Mit érdemes tudni a Ferro csoportról?

A Ferro csoport Közép-Kelet Európa egyik legnagyobb szaniter termék gyártója. Székhelye Lengyelországban van és már több mint huszonnyolc év tapasztalatával a hátuk mögött gyárt a szaniterek mellett víz-, gáz- és fűtéstechnikai termékeket is. Termékei kiváló minőségűek, szigorú minőség-ellenőrzési eljárások alá esnek, vagyis nem véletlen, hogy még a csaptelepekre is öt év garanciát adnak. Magyarországon a Ferro csoport leányvállalata 2015-ben kezdte meg tevékenységét.

Számos különböző termékcsalád

Már a különböző csaptelepeken belül is számos különböző termékcsalád áll rendelkezésre azok számára, akiknek ilyen jellegű termékekre van szükségük. A konyhai verziók közül lehet választani álló és fali mosogató csaptelepek között, míg a fürdőszobába alkalmas változatok között vannak álló vagy fali mosdó csaptelepek, de van ugyanilyen termék kifejezetten kádakhoz, zuhanyzókhoz, bidékhez, sőt, falba építhető vízszelepekhez is. Ennek eldöntéséhez nagyon fontos, hogy figyelembe kell venni a vízkiállást, nem mindegy ugyanis, hogy fali vagy álló csaptelepet kell vásárol az ember. Emellett számít a vízsugár iránya is, valamint vízmennyiség szabályozásának módja is. Pontosan ezért fontos pontosan meghatározni, a helyet és a típust is, hiszen ezek alapján a széles kínálat köre lényegesen leszűkíthető. Természetesen a termékcsaládok között nem csak e téren vannak különbségek, hiszen számos különböző dizájnt kínálnak ezek az eltérő gyártmányok. Ha például valakinek ahhoz van kedve, választhat a fürdőbe vagy a konyhába gyönyörű fekete csaptelepeket is, de akár a gránit mosogatókhoz tartozó grafitszürke vagy homokszínű csapok közül is lehet válogatni. Sőt, ha a dizájn mellett fontos az energiatakarékosság és praktikusság is, akkor ajánlott úgynevezett termosztátos csaptelepet választani, amelynek lényege, hogy a víz hőfokát nagyon hamar, igen egyszerűen be lehet állítani.

Érdemes az egész helyiségbe ugyanazt a termékcsaládot választani

Ha szeretnéd megtartani a fürdő vagy a konyha egységét, ajánlott lehetőség szerint ugyanabból a termékcsaládból kiválasztani a megfelelő csaptelepeket. Így nem csak praktikus lesz majd ezek mindennapi használata, de ízlésesen is berendezheted az adott helyiséget és élvezheti ennek minden előnyét a következő esztendők során.

Hol lehet Ferro csaptelepet vásárolni? Nézz be a GépészCentrum webáruházba!

Minőségi alapanyagok

Mivel az ember rendszerint nem egy-két évre vásárol meg egy csaptelepet, érdemes mindenképpen olyan választani, amely minőségi alapanyagokból készül. A Ferro csoport esetében a minőség ellenőrzést képzett mérnökök biztosítják, vagyis – ahogy már fentebb is említettük – egyáltalán nem véletlen, hogy még a csaptelepekre is öt év garanciát adnak. Világszerte több ezer gyártó támaszkodik a Ferro termékeire és technológiáira. A cég irányából tapasztalt teljesítmény iránti elkötelezettség az, amely biztosítja, hogy a végtermékek erősebbek legyenek, hosszabb ideig tartsanak és hatékonyak legyenek. Mivel ma már a leányvállalatok számos országban jelen vannak, a Ferro-nak lehetősége van arra, hogy összegyűjtse nagy tapasztalattal rendelkező szakembereket a világban, akik elkötelezetten olyan megoldások kifejlesztése mellett, amelyek értéket képviselnek.

A fentiek alapján egyértelmű, hogy ha valaki minden szempontból minőségi csaptelepet szeretne vásárolni a konyhájába vagy a fürdőszobájába, akkor ehhez remek választás lehet a Ferro csoport termékeinek valamelyike.


Otthon