A szérumok igazán kiváló döntésnek bizonyulnak

A SzépségCenter ránctalanító kozmetikumai között számos olyan terméket találunk, amelyekkel valóban látványos eredményeket érhetünk el. A bőrfeszesítők, valamint liftinghatást kínáló készítmények között megtaláljuk a ránctalanító szérumokat is, amelyeket érdemes már megelőzésként is alkalmazni. 

Ezzel ugyanis késleltethetjük az első ráncok megjelenését is. Ha pedig már itt-ott elégedetlenek vagyunk azzal, amit a tükörben látunk, egyenesen kötelező a legjobb megoldások közül válogatni, ha nem szeretnénk extra sebességre kapcsolni az öregedés szempontjából.

Milyen hatóanyagú terméket válasszunk?

Mielőtt döntenénk egyik vagy másik készítmény mellett, nem árt, ha megismerjük azokat az összetevőket, amelyek valóban hatásosak a bőr öregedésével szembeni küzdelemben. A kollagén és a hialuronsav jelentőségével ma már a legtöbb nő tisztában van, de egy kiváló kozmetikum esetén antioxidánsok és peptidek is találhatóak az üvegcsében.

Nagyon jó döntés C-vitamint tartalmazó szérumot választani, hiszen ez támogatja a bőr kollagéntermelését, valamint a regenerációs folyamatokat is. Emellett gyulladáscsökkentő és folthalványító hatással is rendelkezik, ráadásként pedig még a fényvédő készítmény eredményességét is képes fokozni.

Ez utóbbi azért is nagy jelentőséggel bír, mert így a nap bőrkárosító hatása még kevésbé fog tudni érvényesülni, s mindannyian jól tudjuk, hogy ennek központi szerepe van a bőr fiatalossága szempontjából.

A matrixyl 3000 a peptidek közül az a hatóanyag, amely szintén a kollagéntermelés ösztönzésén keresztül képes megteremteni a feszes és üde arcbőrt. A C-vitamin mellett éppen ezért ez is egy olyan hatóanyag, amely jó esetben szerepel a szérum összetevői között.

Hogyan alkalmazzuk a ránctalanító szérumokat?

Amennyiben sikerült kiválasztani a számunkra ideális terméket, nincs más dolgunk hátra, mint az, hogy megtaláljuk a helyét az arcápolási rutinunkban, s megfelelő módon és rendszerességgel alkalmazzuk. 

Használjuk nyugodtan akár naponta kétszer, hogy minél kedvezőbb eredményeket érjünk el a ránctalanító szérummal! A legjobb választásnak az bizonyul, ha az arctisztítást követően, ám még a hidratáló krém felvitele előtt építjük be a szérum alkalmazását a mindennapjainkba. 

Alapvetően az az ideális döntés, ha a minél könnyedebb, folyékonyabb termékek irányából haladunk a sűrűbb textúrájú kozmetikumok felé. A hidratáló krém előtt használva a szérumot nem csupán abban lehetünk biztosak, hogy minden alkotóelem alaposan felszívódik a bőrünkbe, hanem abban is, hogy a sminkünk is tökéletesen fog állni rajtunk.