A mém érmék továbbra is hasítanak, a WienerAI és a Sealana állnak a növekedés középpontjában. A népszerű kripto kaszinó, a Mega Dice érméje szintén ígéretes befektetésnek tűnik. A kripto oktatást kívánja megreformálni a learn-to-earn, vagyis tanulj, hogy keress modellt alkalmazó 99Bitcoins. Az eTukTuk egyedi, elektromos tuktukokkal a környezetszennyezés csökkentését célozza, a 5thScape pedig a VR ökoszisztémát kívánja a feje tetejére állítani. Tart velünk és ismerd meg őket!

1. WienerAI (WAI) – Az AI mém érme

A mém érme piac egyik legújabb szereplője a WienerAI (WAI). A projekt jó érzékkel ötvözi a mém érméket a mesterséges intelligenciával, ezek ugyanis rendkívül felkapott témák jelenleg. A WienerAI elkötelezett hívei egy közösségbe álltak össze, amelyet „kolbász hadseregnek” kereszteltek. A csapat vágya, hogy átvegye az irányítást a kripto piacon.

WienerAI

Kabalája mellett a WienerAI története is magával ragadó. Az események 2132-ben játszódnak, amikor egy őrült tudós éppen azon munkálkodik, hogy egy szuperintelligens, AI-val működő kiber kutyát hozzon létre.

Tervét azonban nem tudta tökéletesen kivitelezni, az elegyhez ugyanis keveredett egy kis tacskó DNS is. Ez hát a WienerAI, a roppant intelligens és ravasz robot tacskó története.

Habár a WienerAI előértékesítése csak nemrég indult, máris kimondottan sikeres, így az érme méltán sorolható a legjobb kriptovaluták 1 dollár alatt kategóriába. A hype-nak a befektetők sem tudtak ellenállni, és már 2,5 millió dollárnál is többet invesztáltak a projektbe. Ahogy megyünk előre az előértékesítési szakaszokban, úgy lesz egyre drágább a WAI. A legjobb, amit tehetsz tehát, hogy mielőbb beszállsz. De siess, mert 2,7 millió dollárnál tovább nő az érmék ára.

Megnézem a Wiener AI-t

2. Sealana (SEAL) – A pufók hazafi

A Solana mém érméknek nagy sikere van, és a legújabb token, a Sealana előértékesítése is dübörög. A Sealana (SEAL) elképesztő ütemben, csupán pár perc alatt 100 000 dollárt gyűjtött.

sealana kripto ico

A mém érme piac a négylábúak fennhatósága alá tartozik, számtalan kutya, macska és béka van itt. Kihívóra találtak azonban egy ambiciózus fóka személyében. Sealana egy hétköznapi hős, akit csupán az hajt, hogy kripto kereskedéssel kijusson a szülei alagsorából.

Sealana a South Parkban feltűnt Gamer Guy, azaz Fat Computer Nerd Web3 reinkarnációja.

A karaktert a sorozat World of Warcraft-ot feldolgozó epizódjában láthattuk, és rögtön mémmé vált. Gamer Guy saját gravitációs mezővel rendelkezik, igazi szódástalp szemüvege van, bamba tekintete a monitorra tapad, a szobájára pedig ráférne egy alapos nagytakarítás.

Őt jeleníti meg Sealana. A dagadt fóka egész nap a gépet nyomja, és csak még tovább hízik. Olyannyira elragadta a degen kereskedés, hogy teljesen lemondott fiatalkori alakjáról, és chipset, valamint tonhalkonzervet majszolva tengeti napjait. Sealana álma, hogy megtalálja a következő nagy Solana mém érmét. Radarján szerepelnek például a legjobb kriptovaluták 1 dollár alatt. Egyelőre még nem sejti, hogy talán saját magát keresi!

Ha elősegítenéd egy szegény degen kereskedő előmenetelét, akkor csak töltsd fel a tárcád SOL, USDT vagy ETH érmékkel és kösd össze az előértékesítési oldallal. Siess, mert rohamos gyorsasággal fogy az elérhető készlet. Addig szállj be, amíg az előértékesítés keretében még kedvezményes áron teheted meg. 

Megnézem a Sealana-t

3. Mega Dice (DICE) – Az egyik legnagyobb kripto kaszinó

Nemcsak a mém érmék, de a GameFi szektor is robbanásszerűen növekszik, és még nagyobbat szólhat a következő bika piac során. A blokklánc játékipar a becslések szerint 2030-ra elérheti a 615 milliárd dollárt.

megadice kripto token ico

Az első számú Solana GameFi érme, a Mega Dice token egyike azon érméknek, amelyek nagyot szakíthatnak a közelgő fellendülésből.

A Mega Dice név ismerősen csenghet a kripto szerencsejátékosok számára. A platform bőkezű, 200%-os üdvözlő bónuszt és 50 ingyen pörgetést kínál az új játékosok számára, akik szép számmal özönlenek az oldalra. A Mega Dice közösség virágzik, és már több mint 50 000 játékosból áll. A felhasználók havonta 50 millió dollárnál is nagyobb értékben fogadnak a platformon.

Azok a befektetők is tisztában vannak a GameFi és a Dice lehetőségeivel, akiket különösebben nem foglalkoztat a kripto szerencsejáték. Egy népszerű kripto YouTuber, Michael Wrubel nemrég vásárolt az érméből, és beszámolt arról, hogy kilátásai pozitívak vele kapcsolatban. Nem csoda, hogy az érme bekerült a legjobb kriptovaluták 1 dollár alatt listánkra is.

A tulajdonosok ráadásul napi jutalmakat is kapnak, attól függően, hogy hogy teljesít a kaszinó. Részesülhetnek továbbá exkluzív előnyökben és letéti jutalmakban is. 

Irány a Mega Dice előértékesítése

4. 99Bitcoins (99BTC) – A kripto oktatást megreformáló projekt

Az egyik legújabb BRC-20 tokenként a 99BTC előértékesítése nagy port kavart.

A BRC-20 újabb lehetőséget kínál a pénzkeresésre. Az elemzők ugyanis úgy gondolják, hogy a Bitcoin ára akár a 300 000 dollárt is meghaladhatja a bikafutam során, amiből a BRC-20 érmék szintén profitálhatnak.

99bitcoins kripto token ICO

A projekt a learn-to-earn, vagyis a tanulj, hogy keress mechanizmust alkalmazza, amely 99BTC tokenekkel jutalmazza a felhasználókat, ha különböző, kriptovalutákkal kapcsolatos kvízeket, kurzusokat és webináriumokat teljesítenek.

A 99Bitcoins további előnye, hogy a Bitcoin közösség jól ismeri, különösen, hogy egy részüket a platform átfogó oktatási anyagai tanították. A YouTube-on több mint 700.000 feliratkozóval rendelkeznek, a weboldalt pedig 2,8 millióan használták már.

Ennek tudatában nem okoz nagy meglepetést. hogy a projekt tokenje, a 99BTC előértékesítésben már több mint 1,5 millió dollár befektetést gyűjtött.

A tulajdonosok számos előnyt élvezhetnek az érme által, a letéti jutalmaktól a VIP mentoráláson és a prémium oktatási tartalmakon át az alfa kereskedési stratégiákig és beállításokig.

A 99BTC a kripto piacon egyedülálló megközelítést alkalmaz, így számos szakértő támogatását elnyerte. Egy kripto YouTuber, Jacob Bury szerint 10-szeres növekedést is produkálhat. Éppen ezért azt gondoljuk, hogy helye van a legjobb kriptovaluták 1 dollár alatt listánkon.

Irány a 99Bitcoins előértékesítése

5. eTukTuk (TUK) – Az elektromos járműveké a jövő

A világ utcáit megközelítőleg 270 millió, fosszilis üzemanyagot használó két-/háromkerekű jármű, vagy TukTuk rója. Ezek káros hatásainak csökkentésére az eTukTuk projekt egy forradalmi ökoszisztéma kifejlesztését tűzte ki célul. 

eTUKTUK kripto token ICO

A projekt sikere nemcsak a légszennyezés mérséklését és a szén-dioxid kibocsátás csökkentését jelentené, hanem a lakosság egészségügyi és gazdasági helyzetére, végső soron pedig az egész világra is kedvező hatással lenne. 

Az eTukTuk csapata egy dinamikus töltőhálózatot és szabadalmaztatott járműveket fejleszt, amely egyszerre kínál skálázható és fenntartható megoldást.

Sajnos egyre nő a belső égésű motorral hajtott járművek száma, a TukTukok pedig még egy átlagos autónál is több széndioxidot bocsátanak ki.

A projekt szempontjából kedvező, hogy az utóbbi években egyes országokban akár 50%-kal is nőttek az energiaárak, és a fogyasztók alternatív megoldásokat keresnek a fosszilis üzemanyagokkal hajtott járművek helyett.

Az eTukTuk nemcsak az emberiség jövőjére, de a bolygó egészségére is hatással lehet. Az eTukTukkal akárki részt vehet a széndioxid kibocsátást és a légszennyezést mérséklő harcban. A projekt milliárdok életminőségét javíthatja, főleg a fejlődő országokban, a fejlett gazdaságokban szintén rendkívül hasznos lehet.

Mindezek fényében kérdés sem fér hozzá, hogy az eTukTuknak helye van a legjobb kriptovaluták 1 dollár alatt listánkon.

Látogasd meg az eTukTuk előértékesítést!

6. 5thScape (5SCAPE) – A VR ökoszisztéma megreformálója

Egyre nagyobb teret hódít a VR, ami nem meglepő, hiszen a technológia egyszerre forradalmi és szórakoztató. A 5thScape (5SCAPE) projekt célja azonban, hogy még izgalmasabbá tegye!

5scape kripto token ICO

A virtuális valóság egyesíti a lélegzetelállító játékélményt és a legújabb technológiát. A VR világban a játékosok kedvük szerint alakíthatják, hogy milyen környezetben játszanak.

A 5thScape vágya, hogy oroszlánrészt vállaljon a VR népszerűsítésében, közben pedig átformálja azt a képet, ami az emberek fejében él a technológiát illetően.

Az ökoszisztémát a $5SCAPE token tartja mozgásban. Az érme például prémium VR tartalmakkal ruházza fel a felhasználókat, de hozzájárul ahhoz is, hogy egy összetartó közösség alakuljon ki. Nem elhanyagolható az sem, hogy a tokenben jelentős növekedési potenciál lapul.

A felhasználók 3D VR játékokkal szórakozhatnak a 5thScape univerzumban. Az élmény akkor válik teljessé, ha a felhasználók használják a projekt által fejlesztett csúcsminőségű VR headsetet és az egyedi kialakítása, ergonomikus gamer széket.

Egyértelmű hát, hogy a 5tScape projektnek helye van a legjobb kriptovaluták 1 dollár alatt listánkon.

Látogasd meg a 5thScape előértékesítést!

A legjobb kriptovaluták 1 dollár alatt – Összegzés

Ebben a cikkben megismerhetted azokat a projekteket, amelyek szerintünk a legjobb kriptovaluták 1 dollár alatt. Érdemes alaposan tanulmányozni ezeket az érméket, ugyanis egytől-egyig remek befektetések, és helyük van egy szerteágazó portfólióban. Azt javasoljuk, hogy amennyiben érdekel egy projekt, és szívesen csatlakoznál hozzá, ne késlekedj, mert az előértékesítésük még tart, és egy rövid ideig még nyomott áron vásárolhatod meg a tokeneket.

A legjobb kriptovaluták 1 dollár alatt – GYIK

Melyek a legjobb kriptovaluták 1 dollár alatt jelenleg?

Jelenleg a legjobb kriptovaluták 1 dollár alatt a WienerAI, a Sealana, a Mega Dice, a 99Bitcoins, az eTukTuk és a 5thScape.

Miért éri meg alacsony piaci kapitalizációjú érmékbe fektetni?

Az alacsony piaci kapitalizációjú érmék azért lehetnek kitűnő befektetési termékek, mert hatalmas növekedési potenciállal rendelkeznek. A nagyobb érmék általában maximum 5-10-szeres hozamot produkálhatnak, az induló projektek esetében nem ritka a több százszoros, sőt több ezerszeres profit sem.

Ezek is érdekelhetnek:

Ezt az 5 új altcoint vedd 2024-ben - 100-szoros profit a láthatáron?

A Sealana újra naggyá teszi a mém érméket

A 11 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez – Kezdeti érmék összehasonlítása

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a SzamoldKi szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.


Pénzügy