Óriási feladat elé állítja a kereskedőket és a kriptovaluta-rajongókat, hogy megállapítsák, melyik token emelkedhet ki a versenyből. Azonban alapos kutatások révén az elemzők azonosítottak néhány olyan tokent, amelyek jelenleg a kriptovaluta-világ figyelmének középpontjában állnak. Az olyan tokenek, mint az Immutable (IMX) és a Stacks (STX) széles körű figyelmet kaptak, és vonzották a kereskedőket és a kripto rajongókat a hálózatukhoz. Ettől eltekintve az új belépő, a KangaMoon (KANG) egy feltörekvő óriásnak bizonyult, amely képes megsokszorozni a nyereséget és újradefiniálni a mémérmék piacát.

kangamoon_x

Elemzők optimisták a Stacks (STX) kapcsán, miután 200%-os éves csúcsot ért el.

A Stacks (STX) 2017-es alapítása óta félelmetes erő a kriptopénzek piacán. A nyílt forráskódú blokklánc-hálózatként ismert Stacks lehetővé teszi az okos szerződések építését a Bitcoin blokkláncára, hangsúlyt fektetve az eszközök biztonságára és magánéletére.

Az elmúlt egy évben a Stacks bizonyította rátermettségét, miután 200%-os plusz értéknövekedést könyvelhetett el. A közelmúltbeli piaci visszaesés közepette azonban a token az elmúlt hónapban 18%-ot esett. Emellett a token az elmúlt 7 napban mintegy 11%-os csökkenésnek volt tanúja. Jelenleg a heti 2,75 és 2,47 dollár közötti ársávban kereskednek, az elemzők úgy vélik, hogy a közelgő bikafutás során a natív Stacks token emelkedni fog és megugrik az értéke.

Az Immutable (IMX) bika piaci tendenciákat mutat a medvepiac ellenére.

Hasonlóképpen, az Immutable (IMX) jelentős emelkedésnek volt tanúja az elmúlt évben, több mint 96%-kal emelkedett az elmúlt évben. A token azonban az elmúlt hónapban mintegy 22%-os csökkenést szenvedett el, az elmúlt 7 napban pedig 14%-ot.

A token azonban úgy tűnik, hogy egy közelgő csúcsra készül, mivel a piaci tőke és a kereskedési volumen emelkedik. Az Immutable jelenleg a 2,38 és 2,05 dolláros heti ársávban kereskedik, és közel 3 milliárd dolláros piaci tőkeértékkel büszkélkedhet. Miközben továbbra is a szélesebb kriptopénzpiacon teljesít, az elemzők szerint hamarosan egy közelgő emelkedés várható

A KangaMoon (KANG) sikeres előértékesítéssel vonzza a kriptokereskedőket

A KangaMoon (KANG) az előértékesítési fázis kezdete óta megmászta a siker létráját, hatalmas potenciált mutatva, hogy a mémérmék piacának egyik vezető kriptopénzévé váljon. Az innovatív funkciókkal és a közösségépítésre helyezett hangsúlyokkal a KangaMoon egy "Kangaverse" nevű bimbózó környezetet kíván létrehozni a felhasználók és a játékosok számára, hogy virágozzanak.

A SocialFi és GameFi elemek hálózatába való integrálásával a KangaMoon egy olyan interaktív ökoszisztémát szült, amely nem csak lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy magával ragadó játékélményt élvezzenek, hanem lehetőséget ad arra is, hogy keresni is tudjanak vele. Jelenleg az előértékesítési kampány ötödik szakaszában a KangaMoon felülmúlta a várakozásokat, miután az előértékesítési bevételek átlépték az 5 millió dolláros határt.

Ilyen ütemben az elemzők szerint még a hónap vége előtt eléri a 7 millió dollárt. Eközben a KangaMoon folyamatban lévő előértékesítése máris 290%-os megtérüléssel jutalmazta a korai vásárlókat, miután az ár a 0,005 dolláros kezdeti ajánlati árról 0,0196 dollárra emelkedett. Emellett a felhasználók a hivatalos indulás előtt ingyenes KANG tokeneket is szerezhetnek a token közösségi médiaplatformon való részvétellel és posztok megosztásával.

A KangaMoon a közösségépítésre helyezi a hangsúlyt, és jelenleg egy gyorsan növekvő, több mint 20 000 regisztrált felhasználóból álló közösséggel büszkélkedhet, köztük több mint 6000 token-tulajdonossal. Mivel az előértékesítés a végéhez közeledik, a második negyedév végére várhatóan a főbb Tier-1 tőzsdékre történő bevezetéssel együtt, az elemzők szerint a KANG token az év vége előtt potenciálisan meghaladhatja az 1 dolláros árfolyamhatárt.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Honlap: https://KangaMoon.com/

Csatlakozzon a Telegram közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Számoldki.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!


Pénzügy