A nemrégiben elindított Rollblock (RBLK) kaszinó és annak saját tokenje jóval több jutalmat kínál, és ma áttekintjük a projekteket és ár-teljesítményüket annak eldöntésére, hogy a kriptokereskedők és befektetők melyikkel diverzifikáljanak, megállapítva, melyik a legjobb befektetési kriptovaluta.

Az Ethereum (ETH) elérte a 3610 dolláros csúcspontját – Lehetséges, hogy túllép 4000 dollár fölé?

Az Ethereum (ETH) jelentősen növekedett az elmúlt év során, ahol az értéke 46,8%-kal emelkedett, és kezdetben arra számítottak, hogy 2024-ben még tovább növekszik az értéke. Az Ethereum kripto staking népszerű volt, és az átlagos jutalom 3,73% volt.

Az árteljesítményt tekintve az Ethereum ára 2936 dollárról 3610 dollárra emelkedett, és ezen az ütemen túl kell lépnie a 4000 dolláros árat ahhoz, hogy új magasságokat érjen el. Az Ethereum árelőrejelzés szerint az ár akár 4428 dollárig is felugorhat 2024 negyedik negyedévében. Bár még mindig az egyik legjobb vételi kriptovalutának számít az értéknövekedés szempontjából, nem kínálja a legmagasabb jutalmakat a stakerek számára.

ethereum árfolyam elemzés

A Lido DAO (LDO) 30%-kal csökken – Képes lesz-e helyreállni?

A Lido DAO (LDO) egy másik projekt, amely ismert a staking képességeiről, ahol a Lido DAO kriptót stake-elők akár 5,83%-os APY-t is kaphatnak. Annak ellenére, hogy magasabb jutalmakat kínál, a kriptovaluta értéke csökkenőben van, mivel az elmúlt héten 30%-kal esett.

Itt a Lido DAO ára 1,66 dolláros mélypontot és 2,71 dolláros csúcspontot ért el, ahol 1,90 dollárnál talált támaszt. A Lido DAO árelőrejelzése szerint a kriptovaluta értéke elérheti a 3,08 dollárt a 2024-es negyedik negyedév végére. Bár egykor a legjobb vételi kriptovalutának számított a passzív jövedelem szempontjából, a helyzet megváltozott.

A Rollblock (RBLK) passzív jövedelem lehetőségeket kínál a bevételi megosztási modelljével

A Rollblock (RBLK) egy kaszinó platform, amely gazdag funkciókészlettel indult. A blockchain technológia és a kriptovaluta fizetések bevezetésével a kaszinó szektorba magas szintű biztonságot, átláthatóságot, sebességet és költséghatékonyságot kínál, amely a legtöbb versenytárs platformon nem érhető el.

A Rollblock bárki számára hozzáférést kínál bárhonnan, még azokban az országokban is, ahol a hagyományos banki lehetőségek nem érhetőek el. Az RBLK a natív kriptovaluta, és annak segítségével bárki hozzáférhet olyan funkciókhoz, mint a jutalmak vagy a staking lehetőségek.

Ez a Rollblock bevételi megosztási modelljének része, ahol bármely staker vagy RBLK tulajdonos akár a napi generált bevétel 30%-át is megkaphatja jutalomként. Ez a kiosztás rendszeresen történik, és a tokenekben stake-elt mennyiség arányában osztják ki. A Rollblock tokent kezdetben csupán 0,01 dollárért kínálják az első blockchain ICO során, de az értéke minden további szakaszban emelkedni fog, és a jövőben jelentősen megugorhat.

Összefoglalás

Egyértelmű, hogy az Ethereum és a Lido DAO valóban jutalmakat nyújtottak a stakerek számára, de a Rollblock messze megelőzi őket ebben a tekintetben. Akár 30%-os jutalmakkal kínál sokkal magasabb értékajánlatot a lehetséges befektetők, kereskedők, tulajdonosok és stakerek számára, így egy szilárd kriptovaluta a diverzifikációhoz, ami arra vezet, hogy a Rollblock a legjobb befektetési kriptovalutának tekinthető.

Fedezze fel a Rollblock (RBLK) elővásárlás izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://presale.rollblock.io/

Közösségi média oldala: https://linktr.ee/rollblock

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a SzamoldKi.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.


Pénzügy