Minden, Amit Az iGamingről Tudnod Kell

Az online iGaming, vagyis az online szerencsejátékok világa óriási fejlődésen ment keresztül az utóbbi pár év alatt. A koronavírus okozta lezárások közepette különösen robbanásszerű tempóban nőtt az online játékosok száma, hiszen azok is az internetre kényszerültek, akik korábban a hagyományos kaszinók látogatását preferálták. A játékosok hamar rájöttek, hogy a legjobb internetes kaszinók, mint például a Verde kaszino, jóval több játékhoz biztosítanak hozzáférést, jóval kedvezőbb feltételek mellett, mint amire egy hagyományos kaszinóban bármikor számíthatnának. Emiatt sokan már soha nem is tértek vissza a hagyományos szerencsejátékhoz, sőt a nagy nyereményeknek és a jó játékfeltételeknek, valamint a kedvező promóciós ajánlatoknak is hamar híre ment, így egyre többen kezdtek iGamingbe. Közülük sokan olyanok voltak, akik számára korábban ismeretlen volt a szerencsejáték. A sok beáramló játékos miatt hamar bővülni kezdett a piac.

Ma már egyre több új kaszinó oldal kínál egy bőkezűbb bónuszokat. Ezen kívül sok klasszikus kaszinó játék továbbfejlődött, valamint egészen új játékkategóriák is divatba jöttek, mint például az instant win és az élő kaszinó játékok. Mi több, a nyeremények is az egekbe szöktek, olyannyira, hogy egyes progresszív jackpot nyerőgépek ma már akár ezermilliós főnyereményeket is kínálhatnak. Olvass tovább és ismerd meg az iGaming világát te is!

Az iGaming Legnépszerűbb Formái

Az iGaming alá tartozik az összes online fogadás sportfogadás és kaszinó játék, ideértve a nyerőgépeket, az asztali kaszinó játékokat, a különféle élő kaszinó játékokat, az instant win kaszinó játékokat és akár az online nyereményjátékokat is. A legnépszerűbb online szerencsejátéknak továbbra is a nyerőgépek számítanak, ezeket követik az olyan klasszikus kártyajátékok, mint a póker, blackjack és baccarat, valamint a foci, amerikai-foci, tenisz és kosár sportfogadások. A legtöbb online kaszinó oldal kínálatában ma már több száz vagy akár több ezer játékot is megtalálhatsz. A legnépszerűbb játékok szinte minden kaszinó kínálatában megtalálhatóak.

Különösen népszerűnek számítanak mostanában a progresszív jackpot nyerőgépek, ezeken belül is a megaways progressive jackpot slot játékok, amelyek akár több ezermilliós főnyereményt is kínálhatnak. Szintén nagyon népszerűek a már említett instant, vagy magyarul azonnali játékok. Ezen játékok tulajdonképpen az online nyerőgépek játékmechanikájának átgondolására épülnek. A nyerőgépet csak megpörgeted és várod az eredményt, az instant játékok esetében azonban a kör meghatározatlan ideig tart és neked kell eldöntened, hogy mikor szállsz ki. Ha túl hamar dobod be a törülközőt, akkor kevés nyereménnyel fogsz távozni, ha túl későn, akkor viszont mindent elbukhatsz.

Online Kaszinók

Az első internetes kaszinók már 20 éve megjelentek, azonban a népszerűségük csak az utóbbi 10 évben kezdett el igazán jelentősen növekedni. Különösen gyors növekedés volt tapasztalható az utóbbi években, elsősorban a koronavírus okozta lezárások miatt. A profi szerencsejátékosok az online térbe kényszerültek, majd sokan közülük azután is maradtak, miután a lezárásoknak vége lett. Ez elsősorban az online szerencsejáték előnyeinek tudható be, amely talán a hangulaton kívül már minden szempontból felülmúlja bármelyik hagyományos kaszinót.

A hagyományos kaszinók néhány tucat nyerőgépe helyett online akár több ezer játék közül is választhatsz. A számtalan virtuális asztalról nem is beszélve, ahova azonnal elülhetsz játszani, ahelyett, hogy bármikor is várnod kéne, vagy esetleg ne is lenne neked tetsző asztal, mint egy hagyományos kaszinóban. Ha pedig továbbra is hiányozna a hagyományos kaszinókban megszokott hangulat, akkor válaszd az élő osztós kaszinó játékokat, amelyek kombinálják az iGaming előnyeit a hagyományos szerencsejáték hangulatvilágával.

Az alacsonyabb működési költségek és a több játékos miatt az online kaszinók kedvezőbb nyerési esélyeket és nagyobb nyereményeket tudnak kínálni. Egy átlagos magyarországi kaszinóban már egy pár milliós jackpot is nagynak számít, míg egy internetes kaszinóban nem ritkák a száz vagy ezermilliós jackpotok sem. Mobilon keresztül pedig azonnal elérheted kedvenc játékaid, bárhonnan, bármikor. A rengeteg beáramló játékos miatt az utóbbi években egyre komolyabb bónusz ajánlatokkal is találkozhatsz, amelyekkel az online kaszinók versenyeznek a játékosokért.

Ha jól választasz kaszinót, akkor akár több százezer forint értékű üdvözlő bónusszal is gazdagabb lehetsz. Mindezen okok miatt az iGamingen belül az online kaszinóknak van a legnagyobb piaca, amelyek egyben folyamatosan szorítják vissza a hagyományos kaszinók piacát.

Online Fogadás

Az online fogadásról mindenkinek azonnal a sportfogadás jut eszébe, pedig ma már gyakorlatilag bármire lehet fogadni az interneten. Az amerikai elnökválasztás eredménye és az angol király halála csak a lista leghétköznapibb elemei, hiszen akár olyan extrém dolgokra is fogadhatsz, mint például a világvége eljövetelének időpontja. Jó kérdés persze, hogy ezen fogadás esetén mégis ki fizetné ki a nyereményedet és hogyan.

Minden online fogadás beletartozik az iGaming kategóriájába, teljesen függetlenül attól, hogy sportfogadásról vagy bármilyen egyéb, akár fura fogadásról legyen szó. Ennek ellenére természetesen továbbra is a sportfogadás a legnépszerűbb online fogadási forma. Az internetes sportfogadás előnyei hasonlóak, mint az internetes kaszinók előnyei: kedvezőbb oddsok, végtelen lehetőségek és azonnali elérhetőség bármikor. Manapság egyre népszerűbbek az élő fogadások is. Ezek olyan fogadások, amelyeket a szerencsejátékosok a meccs közben tesznek. Az interneten akár az utolsó pillanatig fogadhatsz a kedvenc csapatod mérkőzésére, miközben élőben követed azt. Persze mindeközben az oddsok a körülményeknek megfelelően folyamatosan változnak, valamint egyes fogadások elérhetetlenné is válhatnak, ahogy halad előre a játék.