Ha szeretné újra felfedezni a természettel való kapcsolatát, akkor ehhez a legjobb megoldás egy igényesen berendezett terasz. A függőfoteleknek köszönhetően igazán pihentető lesz a kültéri levegőt. Lássuk, mire érdemes figyelni!

A szabadban kialakított pihenők

A kültéren kialakított nappali fő célja, hogy fel tudjunk töltődni, kikapcsolódhassunk, emellett kipihenhessük a mindennapok fáradalmait. Nem elegendő tehát egy műanyag asztal és két szék, hiszen sokkal stílusosabb elemeket válogathat össze. A Kulteributorok.hu függőfotelei remek lehetőséget adnak arra, hogy a szabad levegőn olvasson, fogyassza el a reggeli kávéját. 

A teraszon ugyanis mindenki arra vágyik, hogy a hozzá legjobban passzoló, a lakás stílusát kiegészítő teret alkosson meg. Fontos, hogy az itt töltött idő gondtalan és kényelmes legyen, hogy csak élvezni kelljen a nap sugarait vagy az árnyékot. 

A második nappaliként funkcionáló területre érdemes egy kültéri szobának gondolni, a ház folytatásaként kialakítani. Nem véletlen tehát, hogy időre és energiára lesz szükség, hogy megtalálja a legstílusosabb kerti bútorokat.

Függőfotelt a teraszra!

A Kulteributorok.hu webáruházában számos féle és fajta típusú függőfotelek között találhatja meg az igényeihez legközelebb álló modellt. A színben, méretben és dizájnban eltérő berendezések nem korlátozzák le a lehetőségeit, hiszen szinte bármiben gondolkodhat, azt ezekkel a típusokkal könnyedén megvalósíthatja. 

Amennyiben a ház stílusához hasonló darabot szeretne, akkor egy olyan terasz kialakítására van szüksége, amely egységet képez. A Kalea függőfotelek egyszerűek, letisztultak, bárhol remekül mutatnak a teraszon. 

Ha viszont szeretné egy kicsit elengedni a fantáziáját, és kipróbálni újdonságokat, akkor érdemes színes és bohém változatokat néznie. Ezeket kombinálja természetes anyagokkal, így egy igazán inspiráló környezetet alkothat meg magának. 

A kiegészítők kiválasztása

Manapság már szinte el sem tudjuk képzelni a teraszt kerti bútorok nélkül. Ezek azonban nem lesznek tökéletesek kényelmes és dizájnos elemek és kiegészítők nélkül. A garnitúrákhoz, függőfotelekhez mindenképpen érdemes szétnézni a párnák között, amelyek kimondottan kültérre készültek. Bár az ilyen modellek jól tűrik az időjárási viszontagságokat, nem árt nekik egy tárolót kialakítani, ahova nagyobb eső és szél esetén el tudjuk őket rejteni. 

Az igazán extra és dizájnos kialakításhoz pedig nyugodtan szerezzen be egy manapság divatos kerti szőnyeget, amivel megkoronázhatja a helyiség hangulatát! Elmaradhatatlan kellék még a hangulatvilágítás, amivel további meghittséget vihetünk a teraszra.


Otthon