Persze mindkettőnek megvan a létjogosultsága, és mindkettőt érdemes a maga idejében kiélvezni, de a nyári fesztiválszezon olyan vibe-okat áraszt, amik egész évre feltöltenek, ne hagyd hát ki egyiket sem, ha egy mód van rá.

Gondoskodj önmagadról!

Ezt természetesen többféleképpen is megteheted. Az egyik mindenképpen az, hogy megfelelő időben regisztrálsz a Zyntern.com-ra gyakornoki és frissdiplomás állásajánlatokért. Itt megtalálsz minden olyan vállalatot, akik számára fontosak a fiatalok, és akik készek azt nyújtani az ifjú munkavállalóknak, amire nekik igazából szükségük van.

Itt nem kell majd attól tartanod, hogy x év tapasztalat lesz az elvárások között, ugyanakkor tanácsos nemcsak diákmunkát végezni, hanem a releváns diákmunkás tapasztalatokat is belevonni a készülő önéletrajzba.

Ez fogja ugyanis megmutatni rólad azt, hogy szorgalmas vagy, nem ismeretlen számodra a munka világa, sőt diákként vagy gyakornokként már akár be is tekintettél bizonyos folyamatokba és feladatokba.

A gondoskodásnak ugyanakkor van másik módja is, ami pedig nem más, mint az, hogy tégy arról, hogy feltöltsd magad élményekkel, hogy időt tölts a barátaiddal és kiélvezd az idilli és önfeledt nyári napokat! És hol máshol tehetnéd meg ezt jobban, ha nem egy nyári fesztiválon?

Melyik fesztivált ne hagyd ki?

Persze tudjuk, hogy kész anyagi csőd egy-egy hetet itt-ott eltölteni, ezért most elhoztuk neked az öt legjobbat, hogy ki tudd választani, számodra melyik a leghívogatóbb.

- Az elektronikus zene és a Balaton rajongói nem létezhetnek Balaton Sound nélkül, amely az utóbbi években elég ikonikussá vált.

- Ha még ragaszkodsz az egyetemista feelinghez, akkor a Velencei-tó partján szervezett EFOTT tökéletes buli lesz a számodra.

- Igazi kuriózum a debreceni Campus Fesztivál, ahol szintén az egyetemista lét kerül előtérbe, és számos hazai és külföldi sztárfellépővel kedveskednek a szervezők.

- A természet, a zene, a közösségi érzés szerelmeseit várja az Ozora fesztivál, amely valóban egy teljesen külön világot alkot kiszakadva a rohanó hétköznapokból!

- A homokos folyóparton megrendezett KTN Feszt igazán különleges, hiszen egyrészt családbarát, másrészt a klasszikus fesztiválok szintjét tartva még megfizethető is!

Munkára fel!

Most, hogy látod, mennyi program vár rád, nem árt belehúzni, hogy legyen elég pénz a bankszámládon ahhoz, hogy mindegyik nyári eseményt maradéktalanul ki tudd élvezni! Ezért megéri hajtani, igaz? Te melyikre szeretnél leginkább eljutni? És teszel is már érte? Ha  még nem, akkor vár rád is a Zyntern.com!