MÉRLEG (Libra) szeptember 23. - október 23.

Amire most igazán vágysz, amit most szeretnél azt Te is jól tudod: hiú ábránd. Nehéz beismerni magadnak, de hidd el, sokkal jobb elfogadni és ELENGEDNI. Ez MOST nem a Te időd. És ebben a kijelentésben a MOST a fontos. Te időd majd egy másik alkalommal jön el, és TE akkor leszel igazán erős, és fogod kiérdemelni. És Téged erősít az, hogy most intelligensen tudsz továbblépni. Nyugi. Tényleg, nyugi.

SKORPIÓ (Scorpio) október 24. - november 22.

Légy ma egy nagy hatalmas folyó, mint a Nílus, vagy az Amazonas, vagy épp a Duna. Mely erős, és mindent elsöpörni képes, de alapvetően nyugodt és megfontolt is egyben és elbírja a hátán hánykolódó bárkákat, hajókat. Légy most nyugodt és hagyd, hogy a dolgok hadd follyanak a maguk medrében csendesen tovább. Te pedig csak bölcsen figyelj, és ne csinálj semmit, ne avatkozz a dolgokba. Az élet elrendezi magától.

NYILAS (Sagittarius) november 23. - december 21.

Ma valakivel konfrontálódni leszel kénytelen. Megszokhatták, hogy higgadtan, nyugodtan reagálsz dolgokra, de most ne ezt tedd! Húzz egy váratlant és lepj meg vele mindenkit, ezzel viszont erősítsd Önmagadat. Légy ma egy nagy, bölcs elefánt és mikor senki sem számít rá akkor taposs oda egy nagyot, hogy ezzel mindenki tudomására hozd: én is itt vagyok, velem is számolnotok kell, mert én sem vagyok „kisnyuszi”.

BAK (Capricorn) december 22. - január 20.

Nincs okod aggodalomra, hidd el, minden a legnagyobb rendben lesz. A sötét felhőket egy titokzatos szellő messzire fújja Tőled és semmi sem áll többé a vágyaid útjába. De egy fontos döntést meg kell hoznod és ezt nem halogathatod tovább! Ugye, Te is tudod? Nem kell félned ettől, nem kell szoronganod sem. Vállald fel Önmagad! Lépj a tettek útjára és meglátod másképp fogsz a tükörbe nézni utána!

VÍZÖNTŐ (Aquarius) január 21. - február 19.

Új örömök, pezsgés, csillogás: valami új dolog vár Rád, amire eddig titokban sem mertél reménykedni. Szorongásaidat ereszd szélnek, kínlódjon vele más, aki akar, de Te nem! Neked most nyitottnak kell lenned, hogy teljes energiáddal befogadhasd az új és fantasztikus dolgot, ami rövidesen az életedbe érkezik majd! Add át magad az élvezetnek, mert az elmúlt évek „böjtölésének” immár vége.

HALAK (Pisces) február 20. - március 20.

Ne menj bele vitába, csatározásba! Ne hidd azt, hogy az erősebb győzni fog, mert így csak vesztesek lesznek, és Te is közéjük fogsz tartozni. Lépj vissza egyet és várj. Aki beléd rúgott, annak küldj egy pozitív jelet és megdöbbenésében meg fog zavarodni. Változtass az eddigi hozzáállásodon és meglátod, hogy a meglepetés döbbenetes lesz. Ez most a nyerő stratégia, hidd el.

Itt olvashatod a többi csillagjegy horoszkópját.


Ezotéria - Horoszkóp