A Coinmarketcap adatai szerint Sun február óta több mint 370 000 ETH-t szerzett be. Ez az erőteljes befektetés az Ethereum iránt az ETF jóváhagyásának várható hatása közepette történik, és kérdéseket vetett fel a befektetők között a TRON (TRX), az Ethereum (ETH) és az Ethereum ETF-ek kapcsán.

Mindeközben, miközben Justin Sun befektetései fokozott figyelmet váltanak ki, egy új altcoin az Ethereum blokkláncon kezd népszerűvé válni. A Rollblock (RBLK) a blokklánc technológiát használja a 450 milliárd dolláros online szerencsejáték-ipar tranzakcióinak biztonságára. Növekedési potenciálja felkeltette a befektetők érdeklődését, és sokan halmozzák az $RBLK tokeneket, hogy felkészüljenek a következő bikapiacra.

A TRON (TRX) júliusban 20%-kal emelkedett a Bitcoin árának esése ellenére

Miután Justin Sun bejelentette, hogy egy díjmentes stabilcoin-t indítanak el a negyedik negyedévben, a TRON (TRX) tovább emelkedett, fenntartva éves mindenkori csúcsát az elmúlt 5 hónapban. A Coinmarketcap adatai szerint a TRON (TRX) egyetlen hónap alatt 20%-kal emelkedett, és jelenleg 0,137 dolláron kereskedik.

Ez optimizmust mutat a piacon, még akkor is, amikor a piac többi része összezuhan a Bitcoin mini-dumpja után. Azonban több kriptovaluta szakértő is úgy véli, hogy a TRON (TRX) éles csökkenést fog tapasztalni a következő hetekben, mivel a TRON jelenlegi növekedési pályája fenntarthatatlan.

rollblock bull

Ethereum ETF jóváhagyása várható a szabályozási vizsgálat közepette

A spot Ethereum ETF eszközkezelők nemrégiben frissítették S-1 beadványaikat az SEC-hez. A nyilvánosságra hozott részletek között az Ethereum ETF díjakat 0,19%-ban határozták meg. Elemzők és vezető befektetők várják az Ethereum ETF jóváhagyását ezen a héten, mivel ez növelheti az Ethereum értékét és újabb bikapiacot indíthat el.

Az Ethereum a kriptovaluta piac élén maradt, kiváló befektetésként a gazdag vagy kockázatkerülő befektetők számára, akik garantált hozamot várnak. Azonban a befektetők nem tudják pontosan megjósolni az Ethereum (ETH) növekedését, mivel az a piaccal együtt emelkedik és csökken, és néhány elemző szerint további csökkenéseket is tapasztalhat egy újabb rally előtt.

A Rollblock (RBLK) átveszi az irányítást a 450 milliárd dolláros globális szerencsejáték-piac felett

A Rollblock (RBLK) egy GambleFi protokoll, amely határtalan potenciállal rendelkezik egy erősen versengő piacon. Az Ethereum blokkláncon épült Rollblock a blokklánc technológiát használja egy olyan probléma megoldására, amely több millió játékost sújt az iGaming szektorban.

Az online fogadásokat elhelyező játékosok átláthatóság és biztonság hiányáról számoltak be számos platformon, ami miatt nem hajlandók fogadni. A Rollblock minden tranzakciót blokklánc technológiával dolgoz fel, hogy biztosítsa, hogy azok nyomon követhetők és megváltoztathatatlanok legyenek. Ez több mint 4000 új felhasználót és több ezer befektetőt vonzott, akik a Rollblock növekvő kaszinójából szeretnének részesedni.

A Rollblock a felhasználók vonzására is egyszerűvé teszi a kaszinó elérését. Ahelyett, hogy KYC igazolást kérne, a Rollblock csak az e-mail cím vagy a kripto pénztárca regisztrációját igényli.

A Rollblock (RBLK) egy játszva keresni (play-to-earn) rendszeren működik. A játékosok $RBLK tokeneket kereshetnek, miközben több mint 150 játékot játszanak a platformon. Ezeket a tokeneket később stakelhetik további jutalmakért, tarthatják $RBLK tokenjeiket, vagy átválthatják más kriptovalutákra vagy fiat pénzre.

A befektetők is részesülnek a kaszinó növekedéséből a Rollblock bevétel-megosztási modelljével. A Rollblock a kaszinó napi nyereségének akár 30%-át félreteszi, hogy visszavásárolja az $RBLK-t a nyílt piacon és a felét elégesse, növelve ezzel az RBLK értékét és ritkaságát. A fennmaradó tokeneket pedig jutalomként osztják szét a befektetők között.

A Rollblock célja, hogy forradalmasítsa a globális szerencsejáték-ipart, amely 2028-ra várhatóan meghaladja a 740 milliárd dollárt. Az okos befektetők, akik felismerik az erős növekedési potenciált, csatlakoznak az előértékesítéshez, hogy kihasználják a Rollblock jelenlegi árát, amely 0,0158 dollár.

A Rollblocknak csak 1 milliárd $RBLK tokenje van, amelyek 60%-a az előértékesítésre van szánva. Ez azt jelenti, hogy miután az összes 600 millió tokent eladják a következő hetekben, a Rollblock ritka token lesz, és drágább lesz a növekedést kereső befektetők számára. A szakértők előrejelzése szerint a Rollblock ára több mint 800%-kal emelkedhet az előértékesítés végéig, ami azt jelenti, hogy azok a befektetők, akik most halmozzák az $RBLK tokeneket, hatalmas növekedést érhetnek el portfólióikban, az első befektetők már 58%-os növekedést könyvelhettek el!

Ismerd meg a Rollblock (RBLK) előértékesítésének izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://presale.rollblock.io/

Közösségi oldalak: https://linktr.ee/rollblock

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a SzámoldKi.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.


Pénzügy