Csakhogy a tuning sokkal többről szól, ahogy már a kifejezés is sejtetni engedi, értéket ad az autódhoz, jobbá és hatékonyabbá teszi. Mai cikkünkben a fényforrásokat vesszük górcső alá, és hogy mit tehetsz annak érdekében, hogy minél optimálisabban old meg a kérdést!

Látszódj minél jobban!

Mivel a LED-es izzók jóval erősebb fényt bocsátanak ki, mint a hagyományos társaik, ezért mindenképpen azt javasoljuk, hogy cseréld le az autódon a hagyományos égőket a Royal Tuningnál kapható LED-es izzókra.

Az őszi-téli szezonban, amikor már kora délután sötét van, kiemelten fontos a fények szerepe, hiszen minél jobban látszik az autód, annál nagyobb biztonságban vagy az utakon.

Szerencsére ma már mindenféle izzótípust megtalálasz LED-es változatban is, így nem kell lemondani sem a helyzetjelzők, sem a belső panelek tuningolásáról, de akár a menetfényedet és a ködlámpádat is kicserélheted erre a sokkal modernebb és hosszabb élettartamú variációra.

Ezzel pedig meg is érkeztünk egy újabb elég nyomós érvhez, ami a LED-es fényforrások mellett szól, ez pedig nem más, mint az élettartam.

Legyen kevesebb gondod a világításra!

A LED-es izzók sajátossága, hogy sokkal tovább működnek, vagyis sokkal hosszabb ideig tudsz világítani velük, és egyben sokkal kevesebb gondot is okoznak.

Amúgy is annyifelé kell szakadni, annyi mindenre kell odafigyelni, hogy az ember győzi észben tartani a teendőket. Ha az autód csak eggyel is kevesebb feladatot ad évente, már akkor is jobban jártál.

Az szintén aranyat ér, hogy csökken annak a lehetősége, hogy éppen az indulás pillanatában ég ki valamelyik izzód, és éppen késésben, talpig elegáns öltözetben nekiállhatsz izzót cserélni. Ugye neked is ez az egyik visszatérő rémálmod?

Ha szeretnéd ezt minél jobban kiküszöbölni, akkor nincs semmi más teendőd, mint kiválasztani a megfelelő LED-es izzókat, és minden fényforrást felturbózni velük.

LED-es izzók a költséghatékonyság jegyében

Talán mondani sem kell, de azzal, hogy a LED-es izzók hosszabb élettartammal működnek, és kisebb energiafelhasználással bocsátanak ki nagyobb fényt, bizony jócskán támogatják a spórolási és környezetvédelmi törekvéseidet.

Egyrészt LED-es izzókat használva sokkal kevesebbet kell költened az autód fényeire, másrészt pedig sokkal ritkábban kell az izzókat lecserélned, ami ugye egyet jelent azzal is, hogy kevesebb elektronikai hulladékot termelsz és kisebb ökológiai lábnyomot hagysz magad után.

Ezek után ugye nem is kérdés, hogy összeválogatod-e a szükséges izzókat a Royal Tuning virtuális polcairól?


Autó