Bár ezek a kriptók várhatóan kisebb hozamokat fognak hozni, az ambiciózus befektetők, akik 2024-2025-ben 50-1000-szeres növekedést keresnek, érdemes figyelmüket a trendibb piaci szektorokban lévő coinokra irányítani, mint például a Rollblockhoz hasonló play-to-earn GameFi gyöngyszemekre.

Rollblock a jelenlegi bikapiacon a vezető play-to-earn DeFi gaming kriptoként emelkedik ki. Az Ethereum blokkláncon futó, mindent átfogó kaszinó platformja zökkenőmentesen integrálja a decentralizált és a centralizált játékélményeket. Felhasználóbarát felülettel és KYC követelmények nélkül vonzza a széles felhasználói bázist. Ahogy az érdeklődés és a lendület nő, az elemzők előrejelzései szerint a Rollblock a közeljövőben több mint 100-szoros hozamot hozhat, és több mint 800%-kal növekedhet hivatalos indulása előtt.

A Befektetők Nem Aggódnak az Ethereum Csökkenése Miatt

Bár az Ethereum ebben a hónapban 1%-os csökkenést szenvedett el, az Ethereum megfordítja ezt a bearish lendületet, mivel az Ethereum hét nap alatt 12%-kal emelkedett. Ez jó előjel az Ethereum év hátralévő kilátásaira nézve, mivel az Ethereum júliusban nem esett a piaci volatilitás mélyére.

A kriptoelemzők azonosítottak egy rövid távú kereskedési lehetőséget az Ethereum számára, ahogy az ingadozik, bár az Ethereum valószínűleg nem ér el több mint 5-szörös rallyt 2025 végéig.

rollblock

A Binance Coin Kis Fellendülést Élt Át Egy Instabil Piacon

Az Ethereumhoz hasonlóan a Binance Coin is több mint 2,3%-os csökkenést szenvedett el a hónapban, de ugyanakkor több mint 10%-kal nőtt az elmúlt héten. Ez rövid távú bullish lendületet tükröz a Binance Coin számára, ahogy a Binance Coin és más kriptók kezdenek felépülni a júniusi és júliusi Bitcoin-katasztrófa kapitulációjából.

Ezenkívül ez a kis csökkenés részben annak következménye volt, hogy a bálnák egy héttel ezelőtt elhagyták a Binance Coint. Ahogy a Binance Coin helyreáll, ez a bálnák tevékenységét és a bullish lendületet jelezheti a Binance Coin számára, ami nem csak július közepére korlátozódik.

A Rollblock Kiemelkedik a 100-szoros Növekedési Potenciáljával a Jelentős Presale Szakaszában

A Rollblock (RBLK) egy forradalmi Play-to-Earn GambleFi tokent mutat be, amely ötvözi a centralizált és decentralizált játékok legjavát. Fejlett biztonsági intézkedések és blokklánc technológia alkalmazásával a Rollblock biztosítja, hogy a tranzakciók biztonságosak, nyomon követhetők és megváltoztathatatlanok legyenek, védve a felhasználókat a hackelésektől és a fogadások, valamint a tranzakciók módosításától.

A platform egyedülállóan kiküszöböli a KYC (Know Your Customer) ellenőrzéseket, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy egyszerűen csatlakozzanak a pénztárcájuk összekapcsolásával vagy e-mailes regisztrációval, ami csökkenti a belépési akadályokat és megőrzi a felhasználók névtelenségét. Ez egy különleges funkció, amely biztosítja a könnyű hozzáférést, és különösen vonzó azok számára, akik nagyra értékelik a magánszférát.

Ezenkívül a Rollblock Play-to-Earn funkciója jelentős tényező népszerűségének növekedésében, mivel lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy RBLK tokeneket keressenek játék közben. Ez a játékélményt is fokozza, és pénzügyi jutalmakat biztosít mind a játékosok, mind a befektetők számára egyaránt.

A Rollblock egyedülálló bevétel-megosztási modellje a kaszinó heti profitjának 30%-át fordítja a nyílt piacon történő RBLK token visszavásárlására. Ezeknek a tokeneknek a felét elégetik, hogy csökkentsék a kínálatot és növeljék az értéket, míg a másik felét staking jutalmaként osztják szét a token tulajdonosok között, előmozdítva a hosszú távú befektetést.

A vezető játék- és blokklánc cégekkel kötött stratégiai partnerségek elengedhetetlenek a Rollblock gyors terjeszkedéséhez. Ezek az együttműködések elősegítik az új, innovatív technológiák integrációját és több mint 150 különböző szolgáltatótól származó játékok széles választékát, beleértve a Pókert és a Blackjacket, valamint az újonnan létrehozott blokklánc-exkluzív címeket. Ahogy a Rollblock fejlődik és növekszik a szerencsejáték-piacon, a platform folyamatosan példa nélküli szintet fog állítani az iGaming versenytársak számára a kriptotérben.

A Rollblock aktívan kapcsolatot tart élénk közösségével gyakori felhasználói szavazások révén, biztosítva, hogy a platform a felhasználók kívánságai szerint fejlődjön. Ezek a szavazások értékes betekintést nyújtanak abba, hogy milyen fejlesztések szükségesek a platformon, lehetővé téve a Rollblock számára, hogy olyan frissítéseket helyezzen előtérbe, amelyek javítják az általános játékélményt. A felhasználói visszajelzések beépítésével a Rollblock sikeresen ápol egy hűséges és elégedett felhasználói bázist, amelyet ritkán csábítanak el a potenciális versenytársak.

A harmadik előértékesítési szakaszban egy hónap alatt eladott több mint 120 millió token gyors értékesítése jelzi a piaci érdeklődést a Rollblock és innovatív funkciói iránt. Jelenleg 0,0158 dolláron kereskedve, 1 milliárd RBLK fix kínálattal, az elemzők 800%-os értéknövekedést jósolnak az előértékesítés vége előtt, ezzel az eddigi legnagyobb presale-é téve 2024-ben.

Fedezd fel a Rollblock (RBLK) Presale Izgalmas Lehetőségeit Ma!

Weboldal: https://presale.rollblock.io/

Közösségi oldalak: https://linktr.ee/rollblock

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VSzámoldKi.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

 


Pénzügy