Az iFloor kínálatában lévő SPC padlók szintén keresettek, mivel ez az opció számos előnnyel jár. Az SPC, vagyis Stone Polymer Composit, magyarra fordítva ásványi polimer kompozit egy olyan padlóburkolat, mely számos környezetben megállja a helyét. A rengeteg előny miatt pedig biztosan nem bánjuk meg a döntésünket.

Magas kopásállóság

Ha ez a tulajdonság fontos számunkra, akkor érdemes az SPC padlót választani, mivel a legjobb kopásállóságú padlóburkolatok közé tartozik. Az általános használatból eredő kopásnak kiválóan ellenáll, akár hosszú évek múltán is, vagyis szépségéből semmit sem veszít.

Rendkívül strapabíró

Az SPC egy nagyon kemény és merev anyag. Emiatt a deformációnak is nagyon jól ellenáll, és hosszú idő múltán sem zsugorodik. A legtöbb padlóburkolatról elmondható, hogy a pára és a hőmérséklet ingadozása nem tesz jót neki, idővel eldeformálódnak és jól láthatóan veszítenek esztétikus megjelenésükből. Az SPC padlók esetében viszont egyáltalán nem kell ettől tartani.

Vízálló

Az SPC padló teljes mértékben vízálló, ami azt jelenti, hogy olyan helyiségekben is egész bátran alkalmazhatjuk, ahol nagy eséllyel vízzel is érintkezik. Ilyen például a fürdőszoba vagy a konyha. Emellett ez a tulajdonság azért is hasznos, mert így a tisztítás során használt nedvesség miatt sem kell aggódnunk, biztosan nem ártunk a padlónak.

Hatalmas kínálat

Ma már széles körű kínálatból válogathatunk, így az ízlésünknek megfelelően tudunk válogatni a különféle SPC padlóburkolatok közül. A padló nagy felületet ad ki, így választásunk az egész helyiség megjelenésére kihatással van. A famintázatú SPC lapok különösen nagy népszerűségnek örvendenek, de a kőlapmintával ellátott darabok is igazán stílusosak, és ügyesen alkalmazva kiválóan feldobják az adott helyiséget.

Hangszigetelés

A jól megválasztott padló többek közt a hangszigetelésre is hatással van. Az SPC padló alkalmazásával csökkenthetjük a házba be-, illetve kiszűrődő zajokat, ezáltal egy intim, bensőséges teret megteremtve.

Könnyű telepítés

Ahogy a laminált padlót, úgy az SPC padlót is nagyon könnyű lerakni. Az összepattintós módszerrel gyerekjáték a telepítés. Ráadásul nagyon gyorsan megy, így nem kell rá napokat szánni. Ha ügyes ezermesterek vagyunk, vagy nem vagyunk restek utánanézni a lerakás helyes módjának, akkor akár mi magunk is lerakhatjuk a padlót. Ha mégsem szeretnénk próbálkozni, akkor egy szakember hamar elvégezheti a telepítést.


Otthon