Igen ám, csakhogy nem kizárólag az ára az, ami sokunkat meggátol abban, hogy beszerezzük a készüléket, hanem az is, hogy egész egyszerűen nem rendelkezünk elég nagy térrel hozzá. Mit lehet tenni ilyenkor?

Egy kompakt berendezés megoldást jelent!

Ma már nem kell elkeseredniük azoknak sem, akik helyszűkében vannak. A Márkabolt.hu mosó-szárítógép kínálatából ugyanis beszerezhetjük az új készülékünket, ami képes ellátni mindkét háztartási eszköz feladatát.

Ennek az innovációnak köszönhetően tehát azoknak is lehetőségük nyílik élvezni a szárítógéppel járó előnyöket, akik csak egy berendezésnek tudnak helyet szorítani a lakásban. Nem is olyan nagy baj ez, hiszen egész különleges megoldásokat is meg tudunk vele valósítani, miközben már nem kell számolnunk olyan hátrányokkal sem, hogy kisebb hatékonyságot fogunk kapni amiatt, mert ugyanaz a gép végzi el mindegyik munkafolyamatot.

Betesszük koszosan, kivesszük tisztán és szárazon 

Éppen úgy, ahogy ebben az alcímben is megfogalmaztuk, azaz megússzuk a mosógépből a szárítóba pakolást, ha mosó-szárítógépet használunk. Az AEG kifejlesztette a NonStop 3ó/3kg funkciót is ehhez, amelyet választva 3 óra alatt megtisztít és meg is szárít akár 3 kg-nyi ruhát is a berendezés anélkül, hogy eközben nekünk bármilyen teendőnk lenne vele. Az AEG LWR96944B modellt választva ez a program is rendelkezésre áll majd, és valljuk be, komoly mértékben leegyszerűsíti az életünket.

Csökkentett energiafogyasztás

A SensiDry® hőszivattyús technológia alkalmazásának révén az energiatakarékosság egy egészen új szintre lép, hiszen akár 55%-kal kevesebb energia szükséges a működtetéséhez azáltal, hogy kisebb hőmérsékleten is elérhetjük a magas színvonalú tisztítást, szárítást. Ennek pedig nemcsak a pénztárcánk örül majd, hanem a ruháink is, hiszen alacsonyabb hőfokon kevésbé károsodnak az anyagok. Így hosszabb időn keresztül őrizhetjük meg eredeti szépségüket.

Kíméletes a kényes anyagokhoz is!

A sokkal alacsonyabb szárítási hőmérséklet önmagában is gyengéd gondoskodást jelent, ám nem áll meg ennyiben a dolog. A különleges kialakítású dobok, valamint a finom mozgás még a selymekhez is tökéletesnek bizonyul. Olyannyira, hogy a levegőn történő szárításhoz képest sokkal jobban megtartják alakjukat, valamint az anyag lágy esését, így jobban járunk, mintha teregetnénk.

Ha pedig csak egy könnyed frissítésre volna szükségünk, dönthetünk a Steam Refresh gőzölő program mellett, amely mosás nélkül is szagtalanítja és üdévé varázsolja a ruhaneműket. Egy kis aromás illattal olyan hatást érhetünk el, mintha nemrég kimosott ruhát viselnénk. 

A cikkhez ajánlott kalkulátorunk


Otthon