Napi horoszkóp 2021. január 17. (vasárnap) 

KOS (Aries) március 21. - április 20.

Mikor elkezdi tervezni a napot nem is gondolja, hogy mennyire másképp fog alakulni. Ehhez persze kell, hogy észrevegye azokat az apró jelzéseket, melyre alap esetben nem szokott figyelni. Lehet, hogy még az is előfordulhat, hogy segítséget kell kérnie, mert máskülönben nem tud továbblépni. Ne legyen büszke és keresse meg a megfelelő szakembert. Nem baj, ha nem tud mindent egyedül megoldani. A lényeg, hogy végén minden jól alakul.

BIKA (Taurus) április 21.- május 21.

Régóta halogat egy háztartási berendezés beszerzését, melyre már egy ideje vágyik. Ne habozzon, hisz megérdemli. Ráadásul a napokban olyan lehetőség nyílik meg, melyre még álmában sem gondolt volna. Sokan irigykednek majd Önre, de ne is törődjön velük. De vigyázzon és ne kérkedjen, mert azzal kivívja mások haragját, s talán még meg is bánt olyan ismerőst, aki Önhöz igen közel áll.

IKREK (Gemini) május 22.- június 21.

Eljött az idő, hogy a mai napon magával foglalkozzon és azt csináljon, amire már igen régóta vágyik. Vágjon bele olyan dolgokba, amire az elmúlt időszakban nem volt ideje. Ha pihenésre vágyik keressen egy olyan helyet, ahol el tud lazulni és gondolataiba el tud merülni. Ha viszont a nyüzsgés vonzza, vesse bele magát a forgatagba és élvezze az ön körül lévő forgatagot. Meglátja, hogy a nap végére egészen más ember lesz.

RÁK (Cancer) június 22. - július 22.

Régóta foglalkoztatja a gondolat, hogy a külsején változtasson, de valamiért nem mer belevágni. Ha bizonytalan kérjen segítséget szakembertől, de ne engedje magát mások által lebeszélni terviről. Anyagi téren jelentős fordulat következik be, s ha ügyesen manőverez, akkor a végeredmény pozitív előjelű lesz. Figyeljen egészségére, mert egy elhanyagolt kezelés állapotának romlásához vezethet.

OROSZLÁN (Leo) július 23. - augusztus 23.

Tanácstalanul áll, mert egy régóta tervezett utazás úgy tűnik nem jön létre. Ha kicsit átgondolja a stratégiáját és a családdal közösen megbeszélik, hogyan lehet a legoptimálisabb megoldást megtalálni nem kell lemondani az utazás élményéről. Egy váratlan üzenettel anyagi helyzete is jobbra fordulhat, ha figyel a jelzésekre, melyek már napok óta elő-elő bukkannak. Tegye meg a megfelelő lépést és meglesz a gyümölcse.

SZŰZ (Virgo) augusztus 24. - szeptember 22.

Munkahelyén jelentős változások fognak bekövetkezni. Az sincs kizárva, hogy ha jó stratégiát választ még beosztása is megváltozik. Ne ijedjen meg, ha esetleg olyan területen kell majd helyt állni, mely most még ismeretlen. A családja támogatóként mindig ott lesz ön mellett még ha úgy érzi, hogy ez nem mindig van így. Barátja vagy esetleg egy közeli ismerőse anyagilag megszorul és önhöz fordul tanácsért. Gondolja jól át, hogy milyen ötleteket ad neki.

A többi csillagjegy horoszkópja itt olvasható.


Ezotéria - Horoszkóp