A beltéri kőburkolatok a nappaliban is nagyon jól mutatnak, csak el kell döntenünk, hogy milyet akarunk választani az otthonunkba. Az alábbi írásunkban eláruljuk, hogy melyek azok a kőburkolatok, amikkel könnyedén feldobhatjuk a lakás ezen részét.

Így varázsolhatjuk szebbé a nappalit

A Tiissa beltéri falpaneljeinek köszönhetően nagyon egyszerű dolgunk van. Megannyi méret, típus, szín közül válogathatunk, így többé nem okozhat problémát megtalálni a tökéletes burkolatot. Ehhez azonban el kell dönteni, hogy miért ezt a megoldást választjuk. Itt most arra gondolunk, hogy mi a valódi célja a burkolásnak. A kőhatású változatok látványos módon teszik otthonosabbá a teret, míg a fahatású panelek egy kis természetességet csempésznek a lakásba.

A nappali burkolatok palettája az utóbbi években egyre szélesebbé vált, így jóval több lehetőségünk van, mint korábban. Nem beszélve arról, hogy nem muszáj rögtön az egészet befedni, hiszen nyugodtan választhatjuk azt a megoldást, ahol csak a falfelület egy részére teszünk kőburkolatot. A természetes köveknek hatalmas erejük lehet, hiszen így rusztikus elemekkel láthatjuk el a helyiséget.

Maradjunk természetesek

A természetesség egy olyan dolog, ami minden ember szemét azonnal magára vonja. Mindegy, hogy kültérről vagy beltérről van szó. Az építészetben és a lakberendezésben használt elemek között már az ősidők óta megtalálhatjuk a természetes hatású bútorokat, dekorációkat és egyéb díszítőelemeket. 

A beltéri kőburkolatok sokszínűek, egyediek, funkcionálisak, talán nem is csoda, hogy egyre több otthonban jelennek meg. Feldobhatjuk velük a nappalit, amivel nemcsak természetes hatást érhetünk el, de még a falakat is megóvhatjuk az esetleges sérülésektől vagy szennyeződésektől. 

A különböző kövek eleganciát sugároznak, ami teljes mértékben igaz a kőhatású falburkolatokra is, amelyek között megtalálhatjuk a Kerradeco elemeket is. Az időtálló és tartós megoldások lehetőséget teremtenek arra, hogy különlegesebbé és strapabíróbbá tegyük a falakat.

A beltéri kőburkolatok használata

A Kerradeco panelek között további színeket is találhatunk, mint az elefántcsont, a bézs, a sivatag, vagy éppen az antracit. Emellett kapható még lágy rozsdaárnyalat is, amely szintén praktikus választás lehet egy modern, ámde természetes enteriőrbe.

A dekoratív elemek módot kínálnak arra, hogy végre megvalósíthassuk az álmainkat. Kizárólag a fantázia szab határt annak, hogy a paneleket hol és milyen formában használjuk fel a lakáson belül. Az esztétika mellett a minőségre sem kell panaszkodni, hiszen nem gyúlékonyak, jól hangszigetelnek, valamint ütés- és vízállóak.


Otthon