Napi horoszkóp 2021. január 10. (vasárnap) - Mit tartogat a jövő?

KOS (Aries) március 21. - április 20.

Az élet nem mindig habostorta, tudod jól. Lehetséges, hogy kicsit nehezebben ment ma a felkelés és fáradt, ólmos testrészeid nehezebben indultak reggeli útjukra. Egyetlen megoldás van az ilyen "nemszeretem" napokon: megrázod magad, és elindulsz. Egy nagy séta a friss levegőn csodákra képes, és bárki is jön szembe, arra mosolyogj és köszönj egy jó nagyot!  Jó napot! És máris jó napod lesz ettől.

BIKA (Taurus) április 21.- május 21.

Egész nap valahogy nehezen tudsz megszabadulni egy érzéstől: „úgy ennék valamit”. Szinte mint egy várandós kismama olyan kívánós vagy ma, és kedvenc ételeid képei jelennek meg sorra lelki szemeid előtt. Ne ess kétségbe! Nincs semmi baj, csak a tested jelzi, hogy egy kis kényeztetésre vágyik. Dobd most félre a diétádat és add meg magadnak azt az örömet, hogy egy kis sütit, vagy finomságot habzsolj!

IKREK (Gemini) május 22.- június 21.

Reggel, mikor kikászálódtál az ágyból, kissé enerváltan, fáradtan ébredve és úgy érezted, hogy „na, megint csak egy unalmas nap következik a sok közül”, hát tévedtél. Csak rajtad múlik ma, hogy mindez ne így történjen! Ne hagyd el magad, ne engedd, hogy a saját mocsarad lehúzzon! Jelezd, hogy Te vagy a főnök és Te irányítod saját hajódat! Öltözz, húzz cipőt és indulj! Hová? Bárhová! Sétálni, kirándulni: ki a természetbe!

RÁK (Cancer) június 22. - július 22.

Fárasztó napok vannak mögötted és méltán büszke lehetsz magadra, hiszen az elmúlt hetet nagyon tevékenyen töltötted. Így ne csodálkozz, ha esetleg úgy érzed, hogy a tested/szellemed néminemű pihenésért kiált. Nem csoda, hiszen emberből vagy Te is, sejtjeidnek regenerálódásra van szüksége. Lassíts egy picit, főzz le egy finom teát/kávét, ülj be kedvenc foteledbe és olvass 1 órát. Lazíts, megérdemled!

OROSZLÁN (Leo) július 23. - augusztus 23.

Családtagjaid közül az elmúlt napokban - akarata ellenére - megbántott valaki. Te ezt egy kicsit jobban mellre szívtad, mint azt a helyzet komolysága kívánná. Érzékenyebb vagy most a rezgésekre. Újra és újra eszedbe jut a dolog és szíved mélyén fáj, rosszul esik a bántás. De légy erős, rázd meg magad! Nem omlott össze a világ és hidd el, hogy aki megbántott, nem gondolta komolyan. Engedd el, nincs semmi baj!

SZŰZ (Virgo) augusztus 24. - szeptember 22.

Anyagi jellegű problémák, kérdések foglalkoztatnak mostanság. Számolsz, kalkulálsz de valahogy nem akar kijönni a végeredmény, valahogy mindig hibás a számítás. Ne hidd, hogy egyedül vagy ezzel. Mindenkinek tudnia kell jól beosztani a pénzét, és ne gondold, hogy akinek sokkal több van, annak nincsen sokkal nagyobb baja ezzel. Megsúgunk Neked valamit: ha most ellazulsz, jövő héten váratlan pénzügyi segítséget kapsz.

MÉRLEG (Libra) szeptember 23. - október 23.

Ha úgy érzed, hogy érzelmi viharban lennél mostanság, akkor ne csodálkozz: külső negatív energiák támadnak, bombáznak. De ne aggódj, energiapajzsod kitarthat. Tudnod kell, hogy a negatív energiák ellen - akár csak a fizikában - a pozitív energiák aktiválásával tudsz védekezni. Így ne hagyd, hogy a sok-sok negatívum betörjön a lelkedbe, hanem igyekezz minél több jó dolgot cselekedni. Légy pozitív!

SKORPIÓ (Scorpio) október 24. - november 22.

Tele a van a hócipőd mindenkivel? Túl sok a súrlódás, konfliktushelyzet mostanában és úgy érzed, mintha mindenki Téged „találna meg” mindenféle ügyes bajos dolgaival, problémáival? Nem kell mindig a lelki szemetesláda szerepét játszanod. Rendben van, hogy Te egy nyitott személyiség vagy, így mindenki Benned látja a „menekülést”, de valahol tudnod kell határt szabnod. Húzz túracipőt és sétálj egy nagyot. Egyedül!

NYILAS (Sagittarius) november 23. - december 21.

Napi robot, munka, család, dolog-dolog-dolog, mindig csak a teendők járnak a fejedben. Mi lenne, ha a mai napot Énidőnek kiáltanád ki? Neked is jár egy kis pihenés! Tedd félre a dolgokat, hidd el, megvárnak, senki nem végzi el helyetted. Tedd félre a telefonodat is. Nézz meg egy jó filmet, olvass egy jó könyvet, vagy csak dőlj el a kanapén és hallgass egy kis zenét. De csak azt csináld! Minden más várhat...

BAK (Capricorn) december 22. - január 20.

Nagy terved van. Egy ideje már érleled, d édelgeted, nem mered mondani szinte senkinek. Időnként azt érzed, hogy túl nagy falat Neked, de ne hidd! Ne légy kishitű, bízz magadban, bízz az erődben és bármi is légyen az, amit tervezel van létjogosultsága. Kapkodni nem kell, de tudd: az alapos megfontolás nem egyenlő az időhúzással. Szóval gondold át alaposan, tervezd meg pontosan és figyeld a pillanatot. Elérkezik hamar!

VÍZÖNTŐ (Aquarius) január 21. - február 19.

Ne hidd, hogy egyedül vagy azzal a gondolattal, hogy „de jó lenne egy pár hétig egy lakatlan szigeten”. Elfáradtál, kimerültél, a napi rutin felzabálta az energiakészletedet. Pedig Neked aztán vannak tartalékaid, de időnként azok is elfogynak sajna és ilyenkor „tankolni kell”. Ha egy lakatlan szigetre most nem is tudsz elmenni, de ha húzol egy kényelmes cipőt és sétálsz 1-2 órát, meglátod jó energiákkal fogsz találkozni!

HALAK (Pisces) február 20. - március 20.

A szerelem különleges dolog. A szerelem az egyik legizgalmasabb dolog, hiszen olyan megfoghatatlan, olyan leírhatatlan, olyan misztikus. Vágysz rá. Zsigereidben vágyakozol utána, és nehezen tudod elképzelni, hogy megtalál. Most jól állnak szerelmi csillagaid, csak egy dologra van szükség, hogy fényük elérjen: hagyd, hogy megérintsen! Egy üzenet, egy bejegyzés, egy hívás a következő napokban érkezik. Ő lesz az!

FRISS MAI NAPI HOROSZKÓP ITT.

 


Ezotéria - Horoszkóp