Különösen figyelemre méltó, hogy a Ripple nemrég indította el saját stabilcoinját ($RLUSD), mivel egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy az intézményi befektetők inkább a stabilitást tartják szem előtt, amikor lassan elfogadják a kriptovalutákat. Azonban a nemrégiben listázott KangaMoon (KANG) is a figyelem középpontjába került, mint az egyik legjobb új mém érmék közé tartozik, amelyre érdemes odafigyelni.

A KangaMoon gyors alkalmazkodása az új piaci dinamikához a hírek középpontjában

A mém érmék piaca már nem az, ami régen volt, különösen az olyan hasznosságal támogatott mém érmék megjelenésével, mint a KangaMoon (KANG). Különösen figyelemre méltó, hogy a KangaMoon ötvözi a SocialFi és a GameFi play-to-earn elemeit, hogy egyedi játékélményt nyújtson felhasználóinak. A KangaMoon célja egy erős mém rajongói közösség létrehozása, ösztönző tevékenységekkel való elkötelezésük révén.

Lényegében a KangaMoon közelgő "Kangaverse" nevű játékkörnyezete lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy különféle tevékenységekben vegyenek részt, kezdve a csatatéma versenyektől, amelyeket egyedi KangaMoon karakterekkel játszanak, a spekulatív fogadásokig és sok másig. Az ezen tevékenységekben való részvétellel a játékosok értékes jutalmakat nyerhetnek, mint például a KANG natív token, és más játékbeli tárgyak, amelyek mind valódi értékért cserélhetők a platform dedikált piacterén.

Közben, miután nemrégiben befejezte előértékesítési kampányát, a KangaMoon jelentős követőtábort vonzott lenyűgöző mérföldköveivel, beleértve az előértékesítési bevételek több mint 8 millió dollárját és egy figyelemre méltó 400%-os áremelkedést az előértékesítés során. Míg a KangaMoon token ára az utolsó előértékesítési szakaszban 0,025 dollár volt, azóta még jelentősebb növekedést tapasztalt, mióta olyan felső kategóriás tőzsdéken listázták, mint az Uniswap és a BitMart, valamint olyan érme követő platformokon, mint a CoinMarketCap és a CoinGecko.

Kangamoon és Tether kriptó token árfolyam elemzés és előrejelzés

Jelenleg a KANG token a heti árfolyamtartományban 0,05 és 0,08 dollár között mozog; összehasonlítva a kezdeti 0,005 dolláros kínálati árával, a KangaMoon ára több mint 1500%-kal emelkedett, ami tovább bizonyítja, hogy a mém érme akár 100X token státuszt is elérhet az év vége előtt, ahogy azt sok szakértő előrejelzi. Még inkább, tekintettel a közelgő játék bevezetésére, a KangaMoon további növekedést prognosztizál, ami okos választássá teszi a hozzáértő befektetők körében.

A Tether stabilcoin érme verésének megszakításának jelentősége

A Tether (USDT) token, mint a világ legnagyobb stabilcoinja, a kriptoszférába való bevezetésekor egy blockchain-alapú platformként jelent meg, amely lehetővé teszi a fiat valuta használatát. Nemrégiben a Tether cég leállította az érmék verését az Algorand és az EOS blockchainen, ami a USDT teljes kínálatának egy kis részét érintette.

A Tether érme verésének leállítása a felhasználói átmenet zavarainak csökkentése, a biztonság fokozása és a hatékonyság javítása érdekében történt. Bár valójában stabil, a Tether árfolyama az elmúlt hónapban szerény 0,14%-os csökkenést mégis mutatott, jelenleg 0,9984 dollár, piaci kapitalizációja pedig meghaladja a 112 milliárd dollárt.

A Ripple piaci trendjei és stabilitási törekvései

A Ripple Network nemrégiben elindította saját natív stabilcoinját ($RLUSD), hogy stabilitást hozzon a piacra. Ennek ellenére a Ripple (XRP) ára hamis kitörést tapasztalt ellenállási szintjén. Figyelemre méltó, hogy a Ripple (XRP) ára 2,57%-kal emelkedett a héten, de a felhasználók észrevették, hogy jelentős árcsökkenés volt az XRP esetében, amelyet nem mutattak a nagy kereskedési platformokon, így az elmúlt 24 órában 0,44%-os árcsökkenést eredményezett.

Közben a Ripple jelenleg 0,480 és 0,488 dollár között kereskedik, miközben próbálja megtartani erősségét. A legutóbbi elemzések szerint a Ripple token hamarosan áttörheti a 0,49 dolláros ellenállást, az RSI pedig 70 felett van. A bullish hangulat mellett a Ripple MACD-je is pozitív, ami lehetővé teheti a Ripple számára, hogy a legközelebbi időszakban 6%-kal emelkedjen, ha kedvező piaci körülmények és trendek alakulnak ki.

A KangaMoon (KANG) arra készül, hogy viharként söpörjön végig a piacon; miért figyelnek a befektetők erre?

Míg a Ripple és a Tether a figyelem középpontjában állnak, lehetőségeik korlátozottak, ahogy a mém piac tovább növekszik. A KangaMoon több mint 8 millió dollár bevételt generált az előértékesítés után. Ez számos befektetőt vonzott, különösen azután, hogy a KangaMoon ára 400%-kal emelkedett a 0,005 dolláros szintről 0,025 dollárra.

További 10X áremelkedéssel a felső kategóriás tőzsdéken, mint az Uniswap és a BitMart való listázás után, a piaci elemzők most a KangaMoont az egyik legjobb mém érmeként rangsorolják, amely túlszárnyalhatja a Shiba Inut és a Flokit.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Honlap:

Kangamoon.com

Csatlakozz a Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

Vásárolj KANG-ot: MEXC, BitMart, Uniswap

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a SzamoldKi.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.


Pénzügy