A Hedera (HBAR) és a KangaMoon (KANG) olyan jelentős érmék, amelyek jelenleg bikás hangulatot mutatnak. Ebben a cikkben részletes elemzést talál arról, hogy melyik kriptovalutát érdemes megvásárolni a 2024-es évben 30-szoros árnövekedési potenciáljuk alapján. További információk alább.

A KangaMoon (KANG) 700%-os árnövekedésre készül indulás előtt

A KangaMoon (KANG) egy feltörekvő mém projekt, amely kiemelkedő növekedési potenciált mutat még az előértékesítési szakaszban is. Aki esetleg nem ismerné, a KangaMoon egy blokklánc-alapú mémközösséget épít, ahol a mémrajongók találkozhatnak, társaloghatnak, és szórakozás közben pénzt kereshetnek. A KangaMoon SocialFi szerkezetén keresztül a tagok interakcióba léphetnek egymással és hasonló gondolkodású emberekkel hálózatot építhetnek.

Hasonlóképpen, a KangaMoon GameFi funkciója lehetővé teszi a játékkal való pénzkeresési élményt, ahol a tagok jutalmakat szerezhetnek a platformon játszott játékokkal. Ezek a játékokból származó jutalmak készpénzre válthatók, így a tagok jövedelmet generálhatnak, miközben élvezik az izgalmas játékélményt. Eddig több mint 29 000 mémrajongó csatlakozott a KangaMoon platformhoz.

Közben a KangaMoon ökoszisztéma KANG natív tokenje hatalmas növekedési pályán van. Elmondható, hogy a KANG token már több mint 290%-os értéknövekedést generált, ami hasonló megtérülési arányokat eredményezett az első befektetők számára. Jelenlegi pályáján a KANG token további 700%-os értéknövekedésre áll készen az előértékesítési szakasz végéig.

Ebből kifolyólag a KANG token jelenleg a legjobb befektetési célú mém-kriptovaluta. A befektetők most 0,0196 dolláros áron vásárolhatják meg a KANG tokent, és 20%-os befizetési bónuszt kapnak hozzá. A legutóbbi partnerség a RaidSharksbot-tal lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy részt vegyenek az izgalmas rajtaütésben és élvezhessék a havi 1000 dolláros nyereményalapot. Mindenekelőtt az elemzők úgy vélik, hogy a KANG ára hamarosan eléri az 0,5 dollárt, így érdemes most befektetni.

kangamoon kriptó ico

A Hedera (HBAR) áremelkedést mutat, amely akár 200%-os növekedést is generálhat jelenlegi árához képest

A Hedera (HBAR) az egyik vezető kriptovaluta, amely jelentős növekedési pályát mutat. Kontextusként, a Hedera ára az elmúlt hét folyamán több mint 77%-kal nőtt. Ennek eredményeként a token túlszárnyalta az év eleji árcsúcsot, és úgy tűnik, hogy a növekedés még nem áll meg.

Jelentősen növekvő piaci mutatók támogatják ezt. Például a Hedera kereskedési volumene napról napra átlagosan 7500%-kal nőtt. A Félelem és Kapzsiság Index 73-as értéke (Kapzsiság) nagyon bikás hangulatot jelez. Jelenlegi pályáján a Hedera valószínűleg a következő hetekben 0,3 dollár feletti támogatást alakít ki. Így a Hedera befektetése értelmes alternatíva lehet az okos befektetők számára.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítésének izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozzon Telegram közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a SzamoldKi.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.


Pénzügy