Az Elemzők Optimisták, Ahogy a Bonk (BONK) Ára Folyamatosan Emelkedik

A BONK token körüli optimizmus nőtt azután, hogy folyamatosan emelkedett. Az elmúlt hét napban a Bonk 26%-kal is megugrott, ami bizonyítja ellenálló képességét a kriptovaluta piac jelenlegi volatilitása ellenére. Jelenleg 0,00002309 és 0,00002917 dollár közötti heti árfolyamon kereskedik, a Bonk felkeltette a kriptokereskedők és a mém érme szerelmeseinek érdeklődését szerte a világon.

A sok Solana-alapú mém érme közül a Bonk kiemelkedett mint a mém érme piac domináns ereje. Miközben a BONK értéke tovább nő, a token jövőbeli kilátásai pozitívak maradnak a kereskedők és vásárlók számára, akik a megfelelő időpontot keresik a vásárláshoz.

Bonk kriptó elemzés és árfolyam

Vajon a Polygon (MATIC) Tovább Fog Emelkedni a Piaci Volatilitás Közepette?

A kriptovaluta piac egyik vezető érméjeként a Polygon (MATIC) a kereskedők és vásárlók kedveltje lett világszerte. Az érme az elmúlt héten mintegy 2%-kal nőtt, írásunk idején 1,02 dollár körül mozog. Azonban a piaci volatilitás mellett a MATIC token már medvepiaci hangulatot mutat egy árcsökkenés után.

Bár egy szűk heti ártartományban, 1,03 és 1,00 dollár között kereskedik, a 2. rétegű blokklánc token állandó szereplője a kriptoscénának innovatív skálázási megoldásaival. Kiemelkedően, a Polygon megoldásokat kínál az Ethereum blokkláncon tapasztalható skálázhatósági problémákra, lehetővé téve a kereskedők számára a gyors és zökkenőmentes tranzakciókat. Mindez vonzotta a számos kereskedő és vásárló figyelmét, az elemzők pedig az elkövetkező hetekben várható emelkedését hirdetik.

A KangaMoon Több Mint 3,5 Millió Dolláros Előértékesítési Jelzést Lép Át, Az Elemzők Folyamatos Növekedést Várnak

A világszerte figyelmet kapó mém érme piac számos lenyűgöző jellemzőkkel és csodálatos előnyökkel bíró mém érmét hozott létre. Azonban egy ilyen token a KangaMoon (KANG), egy a kriptovilágban innovatív jellemzőkkel megjelenő mém token. Már több mint 3 millió dolláros előértékesítési finanszírozást rögzítve a negyedik előértékesítési szakasz közepén, a KangaMoon világszerte elismerést szerzett a kereskedők és vásárlók rendszeres hálózatra való özönlésével.

A KangaMoon egyedülálló élményt kíván teremteni a felhasználók és kereskedők számára a platformjával. A Játssz-és-Keress funkció bevezetésével, amely lehetőséget kínál a játékosoknak a jövedelemszerzésre, a KangaMoon kimutatta akaratát, hogy anyagilag felhatalmazza felhasználóit.

Különösen a P2E funkció lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a KangaMoon platformon kereskedjenek játékon belüli gyűjteményekkel és eszközökkel KANG tokenekért cserébe. Ez a lépés egy élénk és felhatalmazott felhasználói közösség kialakítását célozza, ami viszont előremozdítja a token jövőjét.

Nemrégiben a KangaMoon hálózat mérföldkövet ért el, miután 3,5 millió dolláros előértékesítési bevételt realizált. Ez jelentős változást jelölt a mém érme piacon, nagyon kevés érme ér el ilyen teljesítményt. Jelenleg 0,014 dolláron kereskedve, a KANG tokennek potenciálja van az égbe szökni a következő hónapokban egy első osztályú tőzsdén történő listázás után. Ezzel az elemzők a token értékének folyamatos emelkedését jósolják.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) Előértékesítésének Izgalmas Lehetőségeit Még Ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozz a Telegram Közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a SzamoldKi.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.


Pénzügy