Skandináv ihletésű színes pulóver mellényként 

Az elmúlt három szezon egyik legdivatosabb pulóverstílusa, a mellényes pulóver még mindig divatos, és nem fog elmenni sehova - egyáltalán nem áll szándékában elhagyni a szekrényünket. Nagyon jó! Ez az eredeti ruhatári darab nagyon egyszerűen skandináv hangulatot kölcsönöz szinte bármilyen ruhának. Emilia Silberg példáját követve választhatsz egy sötétkék, ujjatlan kabátot à la preppy, vagy választhatsz egy többszínű, tengerészsikkes stílust. 

Szivárványos pulóver skandináv ihletésű megjelenésben

A nők szeretik a többszínű, széles csíkokkal díszített pulóvereket. Minden szabállyal ellentétben nemcsak egyszínű nadrágokkal, ruhákkal vagy szoknyákkal viseljük, hanem más mintás ruhadarabokkal is kombinálhatjuk. Ennek a stílusnak a mestere Pernille Rosenkilde, aki szivárványos pulóverét púderes leggingsszel https://shopsy.hu/noi-leggingsek és napraforgó fejpánttal kombinálja. Mint sejthető, ragyogóan néz ki. 

Skandináv ihletésű pulóver norvég mintákkal 

Jellegzetes norvég stílusú pulóverek? Elsősorban hírhedt geometriai mintáikról ismerjük fel őket. Az olyan nagy divatházak, mint a Chanel, az Etro és a Paco Rabanne tavaly óta fordulnak feléjük, köszönhetően a skandináv influencereknek, akik megmutatták, hogy a helyi kötöttáru menőbb, mint valaha. Ez a téli pulóver jól passzolna klasszikus farmerrel vagy egy bővített miniszoknyával és arany ékszerekkel. 

Skandináv ihletésű pulóver lédús narancssárga árnyalatban 

Az egyik kedvenc módja annak, hogy színnel élénkítsünk fel egy öltözéket, az, hogy a pulóver egy gazdag színét a monokróm öltözék többi részével párosítjuk. Egy kipróbált és bevált technika? Egy élénk narancssárga (amelyet ugyanabból a palettából származó cipővel párosíthatsz), kékesszürke öltönnyel és fekete kézitáskával. A benyomás garantált. 


Ruházat