Az operatív lízing használata

Az operatív lízing a legköltséghatékonyabb megoldás a céges autó üzemeltetésére. Számos financiális, illetve számviteli előnnyel is jár, ha ezt a megoldást választjuk. A szolgáltatás ráadásul teljes mértékben személyre szabható. Így mindig megtalálhatjuk a számunkra legideálisabb módszert, ha rugalmas autókezelést szeretnénk. 

Ennek hatására minden igényét kiszolgálja, hiszen az összes ponton Önhöz igazodik. A flottakezelő cégek sok terhet le tudnak venni az Ön válláról, és sok téren tudják segíteni a munkáját.

Első körben azt érdemes kitalálni, hogy pontosan milyen járműre van szüksége. Ennek fényében célszerű olyan vállalkozást választani, amely márkafüggetlen kínálattal rendelkezik. 

A Cartis Flottakezelő pontosan ezt a szolgáltatást kínálja Önnek. A cégnél dolgozó szakemberek pontosan azt a típust fogják beszerezni, amely a leginkább ideális az Ön számára. Ezáltal Önre csak a gondmentes autóhasználat vár, és a tankoláson/töltésen kívül semmi mással nem kell foglalkoznia az autó üzemeltetése során.

Az operatív lízinghez tartozó extra szolgáltatások

Az operatív lízing nem csak a finanszírozást tekintve lesz előnyös cége számára. Számos olyan plusz szolgáltatás is elérhető hozzá, melyek megkönnyítik a mindennapjait. Első ilyen kiemelkedő előny a csereautó-szolgáltatás. Ezt akkor tudja igénybe venni, ha például a gépjárműve gumicserén, vagy épp szerelőnél van. Így Önnek egyetlen napra sem kell autó nélkül maradnia. Folyamatosan, gondmentesen intézheti mindennapi ügyeit, miközben autója a szervizben áll.

További kiemelkedő pozitívum a segélyszolgálat, mely Magyarországra, illetve egész Európa területére kiterjed. Ha bármilyen problémát tapasztal az autóján, a flottakezelő vállalkozás minden esetben a segítségére siet. Ez nagymértékben megkönnyítheti a felmerülő problémák megoldását. 

Gumicsere esetén hozom-viszem szolgáltatás is elérhető. Ekkor nem kell Önnek elvinnie gépjárművét a szervizpontra, hanem az autót szolgáltató vállalkozás sofőrje elvégzi Ön helyett ezt a folyamatot. 

Az operatív lízing igénylésének folyamata

Első körben az ajánlatkérésre, illetve az adminisztrációs teendők elvégzésére van szükség. Ezután kezdődhet meg a jármű beszerzése, illetve átadása. Ha készleten lévő autó választ, akkor ennek átfutási ideje viszonylag rövid. Ha azonban rendelésre érkezik a gépjármű, akkor számolni kell vele, hogy egy kicsit hosszadalmasabb a folyamat.

Ha tökéletes autófinanszírozási formát szeretne, érdemes az operatív lízinget választania. A gondmentes, egyszerű közlekedés csak így érhető el. Tegye könnyebbé az életét, és válassza a problémamentes autózást!


Autó Pénzügy