A Polkadot (DOT) az elmúlt napokban tapasztalt figyelemre méltó növekedésével együtt a befektetőknek most már több tisztességes lehetőségük van a közelmúltbeli piaci visszaesés ellenére is.

Azonban a leggyorsabban növekvő kripto a szakértők szerint a Rollblock. Ez az új projekt már több mint 1 millió dollárt gyűjtött a nyilvánosságtól, és az előértékesítés 880%-os értéknövekedést ígér a vége előtt. Olvass tovább, hogy megtudd, miért kötelező minden ambiciózus befektető számára.

Eléri a Ripple a 17 dollárt a közeljövőben?

Egrag új XRP árjóslata szerint igen. A kripto szakértő szerint a Ripple potenciálisan elérheti a 17 dollárt. Az XRP először 0,40 dollárra emelkedne, átlépné a 0,75 dollárt, és 1 dollár felé tartana. Később elérné a 3,5 dollárt, és végül elérné a 17 dollárt, ami új minden idők csúcsa lenne.

A Ripple jelenleg 0,47 dolláron kereskedik, így mondhatjuk, hogy az XRP árjóslat első része már megvalósult. Nincs garancia arra, hogy a Ripple eléri a 17 dollárt, de ez nem akadályozza meg az XRP tulajdonosokat abban, hogy reménykedjenek benne. A token még mindig a 10 legnagyobb kriptotoken között van piaci kapitalizáció szerint, amely 24 milliárd dollár erős.

rollblock

A Polkadot júniusi bővítése újjáéleszti a fellendülés reményét

A Polkadot kifejezetten arra lett tervezve, hogy tranzakciós skálázhatóságot biztosítson a blockchain protokollok számára azáltal, hogy a tranzakciókat több párhuzamos blockchain között osztja szét. Júniusi jelentése szerint a Polkadot 7 millió egyedi fiókot rögzített, és a platformon aláírt tranzakciók száma 33%-kal nőtt.

A Polkadot javaslatainak száma is 66%-kal emelkedett, amelyek közül 43%-ot jóváhagytak, míg 17%-ot elutasítottak. Ez a Polkadotot a világ egyik legaktívabb kriptonetvé alakítja jelenleg.

Ármozgás szempontjából a Polkadot kissé emelkedett az elmúlt napokban, és 6,1 dolláron kereskedik. Bár ez havi szinten 6,5%-os csökkenés, a megnövekedett platformaktivitás várhatóan növeli a DOT árát.

Rollblock: A 2024 Leggyorsabban Növekvő Kripto Előértékesítése

Ha egy olyan kriptoprojektet keresel, amely valós, kézzelfogható és jelentős nyereséget hoz, nézz túl a Ripple-en és a Polkadoton. Ehelyett csatlakozz a Rollblock okos pénzügyi hullámhoz, mert ez az év leggyorsabban növekvő kripto előértékesítése.

A Rollblock jelenleg az ICO előértékesítés harmadik szakaszában van, és a korai befektetők már 50%-os nyereséget zsebeltek be. A potenciális nyereség mostantól kezdve várhatóan növekedni fog, és az ambiciózus kriptokereskedők már elfoglalják pozícióikat.

Több mint 4,000 új regisztráló vásárolt több mint 110 millió RBLK tokent, és ez a szám csak növekedni fog. Ez azért van, mert a Rollblock jól pozicionálta magát az iGaming piac meghódítására, amely jelenleg több mint fél billió dollárt ér.

Megbízható, blockchain alapú játékplatformot biztosít, amely mentes a tisztességtelen gyakorlatoktól. Emellett KYC-mentes, így bárki létrehozhat egy fiókot csak egy e-mail címmel, játszhat és fogadhat anonim módon. A Rollblock tulajdonosok a platform által generált bevételek részét is megkapják, heti rendszerességgel kifizetve.

Ezen felül a Rollblock deflációs tokenomikai sémája elősegíti a tokenek ritkaságát azáltal, hogy visszavásárolja a RBLK tokeneket a nyílt piacon, és elégeti őket a forgalomból. A projektet egy vibráló közösség támogatja, amely biztosítja a hosszú távú életképességét, sikerét és növekedését.

Lényegében a korai Rollblock befektetők jelentős nyereségre számíthatnak. Az előértékesítés 880%-os növekedést céloz meg a vége előtt, és a szakértők további 100-szoros nyereséget jósolnak, amikor később bevezetik a kriptotőzsdékre. Mindössze 0,0154 dollár per token áron csatlakozhatsz ehhez a mozgalomhoz, és növelheted a kripto portfóliód jövedelmezőségét.

Fedezd fel a Rollblock (RBLK) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://presale.rollblock.io/

Közösségi oldalak: https://linktr.ee/rollblock

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a SzámoldKi.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.


Pénzügy