Ha az árak továbbra is esnek, az elemzők szerint a befektetők eladhatják ezeket a meme coinokat, hogy olyan innovatív projektekbe fektessenek, mint a Rollblock (RBLK). A Rollblock értéke folyamatosan emelkedik az előértékesítés során, és az elkövetkező hónapokban 50x-os nyereségre számítanak.

Pepe Coin (PEPE) adatai potenciális bullish nyereségeket mutatnak a legutóbbi 720 Milliárdos PEPE eladás ellenére

A Pepe (PEPE) árdiagramja az elmúlt nap során fel- és lefelé mozgott, mivel az ár 11%-ot esett. Ez azután történt, hogy a Wintermute, egy ismert piaci szereplő, több mint 703 milliárd $PEPE-t adott el, és egy másik bálna 9 trillió Peppet vett ki, körülbelül 82 millió dollár értékben. E hatalmas eladás ellenére Pepe ára 0,58%-kal nőtt az elmúlt 7 napban, és Pepe a 200 napos egyszerű mozgóátlag (SMA) felett kereskedik.

rollblock game

Shiba Inu (SHIB) Megtartja Az Árát, Ahogy Az Égetési Ráta Növekszik

A Shiba Inu égetési rátája az elmúlt héten napi 350%-kal növekedett. Ennek eredményeként majdnem 28 millió Shiba Inu tokent semmisítettek meg. A szakértők azt javasolják, hogy ez a magas égetési ráta végül növeli a Shiba Inu értékét. Ez lehet az oka annak is, hogy a Shiba Inu (SHIB) állandó ár szinten maradt az elmúlt 7 napban, miközben más kriptovaluták küzdenek. Jelenleg 0,00001588 dolláron kereskedik, a Shiba Inu ára 16,9%-kal ugrott meg ezen a héten, ami azt jelzi, hogy a Shiba Inu bullish teljesítményre készül a Q3-ban.

Dogecoin (DOGE) Árnövekedése Az Új Elfogadási Bejelentés Után

A Dogecoin (DOGE) ára a szociális trendek és az elkötelezettség alapján ingadozik. Azonban a Dogecoin csapata azon dolgozik, hogy növelje a Dogecoin hasznosságát. A projekt nemrég bejelentette, hogy Venezuelában családok mostantól a Dogecoint használják fiat pénz helyett. E bejelentés óta a Dogecoin 1,52%-kal nőtt, jelenleg 0,1056 dolláron kereskedik.

Floki (FLOKI) 5%-os Piaci Kapacitás Növekedése, Ahogy Az Ár Küzd Az All-Time High Eléréséért

A Floki küzdött, hogy visszamásszon a 0,00034 dolláros all-time high értékéhez a Q2-ben. Azonban, bár a Floki az elmúlt 24 órában 7%-ot esett, Floki ára csak az elmúlt 24 órában majdnem 4,6%-kal nőtt. Az elemzők azt jósolják, hogy ha a Floki kitör a jelenlegi csökkenő mintázatából, az érme több mint 60%-kal fog ugrani a következő hetekben.

Rollblock (RBLK) Dominálja A Bearish Altcoin Piacot A Játék Indítása Után

A Rollblock ($RBLK) hullámokat kelt a kriptovaluta piacon. Ez az innovatív új GambleFI protokoll ötvözi a centralizált és decentralizált játékélményeket, és forradalmasíthatja a világ egyik legnagyobb növekvő piacát.

Ez az első játék platform által támogatott play-to-earn token, amely hozzáférést biztosít több mint 150 hagyományos kaszinó játékhoz, beleértve a rulettet, blackjacket és pókert. Ez az innovatív platform az Ethereum blockchainen működik, és megoldja az online játék szektor átláthatósági és bizalmi problémáit.

A Rollblock a blockchain technológiát használja annak biztosítására, hogy minden tét, amelyet a platformon helyeznek el, ne legyen megváltoztatható. Ez az átláthatóság iránti elkötelezettség jelentős az új felhasználók számára, akik szintén csatlakozhatnak a Rollblockhoz a stresszes KYC ellenőrzési folyamat nélkül. A játékosok regisztrálhatnak e-mail címükkel vagy kripto pénztárcájukkal, és azonnal élvezhetik a játékokat.

A platformon belül a játékosokat a Rollblock ($RBLK) natív tokenekkel jutalmazzák a különféle tevékenységekben való részvételért. A token birtokosai egy egyedülálló visszavásárlási funkcióból és egy nyereségmegosztási modellből is profitálnak. A Rollblock a játék platform napi nyereségének akár 30%-át is elkülöníti $RBLK tokenek nyílt piacról történő visszavásárlására, amelyek felét elégeti, ezáltal növelve a token értékét. A fennmaradó tokeneket jutalomként osztják szét a befektetők között.

A Rollblock jelenleg az előértékesítés 3. szakaszában van, és sikeresen értékesített több mint 120 millió $RBLK tokent 2 hónapon belül. A teljes kínálat 1 milliárd tokenre van korlátozva, és 60%-a az előértékesítésre van elkülönítve, a szakértők ezt nagyszerű lehetőségnek tartják a befektetők számára, hogy felhalmozzák az $RBLK tokent.

Az $RBLK token 0,0154 dolláron elérhető, és várhatóan többszörös emelkedést fog elérni júliusban. Az elemzők lenyűgöző, 800%-os értéknövekedést jósolnak a következő hónapokban, ezzel a Rollblockot az egyik legígéretesebb befektetéssé pozicionálva a kripto térben.

A Rollblock kínálata forradalmasítani fogja az online játékpiacot. Play-to-earn funkciói, átlátható tranzakciói és robusztus bevétel-megosztási modellje jelentős részesedést fog szerezni a 450 milliárd dolláros globális online játék piacon.

Fedezd fel a Rollblock (RBLK) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Website: https://rollblockpresale.io/

Socials: https://linktr.ee/rollblock

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a SzámoldKi.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.


Pénzügy