Milyen legyen a kanapé?

A VIP Kanapé kanapéi között remek modelleket találhatsz, mind nagyon divatosak, modernek, kielégítik a mai kor embereinek igényeit. Ha akarod, rendelhetsz melléjük foteleket is, de még jobb, ha 3+2+1 ülőgarnitúrát vásárolsz, hiszen ebben eleve megvan ez a kiegészítő.

Az ilyen többelemű ülőgarnitúrákat nagyobb nappalikba szokták javasolni, azonban igényeid szerint is összeállíthatod a bútorzatot: kérhetsz például 3+1+1 vagy 2+1+1 változatot is.

A kanapé kiválasztásakor nézd meg, hogy mekkora a mérete, ággyá alakítható-e, esetleg van-e ágyneműtartója. Ezek praktikus dolgok, főleg ha vendégeket is gyakran elszállásolsz.

Fontos lehet még a bútor kárpitozása – vannak bőrkanapék, de szövetborításúak is, ezen belül pedig szintén többfajta létezik. Ha van például kisállatod, akkor olyan anyagot érdemes választani a bútor szöveteként, amely ellenállóbb.

Miért kell fotel is a kanapé mellé?

Felsorolunk néhány ötletet, miért jó dolog, ha a kanapé fotellel együtt kerül megvásárlásra!

Először is, lesz egy plusz hely, ahonnan tévét lehet nézni. Sokan jobban szeretnek felhúzott lábakkal bekuckózni a készülék elé, betakarózni egy puha, meleg pléddel, mintsem a kanapén elterülni.

De akkor is hasznos a fotel, ha olvasósarkot alakítanál ki a nappaliban. Egy szép állólámpával, kis asztalkával igazán hangulatos zugot teremthetsz magadnak az esti kikapcsolódáshoz.

Ugyanígy előfordulhat az is, hogy olyan hobbid van, amihez kell egy fotel: például ha szívesen varrogatsz, kötögetsz, horgolsz, akkor is remek helyed lehet a fotelben ülve.

Ha pedig vendégek jönnek, mindig biztosítva lesz a plusz hely, nem kell a kanapén szorongva ülnötök a beszélgetés során. Nem egy esetben kerül be más szobákba is fotel: például babaszobákba is szoktak rakni fotelt a kiságy mellé, ezen ülve meg is lehet etetni a gyerkőcöt kényelmesen.

Mindenképpen javasolt tehát, hogy gondold át, milyen szituációkban jöhet jól a fotel a kanapé mellé.

Plusz egy tipp: motoros relax funkció!

Ha igazán modern és komfortos megoldást szeretnél, akkor válassz olyan modellt a VIP Kanapé kínálatából, amely rendelkezik motoros relax funkcióval. Hogy mi ez? Nos, egyetlen gombnyomásra a fotel hátradönthető, a lábtámasz is felemelkedik, te pedig kényelmesen elfeküdhetsz a bútoron.

Az áruház termékei közül ilyen extrával rendelkezik a Prime 3+2+1 ülőgarnitúra, ami 2 kanapéból és egy fotelből áll. Itt is megvan azonban az a lehetőség, hogy elemenként rendeld meg a bútorokat, így akár a 3+1+1 kialakítás mellett is dönthetsz.

Keresd az üzlet munkatársait telefonon, jelentkezz be személyes konzultációra, és így könnyen megtalálod az ideális kanapét és fotelt a nappalidba!


Otthon