Napi horoszkóp 2021. január 13. (szerda) 

KOS (Aries) március 21. - április 20.

Mostanában a szokásosnál kicsit több alkoholt fogyasztasz, de ez még nem jelenti azt, hogy úton lennél az alkoholizmus irányában, hanem egyszerűen lazítani szeretnél egy kicsit és ezt így tudod a legegyszerűbben előidézni. Erős vagy és tudod, hogy nem ez a helyes út... Az igazi, vagány, bevállalós út az lenne, ha meg mernéd lépni az életed lépését... Tudod Te azt jól, hogy mit... Amire már évek óta készülsz. Itt az idő!

BIKA (Taurus) április 21.- május 21.

Állandóan a telefonodat bámulod. Egyre gyakrabban nyúlsz utána, mintha drog lenne. Ezt úgy hívják, hogy: függőség. Igen, Te is jól tudod, csak nehezen tudsz küzdeni ellene. Ma itt az idő és kezdd el! Próbáld ki, hogy bezárod a telefonodat egy fiókba, lehalkítva és legalább 2 órán keresztül nem nyúlsz hozzá. És próbáld meg a gondolataidból is száműzni. Sétálj egy nagyot a friss levegőn. Meglátod, újjászületsz!

IKREK (Gemini) május 22.- június 21.

Egy számodra kellemetlen szituációba keveredsz, ahol két kedves ismerősöd összeveszésében kellene a döntőbíró szerepét eljátszanod. Szerencsére diplomácia érzékedet veszed elő, hiszen jól tudod, hogy bármelyik fél mellé is állnál a meddő vitában, abból a végén még Te jönnél ki vesztesen. De Te ügyesen lavírozol és a két érv között félúton megtaláljátok az igazságot, így a két vitapartner felnéz Rád, mint megmentőre.

RÁK (Cancer) június 22. - július 22.

Ha párkapcsolatban élsz, akkor a mai napon fel kell készülnöd arra, hogy partnered valami teljesen csip-csup dolog miatt belédköt, vagy igyekszik piszkálni Téged. Az ilyen dolgok nem azért vannak, mert ténylegesen Veled van baja, hanem a munkahelyén érték olyan negatív hatások, amiket sajnos hazavisz és Rád borít. Ne haragudj rá ezért és igyekezz Őt megszeretgetni. „Én egyébként úgy szeretlek Téged”- ezt mondd neki.

OROSZLÁN (Leo) július 23. - augusztus 23.

Alapvetően semmi gondod nincs a munkahelyeddel, valamiért mégis folyamatosan azon gondolkodsz, hogy váltanod kellene. Ez a mai napon is eszedbe jut, de óva intenek a csillagok! A gazdasági helyzet most nem annyira rózsás ahhoz, hogy ugrabugrálj, főleg úgy, hogy egy új munkahelynek nagyon sok új kockázati tényezői vannak. Új főnök, új kollégák, új gondok. Picit ha lehiggadsz, rájössz: tök jó helyed van most!

SZŰZ (Virgo) augusztus 24. - szeptember 22.

Szerelmi életed elég kesze-kusza, és ezzel most nagyon udvariasan és finoman fogalmaztunk. A párod, aki melletted van (vagy akit leginkább párodnak tekint a külvilág) úgy érzi, hogy ő életed szerelme, mindeközben Te folyamatosan ki-ki kacsingatsz a kapcsolatból. Miért nem teszed tisztába a helyzetet és mondod el neki őszintén, hogy mi a szitu? Hidd el, az őszinteségnél jobb gyógyír nincs semmilyen lelki gondra.

A többi csilagjegy horoszkópja ITT olvasható.


Ezotéria - Horoszkóp