Felhasználói felület és kereskedési platform

A Bitmart támogatja a spot, margin, és futures kereskedést, valamint lehetőséget biztosít a felhasználóknak a kriptovaluták közvetlen vásárlására is. A felhasználói felület jól tervezett, és integrálja a TradingView funkciókat, így különféle technikai indikátorokat alkalmazhatunk a kereskedés során​.

Díjszabás, árak a Bitmart-on

A Bitmart viszonylag alacsony kereskedési díjakat számít fel, 0.15%-ot mind a készítők, mind a vevők számára, amelyek bizonyos kereskedési pároknál és felhasználói aktivitástól függően változhatnak​ (CrypticEra)​. Nincsenek befizetési díjak, de a kivonási díjak változóak a kriptovalutától függően.

A Bitmart kriptotőzsde biztonsága

A Bitmart prioritást helyez a biztonságra, és több lépést is tett ezen a fronton, különösen egy jelentős hack után, amely 2021-ben történt, és ahol körülbelül 200 millió dollár értékű tokeneket loptak el. Azóta megerősítették a biztonsági intézkedéseiket, és visszatérítették a felhasználókat​ ért károkat.

kriptotőzsdék bemutatása - Bitmart

Támogatott kriptovaluták - milyen kriptókkal lehet kereskedni a Bitmart-on?

A Bitmart több mint 650 kriptovalutát támogat, és számos kereskedési párt kínál, beleértve a legnépszerűbb kriptovalutákat, mint a Bitcoin, Ethereum, és Ripple​.

Egyéb szolgáltatások a Bitmart-on

A platform kínál staking lehetőségeket, NFT piacteret, és egy saját token, a BMX használatát, amely kereskedési díjkedvezményeket biztosít​.

Fizetési módok

A Bitmart támogatja a kriptovaluta befizetéseket, banki átutalásokat és hitel-/betéti kártyás vásárlásokat, valamint több harmadik féltől származó fizetési platformot, mint például a Simplex és a MoonPay​.

Összességében a Bitmart egy megbízható kriptovaluta tőzsde, amely széles körű szolgáltatásokat kínál mind kezdő, mind tapasztalt kereskedők számára. A platform jól ismert alacsony díjairól, gyors tranzakcióiról és széleskörű kriptovaluta támogatásáról.

Bitmart kriptotőzsde milyen?

Mennyire biztonságos a Bitmart tőzsdeplatform?

A Bitmart tőzsde biztonságával kapcsolatban számos dolgot célszerű megvizsgálni. Az alábbiakban összefoglaljuk a biztonsági intézkedéseket és az ezekkel kapcsolatos aggályokat:

Biztonsági Intézkedések

A Bitmart több biztonsági intézkedést hajtott végre, hogy megvédje a felhasználói számlákat és eszközöket:

- Számlafigyelés: A Bitmart biztonsági csapata figyeli a számlákat és a tranzakciókat a gyanús tevékenységek észlelése érdekében, és megfelelő intézkedéseket tesz, amikor szükséges.

- Visszatérítési politika: A 2021-es hack után, amikor körülbelül 200 millió dollár értékű tokeneket loptak el, a Bitmart saját forrásaiból térítette meg az érintett felhasználókat​.

Biztonsági aggályok

Annak ellenére, hogy a Bitmart több biztonsági intézkedést is alkalmaz, az elmúlt években több jelentős biztonsági incidens is érintette a platformot:

- 2018-as hack: Egy korábbi esetben körülbelül 20 millió dollár értékű kriptovalutát vesztettek el. Ezt követően a Bitmart kártérítést fizetett az érintett felhasználóknak és további biztonsági intézkedéseket vezetett be​.

- 2021-es hack: A legjelentősebb biztonsági incidens során 200 millió dollár értékű tokeneket loptak el. Ezt követően a tőzsde szüneteltette a felhasználói kivonásokat, és átfogó biztonsági felülvizsgálatot hajtott végre​.

Bitmart kriptotőzsde számla kriptotárca

Összefoglalva

A Bitmart igyekszik fenntartani a biztonsági intézkedéseket, és aktívan kezeli a biztonsági kihívásokat. Azonban a múltbeli hackek rámutatnak arra, hogy bár a platform kompenzációs politikákat alkalmaz az érintett felhasználók számára, a biztonsági kockázatok továbbra is fennállnak. A Bitmart esetében, mint minden kriptovaluta tőzsdénél, ajánlott a kettős hitelesítés beállítása és csak olyan összeget tartani a tőzsdén, amit kockázatnak vagyunk hajlandóak kitenni.


Pénzügy