A DeFi piac értéke 2022-ben 22 milliárd dollár volt, 2023-ban pedig 23,99 milliárd dollár. Azonban a legfrissebb frissítések arra utalnak, hogy a piac 2031-re lenyűgöző 48,02 milliárd dollárra emelkedhet, az előrejelzések szerint 2024 és 2031 között évi 9,06%-os összetett éves növekedési rátával (CAGR). Ebben a növekvő fejlődésben három vezető altcoin és hasznossági token, köztük az új Angry Pepe Fork (APORK) token, tűnik ki, mint az exponenciális növekedés jelentős hozzájárulói.

Az Angry Pepe Fork erős potenciállal rendelkezik, hogy a vásárlásra érdemes hasznossági tokenek közé kerüljön

Az Angry Pepe Fork az a következő mém érme, amelynek egyedi ökoszisztémája révén az év negyedik negyedévéig több mint 1000%-os növekedési potenciállal rendelkezik. Azonban az egyik különleges tulajdonság, amely kiemelkedik, az a korlátozott, mindössze 1,9 milliárd token készlete. Csakúgy, mint a Bitcoin 21 millió korlátozott készlete, az Angry Pepe Fork várhatóan az idő múlásával növelni fogja a keresletet és az értékét a szűkösség miatt. Ez növelheti az Angry Pepe Fork esélyeit, hogy az idei év legjobb új mém érméi listájának élére kerüljön.

A platform fő vonzereje lényegében egy új stakelési program bevezetése, a "Conquer to Earn", amely célja, hogy felforgassa a mém érme piacot. Lényegében az Angry Pepe Fork jutalmazza közösségi tagjainak kollektív erőfeszítését, hogy a natív érmét előrébb juttassák a rangsorban. Különösen az Angry Pepe Fork közösség kollektíven kereshet a platform stakelési portálján keresztül, ahol az éves hozam (APY) minden egyes zombimém érme meghódításával növekszik.

Mindazonáltal, a tagok egyénileg is további jutalmakat kereshetnek, különösen a harctéren nyújtott teljesítményükért. Gondoljunk arra, hogyan dekorálják a katonákat kitüntetésekkel, elismerve az eredményeiket; az Angry Pepe Fork is jutalmazza az egyéni erőfeszítést, a közösségben való részvétel alapján.

APORK, VeChain, Toncoin kriptodeviza elemzés és előrejelzés

Ami még érdekesebb, az Angry Pepe Fork 10%-os bónuszt kínál minden token vásárlásra a "APORKS1" promóciós kód használatával. A korábbi befektetőknek jelentős előnyük származhatott ebből a DeFi érméből. Eközben az elemzők szerint az Angry Pepe Fork ára még mindig alacsony, és előrejelzések szerint, amikor a tőzsdékre kerül, 250%-os növekedést fog elérni. Ez tökéletes időszak a befektetők számára, akik megbízható kriptoprojektet keresnek, hogy részesüljenek az APORK hatalmas hozamlehetőségeiből.

A VeChain felkészül az újbóli fellendülésre, mivel a hálózati aktivitása zöld jelzést mutat

A VeChain hálózati aktivitása nemrégiben több mint 80%-kal nőtt, ami jelentős felhasználási és elkötelezettségi növekedést jelent. Ez a fejlemény nemcsak növeli a VeChain token potenciálját, hogy a legjobb vásárlásra érdemes altcoinok közé kerüljön, hanem növekvő bizalmat és érdeklődést is kelt a VeChain képességei és potenciálja iránt.

Annak ellenére, hogy az év eleje óta csak 15%-os növekedést mutat, a VET token erős potenciállal rendelkezik, hogy a jelenlegi mélypontról újból fellendüljön. A hálózati aktivitás növekedésével a VeChain token jelentős nyereségekre számíthat, különösen, ahogy közeledünk az év negyedik negyedévéhez.

A Toncoin token növekedése tovább folytatódik szuper aktív hálózata miatt

A Toncoin (TON) szintén egy másik hasznossági token, amelyet érdemes vásárolni, és a befektetők kedvencei közé tartozik. A Toncoin hálózata figyelemre méltó hálózati aktivitást mutatott, nemrégiben meghaladta az Ethereum napi aktív címeinek számát. Ez a növekedés egy virágzó ökoszisztémát és fokozott felhasználói elkötelezettséget jelez, megteremtve a feltételeket a Toncoin hatásának további növekedéséhez, különösen annak látványos bemutatkozása után, hogy hogyan fogadta be a Notcoin és Hamster Mombat tap-to-earn tokeneket.

Miközben a natív TON token továbbra is egyre több napi aktív felhasználót vonz, piaci potenciálja egyre nyilvánvalóbbá válik. Ez a token jól pozicionált a lenyűgöző nyereség eléréséhez, és a jelentős növekedésre képes legjobb altcoinok közé tartozik.

Képes-e az Angry Pepe Fork felülmúlni a TON hálózatot?

A TON (The Open Network) széles körű hatása miatt az Angry Pepe Fork nehézségekbe ütközhet a TON kihívásában. Azonban több fejlesztéssel és terjeszkedéssel a mém érme idővel esélyt kaphat, amennyiben megőrzi jelentőségét a DeFi piacon.

Weboldal: https://angrypepefork.com/

Előértékesítés: Látogasson el az Angry Pepe Fork előértékesítésére

Telegram: https://t.me/AngryPepeFork

Twitter: https://x.com/AngryPorkCoin

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a SzamoldKi.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.


Pénzügy