Napi horoszkóp 2021. január 17. (vasárnap) 

MÉRLEG (Libra) szeptember 23. - október 23.

Ha hosszabb utat tervez gondolja meg, hogy ez a pillanat a legmegfelelőbb-e arra, hogy itt hagyjon csapot-papot. Mielőtt elutazik, minden függő ügyét zárjon le, mind anyagi, mind egyéb területen. Valaki nagyon várja, hogy megkeresse és végre tisztázzák az évek óta Önök közt lévő feszültséget. Higgye el, ha megteszi az első lépést attól nem, hogy kevesebb lesz, de óriássá fog nőni ismerőse szemében.

SKORPIÓ (Scorpio) október 24. - november 22.

Itt az idő elgondolkodni azon, hogy változtasson életén és kitágítsa látókörét. Szíve mélyén már nagyon régóta vágyik erre, csak a megfelelő lépéshez mindig mástól várta a segítséget. A mai napon, ha jól figyel több jel is ez irányba fogja terelni és segíti a döntésben. Járjon nyitott szemmel, figyelje a jelzéseket. Hamarosan belép az életébe egy olyan személy is, aki nem csak barátja lesz, hanem talán attól sokkal több is.

NYILAS (Sagittarius) november 23. - december 21.

Ha bizonytalan egy kapcsolatban ne habozzon és járjon a végére és ne őrlődjön magában. A bizonytalanság a legrosszabb tanácsadó. Álljon ki magáért és legyen határozott. Mikor nem várja, akkor fog életébe betoppanni egy olyan személy, akiről első alkalommal nem a legjobb a véleménye, de ez idővel gyökeresen meg fog változni. Ha segítséget kérnek, ne habozzon, tegye meg ami öntől telik, és a nap végén sokkal jobban fogja érezni magát.

BAK (Capricorn) december 22. - január 20.

A mai napon munkahelyével kapcsolatosan olyan döntéseket kell meghoznia, melytől nem lesz népszerű munkatársai körében. Gondolja át még egyszer és vizsgálja meg milyen más alternatív megoldások kínálkoznak. Magánéletében is fordulat következhet be, ha észreveszi a jelzéseket, melyeket már egy jó ideje küldenek Ön felé. Ne legyen kishitű és tegye meg az első lépéseket. Ha közlekedik, legyen körültekintő, mert ezzel nagyobb bajt tud elkerülni.

VÍZÖNTŐ (Aquarius) január 21. - február 19.

Egyszerűen indul a nap, de ha meglátja az apró jeleket és nem fél a megszokott útról letérni a nap végére olyan élményben lesz része, melyről nem is álmodott. Szerelmi élete is jelentős fordulatot fog venni, ha enged a kísértésnek. Barátai olyan dologra akarják rávenni, melyhez nincs kedve. Ne engedje magát befolyásolni általuk és határozottan álljon ki véleménye mellett. Ezzel talán egy nagyon komoly veszélyt tud elkerülni.

HALAK (Pisces) február 20. - március 20.

A mai nap minden a legjobban fog alakulni, ha figyel a megérzéseire és nem a könnyebbnek tűnő utat választja jelentős változás következik be életében. Összetalálkozik egy olyan régi ismerőssel, akivel már nagyon régen nem találkozott. Ha jól figyel talán segítséget fog adni abban, hogy egy megoldatlan rejtély megoldódjon. Döntést kell majd hoznia, mely befolyásolja anyagi helyzetét a közeli jövőben. Higgyen a megérzésében.


Ezotéria - Horoszkóp