MÉRLEG (Libra) szeptember 23. - október 23.

Ha ma vásárolni mennél, vagy csak úgy „elugrasz valahová” és kilépsz a lakásod ajtaján nagyon figyelj. És légy nagyon nyitott. Valakit ma az utadba sodor a sors, aki így vagy úgy jelentős szereplője lehet a jövő életednek. Tehát légy ma különösen nyitott! Figyelj a jelekre, figyelj a kisebb rezdülésekre is és kommunikálj! Nem kell megjátszanod magad, csak add magad, mert az az őszinte, igaz üzenet.

SKORPIÓ (Scorpio) október 24. - november 22.

Nap közben egy váratlan pillanatban, akkor mikor nem is számítasz majd rá megjelenik egy személy az életben. Egy ismeretlen ismerős. Ismeritek egymást, de soha nem tulajdonítottál neki semmilyen komolyabb jelentőséget. Elmentél eddig mellette. Elmentetek eddig egymást mellett. Nem túl gyakran, de már jó néhányszor. Ma talán az utolsó lehetőség adódik, hogy ez másként legyen. De ehhez Neked kell lépned!

NYILAS (Sagittarius) november 23. - december 21.

Egy közeli családtagodnak nagyon nagy szüksége van most Rád. Nem mondja, nem hív, nem üzen, csak a csillagok közvetítik az ő segélykérését. Nem anyagi, hanem érzelmi jellegű a problémája és nagyon bízik benne, hogy Te tudsz rajta segíteni. Ha csak el tudná mondani Neked, ami nyomja a szívét máris jobban lenne. Mikor olvasod e sorokat, azonnal tudni fogod, hogy ki Ő. Hívd fel, légy a támasza!

BAK (Capricorn) december 22. - január 20.

Itt az idő, hogy rendet tegyél ma a pénzügyeidben. Tudod jól, hogy ezt nem odázhatod el tovább, meg kell hoznod kemény döntéseket. De okos vagy és gondolkodsz, ahelyett, hogy dühöngenél (az semmire se jó!). Végy egy papírt, húzz középen egy vonalat és írd fel bal oldalra, hogy „Havi kiadások”, míg a jobb oldalra, hogy „Havi bevételek”. Gyűjtsd össze mindkét oldalra a tételeket. És máris látni fogod a pénzügyi megoldást!

VÍZÖNTŐ (Aquarius) január 21. - február 19.

Vitába keveredhetsz ma valakivel úgy, hogy nem is ismered az illetőt. Lehet, hogy élőben, de az is lehet, hogy a virtuális térben zajlik ma le ez az összecsapás. A mai világban, mikor valamiért jóval ingerültebbek vagyunk egyre gyakoribbak az ilyen csörték. De Te okos leszel és nem ugrasz bele egy értelmetlen vitába olyan valakivel, akiről semmit sem tudsz. Hidd el, ésszerűbb akár visszavonulni is, ezeket a játszmákat senki sem nyeri meg.

HALAK (Pisces) február 20. - március 20.

Reggel mikor felébredsz sokszor már gyomorgörccsel indul a napod, melynek oka lehet a munkahelyi stressz vagy épp a helyzet, amiben vagy, esetleg valamelyik családtagoddal való kapcsolatod. De ne hagyd magad! Alkalmazd egy kínai 100 éves bölcs módszerét, aki azt mondta: Reggel mikor felébredek, mindig megkérdezem magamtól: „Ma boldog vagy boldogtalan akarsz lenni? És én mindig a „boldog”-at választom.

Ugrás a többi csillagjegy napi horoszkópjára ITT.

FRISS MAI NAPI HOROSZKÓP ITT


Ezotéria - Horoszkóp