A Solana (SOL) Memecoinok Felemelkedése

A Solana a 2022-es medvepiac hamvából emelkedett fel, hogy az egyik leggyorsabban növekvő blokklánc-hálózattá váljon. A Solana árfolyama kezdetben még a 2023-as év elején alig haladta meg a 10 dollárt, mára azonban a platform fejlesztői és befektetői egyaránt egyre nagyobb lendületet vesznek.
Azonban meglepő trend rajzolódik ki a Solana közösségében – a memecoinok. Ezek a mókás altcoinok korábban az Ethereum hálózatán voltak erc-20 tokenek, ám a magas tranzakciós díjak és a lassú tranzakciós sebesség miatt a Solana vált az ilyen projektek preferált választásává.

Egy memecoin megvásárlása 10 dollár értékben az Ethereumon lehetségessé teheti a nyereséget, mivel a díjak akár többet is érhetnek, mint a befektetett összeg. Azonban a Solanán a tranzakciós díjak csak centek töredékei, így a memecoinokkal való kereskedés jövedelmezőbb lehet.

A Legjobb Solana (SOL) Memecoinok

A BONK volt az első Solana memecoin, amelynek az ára megugrott, 140-szeresére növekedve mindössze két hónap alatt, 0,000000250 dollárról 0,000035000 dollárra. Milliomosok születtek egyik napról a másikra, amint a Solana szimbólumát végigjárta a vírusként terjedő szenzáció.

A likviditás hamarosan átterjedt más Solana memecoinokra is, mint például a SILLY, a WIF és a HONK, amelyek mind háromjegyű nyereségeket tapasztaltak. Különösen érdemes megemlíteni, hogy a WIF piaci kapitalizációja elérte a 460 millió dollárt, mivel a közösség imádott a cuki kutyát sapkában megjelenítő emlékeket és poénokat készíteni.

De ami igazán különbözteti meg a Solana memecoinokat más kriptovalutáktól, az a közösségeik. Ezek a projektek szenvedélyes és elkötelezett követőkkel rendelkeznek, akik aktívan tartalmakat hoznak létre, elősegítik az elfogadást, és állandóan kapcsolatban vannak egymással a közösségi médiaplatformokon.

Azok, akik életükben megváltoztató nyereséget értek el, nem pihennek a babérjaikon, és állandóan az új nagy dolog után kutatnak. Egy új altcoin kezd megjelenni ezeknek a memecoin bálnáknak a portfóliójában – a Pullix, a hibrid tőzsde.

Pullix (PLX): Új Szabványt Állítva

A Pullix egy hibrid tőzsde, amely a DeFi biztonságát ötvözi a CeFi likviditásával és felhasználóbarát jellegével. Ez az megközelítés úgy van pozícionálva, hogy megoldja a mai kriptokereskedők legégetőbb problémáit – a magas díjakat, a lassú tranzakciós sebességeket, a biztonsági aggályokat és a likviditási problémákat.

A Pullix a likviditási problémát egy olyan bevételmegosztási modelllel kezeli, amely jutalmazza azokat, akik likviditást biztosítanak a platformnak. De ez csak a kezdet, mivel a Pullix bankminőségű likviditási medencékkel fog együttműködni, és az ügyleteket off-chain módon fogja feldolgozni, hogy gyors kereskedési sebességeket biztosítson.

Fontos megjegyezni, hogy a Pullix nemcsak kriptovalutákat kínál, így a felhasználói bázisa sokkal szélesebb, mint a Binance-é. A felhasználók hagyományos eszközöket is kereskedhetnek, mint például részvényeket, árucikkeket, devizákat és ETF-eket egy névtelen fiókon keresztül.

A Pullix olyan haladó kereskedési eszközök csomagját vezeti be, amelyeket az legújabb fejlesztések az mesterséges intelligencia (AI) és a gépi tanulás terén hajtottak végre. Ezek az eszközök mély piaci betekintést, előrejelző elemzéseket és automatizált kereskedési stratégiákat kínálnak, amelyek segítenek még a legtapasztalatlanabb kereskedőknek is jövedelmezővé válni.

A Pullix (PLX) Előértékesítés Lehetősége

Azok a memecoin kereskedők, akik jók abban, hogy észrevegyék, hová irányul a figyelem, már észrevették a Pullixet. Az ICO során összegyűjtött 7,2 millió dollár arra utal, hogy a közösség nyitott karokkal fogadja a hibrid tőzsdét.

A PLX tokenek az elővételezés kezdetétől napjainkig 250%-kal növekedtek, jelenlegi áruk 0,14 dollár. Fontos megjegyezni, hogy a Pullix az elővételezés utolsó szakaszában van, így ez az ár az utolsó lehetőség azon befektetők számára, hogy beszálljanak, mielőtt a token tőzsdére kerülne.

A hibrid megközelítéssel és a bevételmegosztási modelllel a Pullix kihívást jelent a már meglévő tőzsdék, mint a Binance és a Coinbase számára. Ez 100x-os nyereségeket eredményezhet az korai befektetők számára, hasonlóan ahhoz, amit idén a BONK és más Solana memecoinoknál láttunk.

További információkért a Pullix elővételezésével kapcsolatban lásd az alábbi linkeket:

Látogasd meg a Pullix oldalát

Csatlakozz a Pullix közösségekhez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a SzamoldKi.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.