A mémcoin piac az egyik leginkább érintett szektor, és a top mémcoinok, mint a SHIB és a PEPE, mindkettő körülbelül 20-30%-ot estek az elmúlt hónapban, miközben a befektetők és spekulánsok megpróbálják visszaszerezni veszteségeiket.

Az új kripto presale token, a Rollblock az egyik, amely felkapottá vált. A Rollblock a onlie játék ipar megzavarására készül, jelenleg a presale harmadik szakaszában jár, és az ár már 58%-kal emelkedett. Az elemzők azonban jelentős nyereséget jósolnak a Rollblocknak a presale során, és még többet, amint bekerül a főbb kriptotőzsdékre.

Lejárt az idő a top mémcoinok, mint a Shiba Inu számára?

A Shiba Inu (SHIB) az egyik top mémcoin, amely az előző bikaciklusból származik. Bár kezdetben jelentős figyelmet és lelkes közösséget vonzott szórakoztató és vonzó koncepciója miatt, kétségtelen, hogy a SHIB-t inkább spekuláció, mint alapvető hasznosság hajtja.

Az elmúlt hónapban a SHIB ára 20%-kal csökkent, tükrözve a mémcoin piac volatilitását és spekulatív jellegét. Ez a csökkenés arra késztette a Shiba Inu befektetőit és spekulánsait, hogy máshol keressenek lehetőségeket, inkább olyan kriptovalutákra összpontosítva, amelyeknek kézzelfoghatóbb felhasználási esetei vannak.

rollblock shiba inu

PEPE

A Pepe (PEPE) az egyik top mémcoin, amely ebben az évben jelent meg, mivel a piaci kapitalizációja 388 millió dollárról februárban több mint 7 milliárd dollárra nőtt május végére. Minden, ami ilyen mértékben emelkedik, korrekcióra szorul, és a PEPE ára jelentősen korrigált, a piaci kapitalizáció jelenleg 3,6 milliárd dollár körül mozog.

A PEPE erős közösséggel rendelkezik, és hírnevét a zéró adópolitikájára építette, valamint arra, hogy nyíltan vállalja, hogy semmilyen hasznossága nincs, és inkább pusztán mémcoinként működik. Mint más top mémcoinok, a PEPE is ezen és a spekulatív kereskedésen él.

Bár az ára idén még mindig jelentősen emelkedett, a PEPE és más mémcoinok esetében az a félelem, hogy a szélesebb piaci hangulat a tényleges hasznossággal rendelkező tokenek felé mozdul el.

RBLK

A top mémcoinok befektetői jelentős nyereséget értek el, de egy tisztán spekulatív piac tokenjei csak egy ideig nyújthatnak nyereséget. Ezek a befektetők most máshol keresnek lehetőségeket, hogy elterjesszék nyereségüket és diverzifikálják portfóliójukat.

A Rollblock az online játék ipar megzavarására készül innovatív GambleFi platformjával, és a presale sikere azt bizonyítja, hogy a kripto nyereségek más szektorokból is áramlanak ebbe az új kripto presale tokenbe.

A Rollblock kihasználja a központosított játékok előnyeit a blockchain technológia fejlesztéseivel együtt. Mint az első online játék platform által támogatott Play-to-Earn token, a Rollblock biztonságos, tisztességes és vonzó platformot kínál az iparág összes játékával és egy széles sportfogadási kínálattal.

A Rollblock platform központi eleme az $RBLK token. Ez hozzáférést biztosít az ökoszisztéma minden szegletéhez, a játéktól a játékon át a stakingig. És ami a legjobb, nincs szükség KYC folyamatra, a felhasználók egyszerűen e-mail címükkel és kripto pénztárcájuk csatlakoztatásával regisztrálhatnak.

A token birtokosok passzív jövedelmet is kereshetnek a Hold to Earn programon keresztül, amely a platform bevételének egy részét fizeti ki a token birtokosoknak. A Stake to Earn program ösztönzi a hosszú távú tartást, miközben további biztonságot nyújt a platformnak. A stakelésért cserébe a befektetők több $RBLK-t kapnak jutalmul.

A Rollblock presale már meghaladta az 1 millió dollárt, miközben csak a harmadik szakaszban jár. Ez idő alatt a token ára 58%-kal emelkedett, ami az erős befektetői érdeklődés és bizalom jele. De ne gondolja, hogy az nagy nyereségek véget értek ennél az új kripto presale tokennél, mivel több elemző 880%-os nyereséget jósol a presale során, és a bevezetéskor akár 100-szoros növekedést is lehetségesnek tartanak.

Fedezd fel a Rollblock (RBLK) presale izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://presale.rollblock.io/

Közösségi média: https://linktr.ee/rollblock

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a SzámoldKi.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.


Pénzügy