Másrészről az Avalanche (AVAX) és az Optimism (OP) tokenek árkorrekciót tapasztalnak az ingadozásokkal való küzdelem közben. Miközben az Optimism jelenleg a heti és havi kínálati küszöbök alatt csökken, az Avalanche token ára alig jobb, csupán heti támogatási szint alatti eséssel. Eközben a KangaMoon a mémcoin piac meghódításának küszöbén áll.

A KangaMoon (KANG) uralja az előértékesítési piacot lenyűgöző nyereségi aránnyal

A KangaMoon (KANG) lenyűgöző eredményeket ért el az előértékesítési szakaszok kezdete óta. Azonban ami igazán különlegessé teszi a mémcoin projektet, az az egyedi játékmenete, valamint a GameFi és a SocialFi elemek kombinációja, amely két különböző módon jutalmazza a felhasználókat – részvétellel a harci versenyeken és spekulatív fogadásokon keresztül.

Még az előértékesítés alatt is a KangaMoon arra ösztönzi a felhasználókat, hogy fedezzék fel SocialFi funkcióit, amelyek közül az egyik lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy a KangaMoon társadalmi platformján kommentálással és bejegyzések megosztásával szerezzenek natív KANG tokent. Ez a hozzáadott funkció valóban kiemeli közösségét olyan módon, amely lojalitást kelt, miközben erősíti a közösség tagjai közötti köteléket.

Eközben a KangaMoon jelenleg az ötödik előértékesítési szakaszában van, és a token több mint 4,4 millió dollárt gyűjtött össze, miközben az ára a kezdeti 0,005 dolláros értékesítési árról 0,0196 dollárra nőtt. Ez az áremelkedés akár 290%-os ROI-t is biztosított azoknak, akik a token korai szakaszában vásároltak.

kangamoon

A DeFi és a mémcoin piac lassú átvételén túl a KangaMoon büszkélkedhet virágzó közösségével, amely jelenleg több mint 20 000 regisztrált tagot számlál, többek között több mint 6000 már meglévő KANG tokentulajdonost. Ezen ütemmel a KangaMoon várhatóan eléri a 4,5 millió dolláros előértékesítési finanszírozást ezen a héten, és a hónap végére több mint 6 millió dollárt.

Az Optimism Token (OP) nehéz medvepiacban van, mivel a havi támogatás alá esik.
Az elmúlt hónapban több mint 18%-ot, az elmúlt héten pedig több mint 14%-ot veszített, az Optimism medvepiaci helyzetben van, mivel több mint egy hónapja tartó csökkenést szenved el. Mindazonáltal az Optimism az elmúlt évben bikás volt.

A token az elmúlt évben 43%-kal emelkedett, és akár 60%-kal is magasabbra jutott, azonban azóta az erős ingadozások zavarták árát. Jelenleg az Optimism heti ártartománya 3,02 és 3,79 dollár között van, de még mindig van potenciál egy sokkal magasabb tartományra, mivel az Optimism ára csak most kezd korrigálni.

Az Avalanche (AVAX) árkorrekciója alatt tartja bikás havi kilátásait

Az elmúlt hónapban, miközben árcsökkenést tapasztalt, az Avalanche token mégis képes volt 9%-kal emelkedni, miközben heti trajektóriája körülbelül 12%-os csökkenést mutat. Míg az Avalanche jelenleg árkonszolidáción megy keresztül, a token tulajdonosok optimisták, hogy a token végül visszapattan előző csúcsaira.

Jelenleg az Avalanche heti ártartományban kereskedik 45,20 és 54,71 dollár között, miközben potenciálja van áttörni támogatási szintjeit ebben a hónapban. Végül az Avalanche token belép egy jó vásárlási zónába azoknak az befektetőknek, akik a legjobb kriptopénzeket keresik nyereség céljából.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítésének izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozz a Telegram közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a SzamoldKi.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.


Pénzügy