Az ígéretes lehetőségek közül a Pullix (PLX), egy DeFi kriptoprojekt az idei év legjobbjai között szerepel. A DeFi piacra gyakorolt ​​várható befolyását követően a natív PLX token elképesztő előrehaladást ért el a majdnem lezárult előértékesítési kampányban, építve a Polygon (MATIC) és a Solana SOL növekedésének eredményeire.  

Miért lehet a Pullix (PLX) a legjobb befektetési lehetőség ebben az évben, hogy óriási nyereséget érj el?

Miután a Pullix (PLX) már felkerült a CoinGecko-ra, március 4-én újabb bejegyzésre került a BitMart és az Uniswap oldalakon. Utóbbi tőzsdei bevezetése óta a Pullix progresszív rekordot tart, mivel az előértékesítés több mint 9,5 millió dollárt halmozott fel. A token 0,168 dolláros áron fog megjelenni, így a piaci kapitalizációja valamivel több, mint 33 millió dollár.

Ami azonban a Pullixot az idei évben a legjobban növeli, az a projekt sajátos természetében rejlik. A hibrid DeFi projekt egy olyan platformnak ad otthont, amely egyesíti a központi és decentralizált pénzügyi piacok (CeFi és DeFi) kulcsfontosságú elemeit, hogy a felhasználók számára kriptocsere-élményt nyújtson, ahol a likviditás és a biztonság is gondoskodik.

pullix

Eközben a Pullix összesen több mint 100 millió tokent adott el egy növekvő, közel 18 000-es aktív felhasználói bázisnak. Ez a teljesítmény a projekt olyan innovatív funkcióival, mint a profitmegosztási modell (PSM), amely a platform napi bevételének egy részét osztja szét az aktív felhasználók között, jelentős érdeklődést vált ki a DeFi piacon. Ennek eredményeként a Pullix megszilárdítja pozícióját, mint egy félelmetes szereplő, amely egyaránt készen áll a fokozott elterjedésre és a potenciális áremelkedésre.

Az elemzők a token árának lehetséges 10-szeres megugrását jósolják a mai induláskor. 

A Polygon (MATIC) sikeresen legyőzi az ingadozásokat és kimagasló eredményeket ér el

Február 8. óta a Polygon (MATIC) óriási lépést tett egy emelkedő pályára, és azóta is fejlődik. Bár számos ingadozás következett, a Polygon árfolyama folyamatosan új csúcsokat ért el, amelyek az elmúlt hónapban összesen 30%-ot meghaladó emelkedést értek el.

A legutóbbi héten a MATIC token 10,69%-ot erősödött. A nyilvánvaló ingadozások ellenére a befektetők abban bíznak, hogy a Polygon továbbra is új csúcsokat fog elérnini, különös tekintettel arra, hogy a token jelenleg 0,9607 és 1,07 dolláros heti ársávban forog . Ezek a mutatók erősen arra utalnak, hogy a Polygon kedvező befektetési lehetőséget kínál a kriptopiacon.

A Solana (SOL) túlszárnyalta a tavalyi rekordját, ezért az ára az egekbe szökik

A Solana (SOL) token újabb lenyűgöző teljesítményt mutatott, hiszen egy szempillantás alatt meghaladta tavalyi rekordját. Miután tavaly már 120 dollár feletti csúcsárat ért el, Solana áttörte a 130 dolláros új ellenállási zónát, mivel alig néhány napja 134 dolláros csúcsot ért el.

Jelenleg a 104 és 130 dolláros heti ártartományban kereskednek  a natív SOL token több mint 25,01%-ot erősödött az elmúlt hónapban és több mint 25,77%-ot az elmúlt héten. Ez a lenyűgöző heti-havi áremelkedés minden bizonnyal még jobban befolyásolja a Solana tokent. A szakértők szerint a token 2025 előtt elérheti történelmi csúcsát.

A Pullixszel kapcsolatos további információkért tekintd meg az alábbi linkeket:

Látogasd meg a Pullix oldalát

Csatlakozz a Pullix közösséghez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Számoldki.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!


Pénzügy