Modern megoldásokra vágyunk

Már magának az ingatlannak a kivitelezésekor, illetve a felújítási munkálatok során felmerül kérdésként, hogy milyen elemekre vágyunk, mik lennének azok, amelyeknek köszönhetően átélhetnénk, hogy meg tudtuk valósítani az álmainkat. Ha kertes házról van szó, akkor a kerítés is nagy jelentőséget fog kapni.

A Betolemez kínál acél kerítéselemeket is, amelyekkel gyorsan, és a modern stílus mellett extra szemét vagy hulladék keletkezése nélkül, s persze az elvárásainkhoz idomulva készülhet el a kerítésünk.

Trapézlemez kerítések

Strapabíró és időtálló kivitel, melynek még különösebb karbantartási igénye sincs? Igen! Pontosan ezt tudják a lemezkerítések!

Stílusosak, letisztultak, egyszerűek és elegánsak, így gyakorlatilag bármilyen épülethez szépen hozzá tudnak simulni. 

Kinek javasoljuk ezt az opciót?

A trapézlemezből készült kerítések előre megtervezhetők, s többféle megvalósítás is szóba jöhet, miközben számos pozitív vonás is jellemzi őket. Nem véletlen, hogy annak ellenére, hogy eredetileg inkább ipari környezetben alkalmazták előszeretettel, ma már a lakosság körében is nagy népszerűségre tett szert.

Viszonylag olcsó, szép és divatos, és még fel sem kell újítani néhány évenként. Sokak álma, hogy otthon kevesebb munka és több pihenés várja, az újabb feladatok sora helyett. Ha trapézlemez kerítést választunk, akkor legalább egy komolyabb projektet ki tudunk húzni a listánkról.

Milyen kerítést szeretnénk?

Választhatjuk például az íves vagy a szögletes léceket is, attól függően, hogy melyikkel szimpatizálunk inkább. Ebben az esetben a léceket elhelyezhetjük függőlegesen vagy vízszintesen is. Sőt, akár azt is meghatározhatjuk, hogy milyen távolságra legyenek a lécek egymástól.

A fahatású mintázatnak köszönhetően természetes, barátságos hatást kelt, miközben nem igényel rendszeres gondozást, mint a fa. Nem tapad meg rajta a kosz, nem veti meg a lábát a moha, a rátelepedett portól pedig egy kiadósabb eső is pillanatok alatt megszabadítja. 

A trapézlemezből készült lécekre mindkét oldalukon festés kerül, ezért nemcsak az utca felé, hanem a ház felől is esztétikusan mutatnak. Ha pedig teljes magányra vágyunk a kertünkben, s inkább elrejtőznénk a világ kíváncsi tekintete elől, akkor rések kihagyása nélkül is felszerelhetjük a léceket, így nem veszítünk a kertünk intimitásából sem.

Válasszunk mi is modern megoldásokat, hiszen azokkal karbantartás nélkül, az igényeinket megvalósítva élvezhetjük kertünk szépségét, leskelődő szemek nélkül, ha azt szeretnénk, valamint teljes biztonságban. Az esztétikum és a praktikum végre valóban kéz a kézben járnak, nincs is erre jobb példa a trapézlemeznél.


Otthon