Stellar (XLM) viszont az év eleje óta (YTD) 15%-kal nőtt, és bár korrekciót szenvedett, van potenciálja az érték növekedésére a közeljövőben.

Azonban azok, akik a legjelentősebb hozamra vágynak, a KangaMoon (KANG) kriptovalutához részesítik előnyben, mivel ez képes számukra a legnagyobb nyereséget elérni, különösen mivel a közelmúltban 290%-ot emelkedett. Mindhármat át fogjuk vizsgálni, hogy meghatározzuk, melyik a legjobb kriptográfia a befektetéshez.

kangamoon

Ripple (XRP) ismét a régi lesz az EGRAG CRYPTO szerint

A Ripple (XRP) a közelmúltban átesett egy árkorrekciós időszakon, ami a büszkeség 8,3%-os csökkenését eredményezte a heti grafikonon. Sőt, a Ripple árfolyama is lefelé esik a havi grafikonon, és most vissza kell nyernie a bullish figyelmét, hogy új magasságokat érjen el.

A fő kriptoelemző , EGRAG CRYPTO azonban nagyon bizakodó a Ripple kriptográfia jövőjével kapcsolatban, mivel az előrejelzések szerint hamarosan 0,75 dollár fölé kerülhet, és egy szilárd belépési pont 0,44 dollár alatt lesz. Sőt, a Ripple ár-előrejelzése szerint 2024-ben 0,9694 dolláron érhet véget.

A Stellar (XLM) ára korrigálja – megtérülhet?

A Stellar (XLM) is átesett egy árkorrekciós szakaszon, de ennek ellenére megvan benne a potenciál új magasságok elérésére. Míg a Csillagok ára 5,1%-kal csökkent az elmúlt hónapban, még mindig 15,4%-kal nőtt az év végére (YTD).

A Stellar-kripto RSI- és MACD-adatai még mindig 50 alatt vannak, és semleges növekedést mutatnak, de ha a kriptokártyának sikerül visszaszereznie a bika figyelmét, akkor új magasságokba kerülhet. A Stellar ár-előrejelzése szerint 2024-ben 0,2196 dolláron érhet véget.

A KangaMoon (KANG) Az 5. Előértékesítési Szakaszba Lép egy 290%-os Áremelkedéssel

A KangaMoon (KANG) annak ellenére is figyelemreméltó mértékű növekedést tapasztalhat, hogy ez egy újabb projekt az iparágban, mivel szintén meglovagolta a kripto-bika piacát, miközben más kriptovaluták korrigált értéket mutattak. Sőt, a KangaMoon mögött meghúzódó kulcsfontosságú jellemzők, amelyek vonzóvá tették, többek között a Social-Fi funkciói, a közösségvezérelt megközelítés és a Social-Fi elemek.

A platform tetején bárki létrehozhat egy KangaMoon karaktert, és bekapcsolódhat a különböző játékelemekbe, mint például a versenyeken való küzdelem, a kihívások teljesítése vagy a nézők és a fogadások megtétele más játékosokra. Jutalmukban KANG vagy ritka NFT-k kapnak, amelyeket eladhatnak, vásárolhatnak és kereskedhetnek a dedikált piacon. 

Sőt, a kripto 290%-ot megugrott, és az előértékesítés több mint 4 millió dollárt hozott, az elemzők pedig 5000%-os áremelkedést prognosztizáltak a bevezetéskor. Ezzel az árfolyammal az előértékesítés akár több mint 5 millió dollárt is elérhet április végéig. Ezek a szempontok a KangaMoon-t a legjobban megvásárolható kriptokártyák közé sorolják.

Összegzés

Egyértelmű, hogy a Ripple küzdött, de az EGRAG CRYPTO a jövőt tekinti, és bár a kereskedők diverzifikáltak a Stellarral, a legjelentősebb ROI-t a KangaMoon szerezheti meg. Hatalmas ökoszisztémájával és szilárd felfelé ívelő lendületével megerősítette pozícióját, mint a legjobb kriptográfiai eszköz a befektetés számára.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) elővételben kínált izgalmas lehetőségeket még ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Számoldki.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!


Pénzügy