Pedig ez is egy rendkívül fontos dolog, hiszen napjainkban már alig akad olyan személy, akinek ne lenne az otthonában elrejtve egy-két szexuális segédeszköz. Mert szerencsére ma már a rengeteg információnak hála egyre többen dobják sutba azokat az elavult és hamis nézeteket, mely szerint aki ezekkel az eszközökkel él, csakis perverz vagy aberrált lehet. Éppen ezért mai írásunkat annak szenteljük, hogy megnézzük, mire érdemes odafigyelni a szexjátékok tárolása kapcsán.

Mindent a saját dobozában

Talán nem véletlen az, hogy a tárolódobozok és a tárolótáskák ott szerepelnek a Vágyaim.hu TOP 100-as listáján, hiszen ha már van felnőtteknek való játékszered, akkor a tárolásáról is gondoskodnod kell.

A tárolás alatt azonban nem csupán azt értjük, hogy avatatlan szemek elől el kell rejteni a vibrátort, a dildót vagy bármi mást, hanem még egymástól is elkülönítve kell ezeket az eszközöket tartani. Talán meglepően hangzik, de a különféle anyagok egymáshoz érve akár kölcsönhatásba is léphetnek egymással, és ez bizony nem minden esetben bizonyul szerencsésnek.

Ha tehát nem szeretnél kellemetlen meglepetéseket, amikor előveszed a szexjátékszereid arzenálját, akkor mindenképpen gondoskodj arról, hogy minden kütyünek jusson külön tároló!

Tisztaság és szárazság - a két alapkövetelmény

Persze ne gondold, hogy elég, ha használat után visszarakod a tasakjába vagy a dobozába. Ahhoz ugyanis, hogy higiénikusan tudd használni, minden alkalommal megfelelő alapossággal kell megtisztítani - természetesen a leírásban említett módozatokat szem előtt tartva.

A tisztaság lesz ugyanis annak a biztosítéka, hogy semmilyen fertőzést nem kapsz el, valamint hogy semmilyen baktérium nem fog tudni megtelepedni a játékodon.

Hasonlóan lényeges az is, hogy a tisztítás után alaposan megszárítsd a játékszert, hiszen ha nedvesen teszed el, akkor az akár a gombás fertőzések melegágya is lehet. Éppen ezért használat után a tisztítást követően gondoskodj arról, hogy alaposan megszárítsd a fent említett webáruház örömszerző termékeit. Ha így teszel, biztos lehetsz abban, hogy sokáig fogod élvezni a kütyüket - egészségben és biztonságban.

Mindig kövesd a használati utasításban leírtakat!

Ahhoz, hogy valóban sokáig tudd használni a kedvenc szexuális játékszereidet, illetve hogy valóban a legnagyobb örömet okozzák neked, mindenképpen tanácsos elolvasni a hozzá járó használati útmutatót. 

Ez ugyanis minden esetben tartalmazza a tárolásra, a tisztításra és a használatra vonatkozó információkat, amelyeket ha betartasz, akkor jó sokáig garantáltan fantasztikus orgazmusokban lesz részed!


Otthon