A Chainlink (LINK) ára újratöltés alatt, 100% emelkedési potenciállal

A BTC felezésének közeledtével a legtöbb kriptovaluta a következő nagy szezonra készül, az alapvető keresleti növekedéssel a háttérben. E közben a Chainlink árának lendülete továbbra is magas valószínűséggel jelzi előre egy esetleges ugrást és az újratesztelés lehetőségét. A március hónapot 19 dollár feletti áron kezdő, a CoinMarketCap szerinti adatok alapján, a Chainlink ára az elmúlt hetekben esett vissza.

Azonban, annak ellenére, hogy a Chainlink ára esett, ez a kriptovaluta erős jelöltként emelkedik ki, 100%-os emelkedési potenciállal. A Chainlink jelenlegi árelőrejelzése szerint 2024 végére elérheti az 50 dolláros szintet.

Chainlink kriptó árfolyam előrejelzés és elemzés

A Polkadot (DOT) változatos ártrendeket mutat

A Polkadot (DOT) ára az elmúlt héten kismértékben, 1,85%-kal csökkent, az elmúlt hónapban pedig 26,32%-kal. A Polkadot azonban az elmúlt hat hónapban lenyűgöző árnövekedést mutatott, 130,98%-kal ugrott meg. A CoinMarketCap szerint a Polkadot jelenleg körülbelül 8,21 és 8,88 dollár között kereskedik. A Polkadot azonban emelkedő és eső ártrendek keverékét mutatja.

Ezért a Polkadot árelőrejelzése változatos trendeket mutat. A jó oldalról, a Polkadot további áremelkedésen mehet keresztül, hogy elérje a 12,19 dolláros szintet, a hat hónapos erős nyeresége alapján. Másik oldalról, a jelenlegi Polkadot mutatók, mint az RSI, rövid távon lefelé irányuló nyomást jeleznek, ahol a Polkadot újra tesztelheti a 7,18 vagy 5,51 dolláros támogatási szintjét, ha a csökkenő lendület folytatódik.

A KangaMoon (KANG) befektetőket vonz az előértékesítés végső szakaszában

Ahogy a befektetők továbbra is figyelemmel kísérik a jelenlegi piaci forgatókönyveket, egy kiemelkedő projekt a KangaMoon (KANG) látszik lenni. Ez az új projekt ötvözi a SocialFi és P2E előnyeit, és lépést tart az újonnan megjelenő, használatra fókuszált mémérmékkel.

Így a KangaMoon összehozza a GameFi, a mémérmék és a közösség vezérelte kriptók legjobbjait a kripto ökoszisztémában. Egy szórakoztató kripto környezet támogatásával a KangaMoon olyan platformot kíván létrehozni, amely lehetőséget kínál a token birtokosoknak a kapcsolatépítésre, versengésre és KANG tokenek megszerzésére. Emellett a birtokosoknak nem kell várniuk a KangaMoon indításáig, hogy elkezdjék megszerezni a tokeneiket.

Miután több mint 4,7 millió dollárt gyűjtött, a KangaMoon célja, hogy április végéig elérje a 6 millió dolláros határt. Ezzel a sikeres teljesítménnyel a platform több mint 20 000 regisztrált tagot és több mint 6000 token birtokost regisztrált. Az ára is jelentősen nőtt, kezdeti 0,005 dolláros áráról 0,0196 dollárra, ami óriási alkunak tűnhet a KANG esetében.

Ez a kilátás különállóvá teszi a KangaMoont a többi mémérmétől és előre pozicionálja az új projektek között. Az előértékesítés ötödik, végső szakaszában a KangaMoonnak potenciálja van a 2024-es legjobb mémérmék közé kerülni, 100-szoros növekedési potenciállal.

Következtetés

Annak ellenére, hogy a Chainlinknek és a Polkadotnak erős alapja van a kriptopiacban, a KangaMoon motiváltan törekszik arra, hogy a legjobb mémérmék közé kerüljön 2024-ben. Alacsony, mindössze 19,25 millió dolláros piaci kapitalizációjával a KangaMoon biztosan jó úton halad afelé, hogy a befektetők kedvence legyen, akár 100-szoros megtérülési potenciállal.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítésének izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal:  https://Kangamoon.com/

Csatlakozz a Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a SzamoldKi.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.


Pénzügy