everlodge

Befejeződött az Everlodge (ELDG) airdrop első részlete, mivel egy Tier-1 tőzsdén kíván megjelenni

Az Everlodge (ELDG) előértékesítési szakaszának lezárultát követően a projekt megkezdte az ELDG tokenek airdrop-nak hívott szétosztását a korai befektetők között. Eddig a token 25%-át osztották le, ami a piaci aktivitás növekedését eredményezte. A befektetőknek hamarosan több airdropp-ra kell számítaniuk. Mindeközben az ELDG token növekvő piaci aktivitása az Uniswap tőzsdén a token értékének megugrásához vezethet a következő napokban.

A korai befektetők számára már akár 200%-os ROI-t generált, az ELDG token megmutatta növekedési potenciálját. Ugyanígy a szakértők támogatják a tokent, hogy 50-szeres áremelkedést tapasztaljanak az év során, megelőzve a legjobban teljesítő tokenekeket, mint a The Graph és a Polygon. Ezért bölcs dolog lehet befektetni a tokenbe a jövőbeli nyereség érdekében.

Eközben az Everlodge innovatív ingatlanpiacot hoz létre a blokkláncon, ahol az egyének jövedelmező ingatlanvagyonba fektethetnek be. Az Everlodge segítségével az egyének luxusingatlanok tulajdonjogát szerezhetik meg, ha szétdarabolt NFT-ket vásárolnak, amelyek ezen ingatlanok digitális reprezentációjaként működnek. 

A befektetők már 100 dollárral megvásárolhatják ezeket az NFT-ket, amelyek ezeket az eszközöket képviselik. Ha közvetlenül birtokolja ezeket a legjobb NFT-ket az Everlodge-tól, akkor hozzáférhet az NFT-k által képviselt ingatlanokból származó bevétel egy részéhez.

Míg az előértékesítés lezárult, az elemzők 35-szörös emelkedést prognosztizáltak az ELDG tokenért a projekt elindításakor. A platform azt is tervezi, hogy a következő hetekben bevezeti a tokent a Tier -1 tőzsdére.  

A világ első ingatlanpiacaként, amely egyesíti a töredékes nyaralótulajdont és az NFT-technológiát, az Everlodge átjáróként szolgál majd a 280 tonna dolláros luxusingatlan-ipar felé. Most van a legjobb alkalom, hogy nagyon jó áron fektessenek be a projektbe. 

Jelentős lendület a The Graph (GRT) számára a negatív kereskedési volumen ellenére

A Graph (GRT) token februárban árralinak volt tanúja, és jelentős piaci trendet regisztrált. A CoinMarketCap piaci statisztikái szerint a Graph ára 44%-kal emelkedett csak az elmúlt héten. Az elmúlt hónapban a token ára akár 60%-kal is megugrott. 

A bullish hangulat ezen sorozata során a token 2022 májusa óta először érte el jelenlegi árértékét. Eközben a The Graph kereskedési volumene a token emelkedő lendülete ellenére csökkenőben van. A csökkenő kereskedési volumen valószínűleg hatással lesz a következő napokban zajló rallyra. Az elemzők azonban úgy vélik, hogy a The Graph token ára 2024 második negyedévének vége előtt eléri a 0,5 dolláros árpontot. 

Mérföldkövek láthatók a sokszög (MATIC) számára, ahogyan az emelkedő trend fenntartása érdekében látszik

A Polygon (MATIC) erős támogatási szintet hoz létre az 1 dollár felett. Tekintettel arra, hogy a Polygon 2023 májusa óta kevesebb mint 1 dolláron kereskedett, a küszöbön álló mérföldkő jelentős eredmény lesz, amely elhúzódó bullish futást indíthat el. Míg a Polygon decemberben rövid időre elérte az 1 dollárt, a token a közelmúltban lezajlott árrali előtt medve trendet mutatott.

A piaci statisztikák szerint a Polygon árfolyama akár 27%-ot is emelkedett az elmúlt 30 napban, hogy a piac egyik legjobb altcoinja legyen. A jelenlegi pályán a szakértők úgy vélik, hogy csak idő kérdése, hogy a Polygon mikor hoz létre szilárd támogatást 1 dollár felett.

Az Everlodge-ról (ELDG) kapcsolatos további információkért látogassa meg webhelyüket.

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Számoldki.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!


Pénzügy