knagamoon

Ezzel egyidejűleg a KangaMoon (KANG) jelentős mérföldkövet ért el azzal, hogy több mint 350 000 dollárt gyűjtött össze a folyamatban lévő előértékesítésben. Sok szakértő arra számít, hogy a KangaMoon új mémérmeként 2024-ben 100-szoros mémérmévé válhat. Ehhez hasonlóan az Aptos (APT) token népszerűsége folyamatosan növekszik, és a jelenlegi árkilátások azt sugallják. új csúcsok elérésében.

A Solana (SOL) Token kiemeli a legutóbbi túlfeszültségeket a hálózatában

A kriptovaluta-piac általános emelkedő trendjével összhangban a Solana (SOL) a közelmúltban jelentős áremelkedést tapasztalt, meghaladva a 110 dolláros mérföldkövet. Jelenleg a heti 103 és 116 dolláros ártartományban kereskedõ SOL token több mint 12%-ot emelkedett az elmúlt héten.

Hasonlóképpen, az elmúlt 30 napban észrevehető, több mint 20%-os növekedés történt, ami a SOL token rugalmasságát mutatja a kisebb piaci ingadozások közepette. Miközben őrzi pozícióját a legjobb 10 kriptoérme között, a SOL token lenyűgöző futamot ért el évről-évre, éves szinten több mint 400%-os nyereséget regisztrálva. A jelenlegi lendülettel ígéretes lehetőség rejlik a következő hónapokban a tartós felfelé irányuló mozgásra.

Az Aptos (APT) célja a 14 dolláros ár mérföldkőhöz ér az első negyedév végére

Az Aptos (APT) hálózat jelentős növekedési potenciált mutat, amint azt az árdiagram adatai is bizonyítják. Jelenleg 9,16 és 11,6 dollár közötti heti ártartományban kereskednek, az APT token lenyűgöző, több mint 26%-os heti nyereséget ért el, miközben fenntartja a felfelé ívelő pályát.

Ezenkívül a natív APT token jelentős, több mint 30%-os növekedést ért el az elmúlt hónapban, az ára pedig 8,96 dollárról 12,25 dollárra emelkedett. Miután túllépte a 11 dolláros küszöböt, az Aptos token jelentős nyereséget jelent. Az Aptos előrejelzései optimisták, az előrejelzések szerint az első negyedév végére 14 dollárra emelkedhet.

KangaMoon (KANG) a legjobb meme coin 2024-ben

A KangaMoon (KANG) figyelemre méltó mérföldkövet ért el első előértékesítési körének sikeres kiárusításával, és lenyűgöző, 50%-os befektetési megtérülést (ROI) biztosít a korai befektetőknek. A folyamatban lévő előértékesítés jelentősen megnövelte a KANG hírnevét, aminek eredményeként a teljes adománygyűjtési összeg meghaladta a 350 000 dollárt. A második szakaszban a befektetők jelenleg KANG tokeneket vásárolhatnak 0,0075 dollárért, és kihasználhatják a 10%-os vásárlási bónuszt.

Egyebek mellett a KangaMoon exkluzív felhasználói élményt teremt azáltal, hogy a közösségi-fi funkciókat egy egységes ökoszisztémában integrálja a játék-kereső játéklehetőségekkel. Nevezetesen, ez az élmény számos lehetőséget kínál a felhasználóknak arra, hogy keresni tudjanak, miközben harci versenyeken, játékspekulációkon vesznek részt, valamint más játékosokkal interakcióba lépnek. 

Pontosabban, a kihívásokat teljesítő felhasználók heti, havi és negyedéves jutalmakra jogosultak. Hasonlóképpen, azok a befektetők, akik segítenek felhívni a figyelmet a tokenre az előértékesítés során, különféle jutalmakban részesülnek, amelyek valós értékké válnak. 

Érdekes módon, amint a KangaMoon mém érme ajánlórendszer életbe lép, a befektetők növelhetik bevételeiket, ha barátaikat ajánlják a KANG token megvásárlására. Lenyűgöző kilátások mellett a KANG értékének 2024-re 100-szorosára tervezett növekedése növeli a projekt vonzerejét. A jövőre nézve a KangaMoon (KANG) projekt azt a lehetőséget kínálja, hogy korán befektessen az év egyik legjobb mémérméjébe, amely az előrejelzések szerint 2024-ben hatalmas megmozdulásokat fog látni. 

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) elővételben kínált izgalmas lehetőségeket még ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Számoldki.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!


Pénzügy