Napi horoszkóp 2021. január 11. (hétfő) - Mit tartogat a jövő?

KOS (Aries) március 21. - április 20.

Az érzelmekkel nem szabad játszani. Ezt Te is nagyon jól tudod, és ne feledd sohasem azt, hogy ez kölcsönös. Ha nem szeretnéd, hogy a Te érzelmeiddel sakkozzon valaki, akkor Neked is így kell cselekedned, mert hidd el, működik a hatás-ellenhatás törvénye. Ha nem gondolod komolyan a kapcsolatodat valakivel, akkor légy okos és tisztességes: mondd el neki, hogy nem Ő az igazi, vagy legalábbis nem most. Aztán ki tudja...

BIKA (Taurus) április 21.- május 21.

Ha úgy érzed, hogy bujkál benned valami betegség, vagy valami furcsát tapasztalsz, vagy épp gyengének érzed magad ne habozz szakemberhez fordulni. Sokan azt hisszük, hogy minden megoldódik magától, ami sok esetben valóban így is van, de érdemes résen lenni. Mivel a legtöbb betegség, nyavaja alapvetően pszichés eredetű, így már azzal is segítesz a probléma megoldásán, ha elmondod azt valakinek.

IKREK (Gemini) május 22.- június 21.

Egy kicsit jobban oda kellene figyelned az egészségedre. Hidd el, hogy a jelek, amelyeket a szervezeted küld időnként nem csak tünetek, hanem jelzések Neked, a vezérlőközpontba, hogy változtatni kellene valamit. Ha csak 1 hétre egy picit átalakítod az étrendedet, meglátod milyen pozitív reakciókat fogsz kapni. Ébredés után közvetelenül igyál meg 3 dl vizet, és figyelj arra, hogy óránként igyál 1 pohár vizet. Csodát tesz!

RÁK (Cancer) június 22. - július 22.

A XXI. század a felgyorsulásról, az adatok milliárdnyainak az áramlásáról szól és százszor-ezerszer több inger ér minket, mint kellene. Ez az oka, hogy sokszor fáradt, kimerült vagy. Lassítanod kell. Próbálj meg tudatosan lassítani, és csökkenteni az agyadba jutó ingerek számát. Halkítsd le a telefonod egész napra és próbálj meg egyszerre csak egy dologgal foglalkozni. Sétálj egy órát a szabadban, és ne vigyél telefont! Meg fogsz újulni!

OROSZLÁN (Leo) július 23. - augusztus 23.

Mikor belájkolsz egy képet, vagy hozzászólsz egy poszthoz a közösségi médiában nem is tudod, hogy azzal milyen örömet szereztél valakinek. Ez a valaki bár nem mondja, nem meri mondani, hogy mindig csak arra vár, hogy Veled tudjon érintkezni. És ha az csak egy „like” vagy épp egy mosolygós szmájli, az sem baj. Számára ennyi is fantasztikus érzés belőled. Ne akard kinyomozni ki ő, mert ha kiderül, nagyon-nagyon meglepődnél...

SZŰZ (Virgo) augusztus 24. - szeptember 22.

Emlékszel, hogy az elmúlt napokban többször is felbukkant Ő? Akár személyesen, akár virtuálisan, de hogy, hogy nem újra „belébotlottál” valahogy... Lehet, hogy Te csak ártatlan találkozásnak élted meg, vagy épp véletlennek, de az a sors keze volt. A nagy Ő ott legyeskedik körülötted... Figyelj, légy résen, és sok-sok információból ami körülvesz Téged nap mint nap vedd már észre, hogy Ő neked jelez!

Folytatás a következő csillagjegyekkel ITT.

FRISS MAI NAPI HOROSZKÓP ITT


Ezotéria - Horoszkóp