A sportfogadás pedig ugyanígy működött. Igazából mondhatjuk azt is, hogy örülhettél ha el tudtál személyesen látogatni egy sportfogadással foglalkozó eseményre, és ott választhattál az adott lehetőségekhez mérten.

Manapság viszont a legnépszerűbb felületek mind tömérdek információval szolgálnak annak érdekében, hogy a legnagyobb nyerési esélyeket biztosító játékok közül választhass. 

A Rulett - Minden ami fontos hogy növeld a nyerési esélyeid

Amennyiben a rulett érdekel, érdemes jól megfontolni a döntésed, és nem beleugrani az első ajánlatba. Attól függően hogy melyik típust választod, más nyerési esélyekkel kell számolnod, és vannak olyan esetek is, amikor visszakaphatod a téted, így nagyon nem mindegy milyen fogadásokat kötsz és azt melyik játékon.

Ha a legnagyobb eséllyel rendelkező rulett érdekel, érdemes a Francia vagy az Európai rulett irányába elindulnod, mert szemben az Amerikaival itt csak 1 db nulla érhető el a keréken, így ha csak egy kicsivel is, mégis több esélyed lehet eltalálni a számokat.

Ezen kívül pedig fontos tényező lehet az is, hogy külső téteket válassz - így a páros, páratlan, illetve a fekete, piros lehetőségek közül, mert ezeket eltalálni 50 % esélyed van, szemben azzal, ha számokra fizeted be a pénzed.

A nyerőgépek és az RTP

Ha viszont a nyerőgépek világa érdekel, az első és legfontosabb hogy tisztában légy az RTP fogalmával, mert ez fogja megmutatni, hogy mekkora esélyed lehet a kifizetésre. A régi játékosok például azt vallják, hogy 95 % alatti RTP -vel rendelkező nyerőgépet kipróbálni nem is érdemes, mert ebben az esetben szinte esélytelen pozitív egyenleg mellett kiszállni a játékból.

Ezzel szemben, azok a nyerőgépek amelyek 98 - 99 % -os RTP mellett várják a játékosokat - bár még így is előnyösebbek egy picivel a kaszinók irányába, de mégis sokkal nagyobb esélyeket biztosítanak arra, hogy nyereményekre légy jogosult.

Fontos viszont az is, hogy milyen volatilitás mellett érhető el az adott nyerőgép, mert amíg az alacsony volatilitással rendelkező játékok gyakran - de kisebb értékben biztosítanak kifizetéseket, addig a magasabbak kevesebbszer de magasabb értékben biztosítják azt.

Hogyan növeld az esélyeidet?

Mielőtt belekezdenél egy játékba, illetve valódi befizetést kezdeményeznél az irányába, fontos hogy tisztában légy a szabályokkal, mert csak így tudod biztosítani, hogy ne veszíts tudatlanságból eredően. 

Ha például az asztali és kártyajátékok érdekelnek, így a póker, a rulett, baccarat vagy épp a blackjack, tudnod kell hogy milyen alapvető szabályokkal és szimbólumokkal fogsz találkozni, hol állíthatod a játékban a téteket és szorzókat, ahogy azt is hogy milyen bónusz játékot ígér - ha ígér az adott játék.

A nyerőgépek esetén pedig arra kell figyelned, hogy tisztában légy a szimbólumokkal, illetve a nyerő vonalakkal, hogy tudd minek kell szurkolni a játék alatt. Ráadásul a nyerőgépek többféle bónuszt is biztosíthatnak, de ha nem tudod hogy működik a lehetőség még az is lehet, hogy nemhogy nyersz, de buksz is velük.

A maximális esélyek egyszerűen

Épp ezért, elengedhetetlen minden játék esetében hogy utánaolvass, illetve az infó fülön megtalálható adatokat áttanulmányozd, de ha teheted az a legjobb ha demó módban - befizetés nélkül gyakorolsz a játékon mielőtt valódi pénzes befizetést kezdeményeznél.

Ahhoz tehát, hogy maximális esélyek mellett játszhass az általad választott játékon minden esetben informálódnod kell, gyakorolnod és csak azután érdemes valódi pénzes befizetést kezdeményezned ha már profi vagy a választott játékban. Ha viszont erre figyelsz, megóvhatod magad a kellemetlenségektől, és attól, hogy feleslegesen pénzt veszíts valamelyik játékon, amit valójában nem is értettél.


Laza