A Bitcoin (BTC) áttöri a 70 000 dolláros határt a bálnák aktivitásának csökkenése közepette

A kriptoanalitikus, Michael van de Poppe előrejelzései, miszerint a Bitcoin (BTC) egy kulcsfontosságú ellenállási szinttel, 71 000 és 72 000 dollár közötti sávval néz szembe, próbára tételre kerülnek, mivel a legacy kriptovaluta az elmúlt héten átlépte a 71 000 dolláros határt. Jelenleg a BTC 67 000 és 70 000 dollár közötti heti árfolyamon kereskedik, a piaci kapitalizációja pedig közelít az 1,4 billió dollárhoz.

Ez az árnövekedés érdekes módon akkor történt, amikor a bálnák kevésbé voltak aktívak. A kérdés azonban az, hogy a Bitcoin árfolyama áttörheti-e a 72 000 dolláros ellenállást, és elérhet-e egy újabb ATH-t a következő felezés előtt. A 70 000-72 000 dolláros szint másodszori tartása döntő lesz a Bitcoin jövőbeli irányának meghatározásában.

bitcoin árfolyam elemzés

Shiba Inu (SHIB): Hosszú távú potenciált homályosítja el a volatilitás

A Shiba Inu helyi pénzneme az elmúlt hetekben nagy ingadozásokat mutatott, az elmúlt hónapban 18%-os, az elmúlt héten pedig 0,18%-os csökkenést regisztrált. Másrészről, ha hosszú távú befektetésként tekintünk a SHIB-ra, ez a digitális valuta az elmúlt hat hónapban hihetetlen, 300%-os növekedést ért el.

Jelenleg a helyi SHIB token egy heti árfolyamon kereskedik, amely 0,00002746 és 0,00002737 dollár között mozog, inkább oldalirányú trenddel, mintsem felfelé. Ezen a tempón az elemzők úgy vélik, hogy a jelenlegi 0,00002638 dolláros támogatási szint egyfajta pufferként működhet, míg a piac volatilitásban marad. Továbbá, pozitív hangulat és kedvező piaci feltételek mellett spekulálják, hogy a SHIB árfolyam trajektóriája legyőzheti a következő potenciális akadályt a 0,00003337 dolláros szinten, és még magasabbra emelkedhet.

KangaMoon (KANG): Mémcoin P2E innovációval robban az előértékesítésben

A KangaMoon (KANG) egy új mémcoin projekt, amely a mémcoin piacot kívánja megzavarni egyedi Játssz-a-Jutalomért (P2E) játékmodelljének bevezetésével, amely SocialFi elemeket is tartalmaz. Az interaktív "Kangaverse" ökoszisztémájában a játékosok egyedi játékbeli karaktereket alakíthatnak ki, részt vehetnek csata versenyeken, és jutalmakat szerezhetnek KANG tokenek és értékes játékbeli gyűjthető tárgyak formájában.

Ezeket a gyűjthető tárgyakat később egy dedikált piacon lehet kicserélni valódi világi értékre. Ez az innovatív megközelítés gyorsan növekvő közösséget hozott létre, több mint 20 000 tagot vonzva, beleértve több mint 6 000 token tulajdonost.

A közösségépítésen túl a KangaMoon folyamatban lévő token előértékesítése hatalmas siker volt, több mint 4,7 millió dollár bevételt generálva, és úton van, hogy elérje a 6 millió dollárt április végére. A projekt arra is ösztönzi a közösséget, hogy jutalmazza az aktív közösségi tagokat ingyenes tokenekkel a piacra dobás előtt, egyszerűen a promóciós közösségi médiás bejegyzésekben való részvétellel.

Miközben a KANG token jelenlegi ára, 0,0196 dollár, már 290%-kal magasabb az eredeti előértékesítési árnál, 0,005 dollárnál, ez csak a kezdete annak az útnak, hogy az év legjobb mémcoinjai közé kerüljön a piacon. Eközben, ahogy az előértékesítés további szakaszokon halad át, az elemzők még magasabb árakat várnak, néhányan akár 100-szoros növekedést is jósolnak, amikor a token 2024 Q2-ben főbb tőzsdéken lesz jegyezve.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) előértékesítésének izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozzon Telegram közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a SzamoldKi.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.


Pénzügy