéke is felfelé tart, miután nemrégiben támasz szintre talált a $15 szinten, az éves emelkedés 100%-os mértékével. Az előző héten a Chainlink ára $13,55-ről $15,01-re emelkedett.
Ezenkívül a kriptopénz bikapiaci lendületet mutat a 50 napos EMA-nál, és ha a Chainlink kripto folytatja az emelkedést, és túllép a 150 napos EMA-n, akkor jelentős növekedésre számíthatunk. Az előrejelzések pozitívak a jövőjével kapcsolatban, és a Chainlink árfolyam előrejelzés szerint 2024 végére elérheti a $22,86-ot.

A Meme Moguls (MGLS) minden Presale szakasz végén $10,000-os ajándékkal vár

A Meme Moguls (MGLS) egy közelgő DeFi projekt, amely teljesen átalakíthatja a meme coin piacot egyedi megközelítésével, mivel a közösségvezérelt, izgalmas élményt nyújt a Play-to-Earn (P2E) elemekkel összpontosítva.

Minden játékos hozzáférhet a Moguls World nevű kijelölt Metaverzumhoz. Emellett van egy Moguls Casino is, mindez egy Ethereum-alapú kriptovalutával, a MGLS-sel működik. Ezt a kriptót tétekre és kormányzásra lehet használni. A korai befektetők már 90%-os megtérülést értek el, de az új csatlakozó befektetők akár 100-szoros nyereséget is láthatnak.

A projekt minden presale szakasz végén egy $10,000-os játékot is szervez a Zelay segítségével. Ebben a felhasználóknak csatlakozniuk kell a Telegram Közösséghez és a Discord csatornákhoz. Emellett követhetik a projektet az X-en, és részt vehetnek a jutalmazásban a Instagram és YouTube csatornákat követve.

Látogass el Te is a Meme Moguls oldalára

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a SzamoldKi.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!