Pepe (PEPE): Zöldb tartományban történő kereskedés

Az utóbbi időben a Pepe (PEPE) bikapiaci hullámot lovagol. A CoinMarketCap adatai szerint a Pepe ára az elmúlt 30 napban 0,0000053 dollárról 0,0000070 dollárra nőtt. Piaci kapitalizációja ebben az időszakban 2,25 milliárd dollárról 2,94 milliárd dollárra ugrott. Nemcsak ez, de a Pepe érmére vonatkozó technikai elemzés bikás jeleket mutat. Például ez a mémérme most a 21 napos EMA felett kereskedik. Jelenleg 15 technikai indikátor mutat vételi jelzést a Pepe számára. Ennek eredményeképpen a szakértők bikás árelőrejelzést tettek a Pepe számára, amely szerint 2024 második negyedévében az ár elérheti a 0,000012 dollárt.

Shiba Inu (SHIB): Az egyik mémcoin óriás

Eközben a Shiba Inu (SHIB) szintén bikás trendet mutat. Kiemelendő, hogy a Shiba Inu ára 0,000026 dollárról 0,000027 dollárra ugrott. A Crypto Faibik kriptoelemző szerint ez a mémérme hamarosan egy újabb kétszeres bikás emelkedést fog tapasztalni.

A technikai elemzés szempontjából a Shiba Inu kriptovaluta árfolyama tovább fog növekedni. Jelenleg a Shiba Inu a 50 és 100 napos EMA-k felett kereskedik. Továbbá 19 SHIB technikai indikátor zöldben van. Ennek eredményeképpen a piacelemzők 2024 második negyedévére 0,000041 dolláros ugrást jósolnak a Shiba Inu árában.

kriptotőzsde

KangaMoon (KANG): A legújabb mémérmék egyike

A KangaMoon (KANG) új szereplő a mémérme területén. Ez a feltörekvő előértékesítési csillag már több mint 4,2 millió dollárt gyűjtött, és várhatóan eléri az 5 millió dollárt. Azok, akik korán beszálltak, most 290%-os megtérülést élveznek.

A legtöbb mémérmével ellentétben a KANG hasznosítási értékkel bír. A KangaMoon Play-to-Earn (P2E) játékában a játékosok a KANG tokent használják fő pénznemként játékon belüli tárgyak vásárlására és karaktereik fejlesztésére. És nem áll meg itt; a KANG birtokosok hozzáférést kapnak exkluzív kihívásokhoz, amelyek további tokenekkel vagy játékon belüli tárgyakkal jutalmazzák őket.

A KangaMoon közösségközpontú megközelítése is izgalmas. Legfontosabbképpen, a KangaMoon jutalmazza a legaktívabb közösségi tagokat ingyenes KANG tokenekkel a hivatalos indítás előtt. Ennek eredményeképpen már több mint 20,000 közösségi tag siet megosztani/like-olni/retweetelni a KangaMoon közösségi média bejegyzéseit.

Jelenleg ez a mémcoin mindössze 0,0196 dollár értékű, mivel az előértékesítés ötödik szakaszában van. A szakértők úgy vélik, hogy 2024 második negyedévére, amikor egy első osztályú CEX platformon kerül listázásra, akár 1 dollár értékű is lehet, ami ésszerűnek tűnik, tekintettel a P2E játékok növekedési ütemére, amelynek 2028-ra 885 millió dollárra van kilátása.

Lehagyja-e a KangaMoon a Pepe-t és a Shiba Inu-t?

A KangaMoon hamarosan maga mögött hagyhatja a Pepe-t és a Shiba Inu-t. Alacsony, 19,6 millió dolláros piaci tőkéjével kevesebb új tőke szükséges ahhoz, hogy magasabbra tolja az árat. Ez a stratégia előnyt jelenthet a versenytársaival szemben, és nagy győzelmet hozhat számára. Kövesd az alábbi linkeket, és szerezd meg a 10% bónuszt, ha érdekel a KANG.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítésének izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozz a Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a SzamoldKi.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.


Pénzügy