Milyen típusok közül válogathatsz?

A Berry Baby párnái között találkozhatsz elefántfül-, címke- és fejpozicionáló párnával egyaránt, de hogy melyik mire való, és mikor javasolt, arra is választ adunk. Utóbbi nagyon hasznos az újszülötteknek, ugyanis segít optimális helyzetben tartani a kicsik fejét. Használható egészen féléves korig. 

A címkepárna selymes minky és pamut kombinálásával készül, nem is meglepő, hogy igen hamar megkedvelik a babák. Ez a típus tökéletes arra, hogy a pici markolássza, morzsolgassa, játsszon, aludjon vele. Az egyik oldala minky, a másik pedig pamut. S eszerint különféle színű és mintájú kivitelek is elérhetők. Csillagos, őzikés, erdei állatos is beszerezhető. Ha tehát a babaágyba keresel egy pihe-puha, többfunkciós terméket, akkor a címkepárna nagyon jó szolgálatot tehet. 

Amennyiben a babakocsiba, hordozóba, babafészekbe szeretnél speciális párnát, az elefántfül kiváló választásnak bizonyul. A segítségével biztosíthatod gyermeked számára a nyugalmas, komfortos pihenést útközben is. Szintén két oldalas, minky-pamut felhasználásával készül.

A pamut nagyon jó légáteresztő tulajdonságokkal rendelkezik, komfortos az érzékeny bőrnek, a minky pedig selymes érzetű, puha tapintású, ugyanakkor kellemes meleget ad.

Milyen alapanyagból készült termékek jöhetnek számításba?

A kicsik esetében különösen fontos odafigyelni arra, hogy a választott párna ne csak puha, kényelmes legyen, hanem olyan anyagokból készüljön, amelyek minden szempontból megfelelnek, és biztonságosan alkalmazhatók.

Eszerint a huzatok esetében szóba jöhet a pamut és a már említett minky egyaránt. Mindkettő számos előnyös tulajdonsággal bír. Alapvető, hogy kellemes, lágy érzetű legyen, kellőképpen selymes a bőrnek, de mindezek mellett optimálisan szellőzzön, és tartsa a meleget, kiváltképp egy babakocsiban, hordozóban alkalmazott párna. A külső környezet szeszélyei egy kisbabának sokkal megterhelőbbek, a szervezetük még kevésbé tud hatékonyan védekezni, így a szülők felelőssége, hogy a legmegfelelőbb termékekkel, babaholmikkal vértezzék fel a gyermeket.

Hogyan tisztíthatók? 

Amikor párnákat választasz kisbabádnak, vedd figyelembe azt is, hogy a neked tetsző termékek moshatók-e például mosógépben. Az egyszerű tisztítás mindig pluszpont, hiszen elkerülhetetlen, hogy időnként ki kelljen mosni a legkedvesebb párnát is. A Berry Baby kínálatában elérhető párnák moshatók alacsonyabb hőmérsékleten (30 fokon), azonban vasalni, szárítógépben szárítani nem szabad őket. 

Szerezz be néhány specifikus babapárnát, hogy még komfortosabb környezetet teremthess gyermekednek!