Binance (BNB): Integráció a Blast Hálózattal

A Binance (BNB) mostanában gyakran szerepel a címoldalakon. Leginkább azért, mert a Binance bejelentette, hogy Web3 Wallet-je mostantól integrálva van a Blast Hálózattal. Jelenleg bárki használhatja ezt a tárcát, hogy hozzáférjen sok dApphoz, vagy hogy tokeneket küldjön és fogadjon a hálózaton.

Ez a Binance hír várhatóan emelni fogja ennek a kriptónak az értékét. Ez a top5-be tartozó kriptopénz az elmúlt 30 napban már 300 dollárról 419 dollárra ugrott az értéke. Ebben az időszakban a Binance coin piaci kapitalizációja 44,92 milliárd dollárról 62,70 milliárd dollárra nőtt.

A kriptóval kapcsolatos hangulat is optimista, mivel a Binance 20/30 (67%) zöld kereskedési napot tapasztalt meg. Emellett jelenleg 28 technikai mutató zöld jelzést ad. Ezek minden okból arra engednek következtetni, hogy a kriptó szakértők szerint a Binance 2024 második negyedévében elérheti az 547 dolláros értéket.

Pullix (PLX): A kezdők számára legjobb kriptopénz

pullix

Eközben a Pullix (PLX) egy kriptopénz, ami egyre nagyobb visszhangot kelt a piacon. Nemcsak a tapasztalt befektetők mutatnak érdeklődést, hanem a kezdők is. A Uniswap és más nagy platformok már belistázták ezt a kriptót; még egy közelgő bejegyzése lesz a Bitmarton (március 7-én). Ezáltal bárki kereskedhet ezzel a kezdő kriptopénzzel gond nélkül.

Ezen felül a Pullix le fogja zárni a likviditását az Uniswapen 24 hónapig. Ez jelentős fejlemény, mert ezzel is bizonyítja a csapat bizalmát ebben a projekben. Alapvetően a Pullix újraértelmezi az online kereskedést, összehangolva a CEX és DEX funkciókat. Míg a Binance csak kriptókra összpontosít, a Pullix lehetővé teszi az összes eszközosztály (beleértve a kriptókat is) kereskedelmét egyetlen számlán és jelentős likviditás mellett.

Egy másik kulcsfontosságú különbség a Binance és a Pullix között az egyedi "Kereskedj, hogy keress" bevételmegosztási modell. Más szóval, a PLX-tulajdonosok részt kapnak a napi bevételből, és ezzel passzív jövedelemforrást biztosítanak maguknak. Továbbá bevezetésre kerül egy égetési funkció, ami növeli a PLX ritkaságát. Ahogy mindannyian tudjuk, minél ritkább valami, annál nagyobb a várható értéknövekedése.

A PLX ára már a korai befektetőknek 250%-os megtérülést biztosított, mivel az értéke 0,04 dollárról 0,14 dollárra emelkedett az előértékesítés során. Azonban a Pullix bejelentette, hogy 0,168 dolláros áron fog indulni - ez 320%-os áremelkedés az indulási árhoz képest. Mivel bekapcsolódik a 40 trillió dolláros OTC derivatív piacba, a szakértők újabb 100-szoros ugrást várható tőle 2024 második negyedévében.

Mi ad a Pullixnak előnyt a Binance-szel szemben?

A Pullix lekörözte a Binance-t, mivel induláskor alacsony, 33,6 millió dolláros piaci kapitalizációval fog rendelkezni, ami jó dolog. Hiszen ezáltal a PLX-nek kevesebb új tőkére lesz szüksége ahhoz, hogy az ára szárnyaljon. Ez azt jelenti, hogy ez az egyik legjobb kriptoinvesztíció lehet, amit ma megtehetsz.

További információkért a Pullix-szel kapcsolatban látogasd meg az alábbi linkeket:

Látogass el a Pullix oldalára

Csatlakozz a Pullix közösségekhez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a SzamoldKi.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.