Ha szerencsejátékról van szó, a legtöbb embernek először a nyerőgép jut eszébe a játékok közül ami nem is meglepő, tekintve hogy a legegyszerűbb játékmenettel rendelkező lehetőségről van szó. Általánosságban elmondható, hogy miután megismerkedtünk a fontosabb szimbólumokkal elegendő ha elindítjuk a nyerőgépet, és megvárjuk az eredményt, így nagyon egyszerű és nem véletlenül az egyik legnépszerűbb játék a szerencsejáték felhozatalából. Kikapcsolódás gyanánt több száz éve keresik a nyerőgépek adta lehetőségeket az emberek, a technikai fejlődésnek köszönhetően pedig ez az online világra is kiterjedt.

A legnépszerűbb játékok között természetesen az online nyerőgépek állnak és álltak mindig is, de manapság már póker, rulett, blackjack, baccarat is elérhető mindenhol. Illetve különböző Szerencsekerekek és Speciális Ajánlatok is az adott kaszinótól függően. A nyerőgépekre pedig külön bónuszokat, hűség programokat találhatunk, amelyek segítenek ingyenes pörgetésekhez és kedvezményekhez jutni. A bónuszok általában előre meghatározott nyerőgépekre terjednek ki, így mindig érdemes figyelni a választott kaszinó újabbnál újabb lehetőségeit.

Szerencsejátékok manapság

A szerencsejátékok világa óriási változáson ment keresztül az elmúlt évtizedekben, és amíg régen helyhez kötve a hagyományos, szárazföldi kaszinókban volt lehetőség arra, hogy kipróbálhassuk a szerencsénket addig manapság már bárhonnan, bármikor elérhetjük a legjobb kaszinókat. Az internet elterjedésével az online kaszinók egyre nagyobb népszerűségnek kezdtek el örvendeni, amely újabbnál újabb kihívások elé állította a kaszinókat és a játékfejlesztőket. A kaszinók között egyre mélyebb versenyhelyzet alakult ki, így mindenki arra törekedett, hogy a játékosok igényeit a leginkább kielégítse. Ezzel pedig a játékosok nagy örömére hamar elérhetővé vált a mobilos elérés is és egyre szélesebb körben elérhető fizetési módok jelentek meg.

Nyerőgépek világa - Generációs különbségek

A slotok és a különböző témájuk régebben 1-2 típusra terjedt ki egyszerre, amikor még csak személyes formában volt lehetőség arra, hogy kipróbálhassunk szerencsénket. Manapság viszont óriási mennyiségű nyerőgépet találhatunk az interneten, és bár a különböző generációk különböző típusokat kedvelnek, mégis elmondható, hogy nincs olyan korosztály amelyik nem keresi fel néha-néha a kedvenc kaszinóit. Összességében természetesen a fiatalabbak keresik inkább az online világ nyerőgépeit, de azért jócskán akad játékos a nyugdíjasok körében is.

Veteránok és Baby Boomerek (1946 - 1964)

A Veteránok között csakugyan megjelennek nyerőgép kedvelők, de természetesen ők azok akik között kevesebb számban találhatunk online szerencse játékosokat. Nyerőgépek közül általában a hagyományos 3 tárcsás, retro nyerőgépeket keresik viszont szívesen kipróbálnak más például póker és baccarat játékokat is.

X generáció (1965 - 1980)

Az X generáció az amelyik leginkább kedveli a hagyományos kaszinók világát, és szívesen öltözik ki, hogy egy-egy éjszakára hogy szerencsét próbáljon a legközelebbi kaszinóban. A kedvenc játékaik között általában a póker és egyéb kártyajátékok szerepelnek, de természetesen a nyerőgépek világát sem utasítják el. Szeretik a különleges de mégis nagy nyereményeket ígérő játékokat, és szívesen vesznek részt az online kaszinók különböző bónuszokat és kedvezményeket biztosító tornáin is. A legtöbb élő kaszinót használó játékos is ebből a csoportból kerül ki.

Y generáció (1981 - 1995)

Az Y generáció szülöttei már sokkal magasabb számban keresik az online nyerőgépek világát és szívesen próbálják végig az összes elérhető lehetőséget miután gondosan kiválasztották a számukra legjobb lehetőségeket biztosító kaszinót. A bónuszokat a legjobb módon használják ki és a különböző versenyeken is szívesen vesznek részt. Általában megkeresik a számukra legnagyobb kifizetést biztosító játékokat, és megpróbálják a lehető legtöbbet kihozni belőlük. A nyerőgépekre vonatkozó elvárásaik között nemcsak a magas kifizetések, de a modern és minőségi szoftverek is nagy szerepet játszanak.

Z generáció (1996 - )

A Z az első olyan generáció, aki kifejezetten előtérbe helyezi az online szerencsejátékok világát, ráadásul ők már kifejezetten igénylik a mobilról elérhető kaszinókat is. A minőség és a modernitás náluk elengedhetetlen, így nem meglepő, hogy a nyerőgépek között is azokat keresik, amik kielégítik ezeket az igényeket. Az elvontabb nyerőgépek világát szintén ez a generáció keresi a leggyakrabban, és ők azok akik a leginkább kényelmesen mozognak az élő online kaszinók és a normál online kaszinók világában is.

Generációk kedvenc nyerőgépei

Veteránok és Baby Boomerek

X generáció

Y generáció

Z generáció

●      Hyper Star

●      Diamond Mine Extra Gold

●      Gladiator

●      Stream Tower

●      Joker Pro

●      Bonanza

●      Something Fruits

●      Book of Ra

●      Dice on Fire

●      Legacy of Egypt

 

●      Starburst

●      Primate King

●      Mega Moolah

●      It came from Zeus

●      Black Horse Deluxe

●      Wolf Gold

●      Halloween Fortune

●      Secret Garden

●      Mystery Jack

●      Bear Money

A nyerőgépek népszerűsége

A nyerőgépek mindig is a legnépszerűbb lehetőségek lesznek jó eséllyel a szerencsejátékok világában ahogy a múltban is ugyanezt a tendenciát tapasztalhattuk a játékosok véleménye alapján. A fejlődés így természetesen ebből az irányból is nagy méreteket öltött, és amíg régebben az online kaszinókban még csak alap 3 tárcsás, egyszerű, főként csak gyümölcsös nyerőgépek voltak elérhetőek, úgy ahogy haladtunk a időben úgy jelentek meg az egyre modernebb, bonyolultabb, és több nyerővonallal és tárcsával rendelkező nyerőgépek is. Ahogy fejlődtek a játékok úgy fejlődtek a kaszinók is, így manapság már többféle fizetési mód mellett, azonnal és bármikor, bárhonnan elérhetjük a kedvenc játékaikat.

A különböző generációk és a szerencsejáték

A különböző generációk tehát különböző módon de mind keresik a szerencsejátékok világát, ezen belül pedig a nyerőgépek azok amelyek a legnagyobb népszerűségnek örvendenek. Az élő kaszinókat általában inkább azok keresik, akik szívesen megjelennek a kedvenc szárazföldi kaszinójukban is olykor olykor, a mobil app viszont szép lassan mindenki számára értelemszerű lesz ha szerencsejátékokról van szó. A mobilra optimalicált felületek pedig egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, így elmondhatjuk, hogy az online nyerőgépek világa a jövőben is egyre jobban középpontba kerül majd.


Pénzügy